Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    http://kadry.infor.pl/kadry/indywidualne_prawo_pracy/uprawnienia_rodzicielskie/682247,Urlop-ojcowski-2015.html

Dorbie poczytaj sobie proszę :-) tu jest jasno opisane jak dla mnie :-)
    Ok, czyli kobieta musi wykorzystać 14 tygodni urlopu macierzynskiego, czyli 3 mce, kurde, dlaczego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od kilku dni katuje ten zespół, a zwłaszcza ten utwór :-) dziewczyny w ciąży i nadal starające się pijcie sok ze świeżo wyciśniętych pomarańczy, ma dużo naturalnego kwasu foliowego :-)o wit. C nie wspomnę, ja wycisnęłam sobie właśnie 4 sztuki :-)

https://www.youtube.com/watch?v=H8tLS_NOWLs

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 21:30

nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ok, czyli kobieta musi wykorzystać 14 tygodni urlopu macierzynskiego, czyli 3 mce, kurde, dlaczego?

Dorbie, aż tak dokładnie Ci nie odpowiem bo to trochę nie była moja działka, może powinnaś dopytać bezpośrednio w ZUS, nie martw się na zapas, masz jeszcze trochę czasu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dorbie, aż tak dokładnie Ci nie odpowiem bo to trochę nie była moja działka, może powinnaś dopytać bezpośrednio w ZUS, nie martw się na zapas, masz jeszcze trochę czasu :-)
    Tak jest w artykule

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wyślij go koniecznie na badania. Jakjuż chłop mdleje, to nie jest dobrze.
    Sam sie zgłosił do badań, zreszta on z tych co do badań nie trzeba specjalnie namawiać, do lekarzy biega cześciej niż ja. Ach to miał być taki romantyczny weekend a siedzimy obydwoje chorzy...bez sensu.

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Tak jest w artykule

No to widocznie tak jest, ale i tak warto u źródła dopytać.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia odpisalam ci

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Sam sie zgłosił do badań, zreszta on z tych co do badań nie trzeba specjalnie namawiać, do lekarzy biega cześciej niż ja. Ach to miał być taki romantyczny weekend a siedzimy obydwoje chorzy...bez sensu.
    Mnie też rozkłada i czekam kiedy mąż się rozłoży.

Pościel właśnie zmieniliśmy i jak tylko założyłam prześcieradło frotte, to kota zaczęła je atakować. Jaka śmieszna :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Mega, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, napisałam pytanie do eksperta. Lajkniecie mi?

Morka a Ty dodatkowo zerknij pod wzgledem ortograficznym. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 22:08

nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, gretka, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Hej dziewczyny, ja nie cierpię cwaniactwa, ale żeby się nie narazić na forumowy ostracyzm nie napiszę co o tych "biznes matkach" sadze :-)Dodam, ze sama od 3 lat płacę składki do ZUS i szlag mnie trafia jak ktoś chce doradzać jak obejść przepisy :-)
    Ja też cwaniactwa nie lubię ale prawda jest taka że gdyby w naszym kraju było normalnie to by ludzie nie kombinowali. Do dziś pamiętam jak mój profesor od ekonomi zawsze powtarzał że ZUS to największy gangster w kraju.

moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, gretka, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morka- teraz to już naprawdę cię ukatrupię (bo ja ciągle ta bekę czytam)
    i natrafiłam na coś czego już nie zdzierżę:
    https://www.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/873523259346816/?type=1&theater

boshe...
    muszę sobie chyba dzisiaj jakiegoś kielicha walnąć bo nie zasnę teraz.

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja też cwaniactwa nie lubię ale prawda jest taka że gdyby w naszym kraju było normalnie to by ludzie nie kombinowali. Do dziś pamiętam jak mój profesor od ekonomi zawsze powtarzał że ZUS to największy gangster w kraju.

Ja bardziej nie lubię Urzędu Skarbowego, też niezły zbój :-)

ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja bardziej nie lubię Urzędu Skarbowego, też niezły zbój :-)
    Dokładnie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, masz zlajkowane.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdula zalajkowane..Bardzo pierwszorzednie napisane..Oby tylko sexpert nie wywinal sie z odpowiedzi,.Bo wiesz jaki to ekspert 8)

nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Współczuję, ale razem raźnie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobrze gadacie!

ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dziewczyny, napisałam pytanie do eksperta. Lajkniecie mi?

Morka a Ty dodatkowo zerknij pod wzgledem ortograficznym. :-)

POLUBIONE:-)

Nie wiem, czy zauwazylyscie, ze moje pytanie powrocilo. Dla tych, ktore jeszcze nie polubily.
    PLSSS :-)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Macdula zalajkowane..Bardzo pierwszorzednie napisane..Oby tylko sexpert nie wywinal sie z odpowiedzi,.Bo wiesz jaki to ekspert 8)

Wiem. Mam nadzieję, ze mnie nie wyśle na badanie plemników metodą TUNEL ;-)

Widziałam, ze na innym forum parę lat temu coś w tym temacie pisał. Zobaczymy.

Mam narazie faze na robienie czegokolwiek w kierunku leczenia.
    Wiesz jak to jest, tonący.....

nick nieaktualny, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, gretka, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duska zrobione :)

‹‹ 7011 7012 7013 7014 7015 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ