35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:http://kadry.infor.pl/kadry/indywidualne_prawo_pracy/uprawnienia_rodzicielskie/682247,Urlop-ojcowski-2015.html
Dorbie poczytaj sobie proszętu jest jasno opisane jak dla mnie
-
nick nieaktualnyA ja od kilku dni katuje ten zespół, a zwłaszcza ten utwór
dziewczyny w ciąży i nadal starające się pijcie sok ze świeżo wyciśniętych pomarańczy, ma dużo naturalnego kwasu foliowego :-)o wit. C nie wspomnę, ja wycisnęłam sobie właśnie 4 sztuki
https://www.youtube.com/watch?v=H8tLS_NOWLsWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 21:30
dorbie, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Ok, czyli kobieta musi wykorzystać 14 tygodni urlopu macierzynskiego, czyli 3 mce, kurde, dlaczego?
Dorbie, aż tak dokładnie Ci nie odpowiem bo to trochę nie była moja działka, może powinnaś dopytać bezpośrednio w ZUS, nie martw się na zapas, masz jeszcze trochę czasu
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Wyślij go koniecznie na badania. Jakjuż chłop mdleje, to nie jest dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Sam sie zgłosił do badań, zreszta on z tych co do badań nie trzeba specjalnie namawiać, do lekarzy biega cześciej niż ja. Ach to miał być taki romantyczny weekend a siedzimy obydwoje chorzy...bez sensu.
Pościel właśnie zmieniliśmy i jak tylko założyłam prześcieradło frotte, to kota zaczęła je atakować. Jaka śmiesznamamatrojki80, macduska, Sabina, kkisia, paszczakin, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDziewczyny, napisałam pytanie do eksperta. Lajkniecie mi?
Morka a Ty dodatkowo zerknij pod wzgledem ortograficznym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 22:08
mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, gretka, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Hej dziewczyny, ja nie cierpię cwaniactwa, ale żeby się nie narazić na forumowy ostracyzm nie napiszę co o tych "biznes matkach" sadze :-)Dodam, ze sama od 3 lat płacę składki do ZUS i szlag mnie trafia jak ktoś chce doradzać jak obejść przepisy
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Dorka1979, kkisia, Mega, gretka, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
morka- teraz to już naprawdę cię ukatrupię (bo ja ciągle ta bekę czytam)
i natrafiłam na coś czego już nie zdzierżę:
https://www.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/873523259346816/?type=1&theater
boshe...
muszę sobie chyba dzisiaj jakiegoś kielicha walnąć bo nie zasnę teraz.Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja też cwaniactwa nie lubię ale prawda jest taka że gdyby w naszym kraju było normalnie to by ludzie nie kombinowali. Do dziś pamiętam jak mój profesor od ekonomi zawsze powtarzał że ZUS to największy gangster w kraju.
Ja bardziej nie lubię Urzędu Skarbowego, też niezły zbójania.g, dorbie, Aasiula, MartaDidi, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Sam sie zgłosił do badań, zreszta on z tych co do badań nie trzeba specjalnie namawiać, do lekarzy biega cześciej niż ja. Ach to miał być taki romantyczny weekend a siedzimy obydwoje chorzy...bez sensu.
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja też cwaniactwa nie lubię ale prawda jest taka że gdyby w naszym kraju było normalnie to by ludzie nie kombinowali. Do dziś pamiętam jak mój profesor od ekonomi zawsze powtarzał że ZUS to największy gangster w kraju.
ania.g, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dziewczyny, napisałam pytanie do eksperta. Lajkniecie mi?
Morka a Ty dodatkowo zerknij pod wzgledem ortograficznym.
POLUBIONE:-)
Nie wiem, czy zauwazylyscie, ze moje pytanie powrocilo. Dla tych, ktore jeszcze nie polubily.
PLSSS
macduska, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Macdula zalajkowane..Bardzo pierwszorzednie napisane..Oby tylko sexpert nie wywinal sie z odpowiedzi,.Bo wiesz jaki to ekspert
Wiem. Mam nadzieję, ze mnie nie wyśle na badanie plemników metodą TUNEL
Widziałam, ze na innym forum parę lat temu coś w tym temacie pisał. Zobaczymy.
Mam narazie faze na robienie czegokolwiek w kierunku leczenia.
Wiesz jak to jest, tonący.....mamatrojki80, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Sabina, MartaDidi, kkisia, Mega, Bursztyn, gretka, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość