35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ty się nie śmiej, bo Ciebie pierwszą wezmą
Na facebooku jest. Reni czasami screeny wrzuca
AAA myslalam ,ze tu na ovusieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 20:25
Dorka1979, MartaDidi, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Niuta, ja mogę pracowac do porodu i będę ile się da w poprz ciąży pracowałam do 34 tygodnia jezdzac po 40km w jedna stronę, ale zaraz po porodzie nie wrócę do pracy, chociaz 1-2 mce muszę sobie i dziecku dac. A wiesz jaki jest zasiłek z dzialalnosci? 1100/ miesiąc. Działalność nie zawsze oznacza kokosy, bo duzo kasy wydaje się na zusy, podatki, koszty stałe. I lekarze nie zawsze zarabiają tak jak mówiła Julia Pitera, wierz mi, żeby móc sobie odłożyć nie wiadomo ile. Ja nie mam zamiaru kombinować za dużo, ale nie bidowałabymm gdybym przez 2-3 mce miala wiekszy zasiłek
Zdaję sobie sprawę że własna działalność to niełatwy chleb. Jeżeli opłaca się najniższe składki to upraszczając można powiedzieć że i dochody też nie są duże. Więc nie można oczekiwać że i świadczenia będą duże. I nie krytykuje tu kogokolwiek. Po prostu takie mam zdanie. A niektórzy to nawet tego 1100 zł nie mają i jakoś sobie radząkapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnydorbie wrote:Dorka, Twoja Oliwia jest rocznik mojego Kuby, a Twoj Hubert o z4 mce starszy od mojego Huberta, ale rocznik starszy. Fajnie
Czy ja to juz wcześniej zauważyłam?
Dorka, priv - przyjaciółkidorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Som nowe cionże?
Dorka, jak dalej takie byki ortograficzne będziesz wsadzac, to wezmą Cię na "Bekę z mamuś na forach". Tam uwielbiają takie postyMega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie strasz nie strasz bo sie zasrasz
AAA myslalam ,ze tu na ovusie
Śledzę tą Bekę i czekam z niecierpliwością na niektóre wpisy z ovu z wątku ogólnego, albo z bellyMartaDidi, Pusurek, Sabina, Reni, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
A takz innej beczki..Widzialy jakie cuda macica wyprawia by wspomoc zaimplantowanie komoreczki w dobrym miejscu??? Mi koparken opadla
https://www.youtube.com/watch?v=y3QBljbfPl4moremi, Dorka1979, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Dorka, Twoja Oliwia jest rocznik mojego Kuby, a Twoj Hubert o z4 mce starszy od mojego Huberta, ale rocznik starszy. Fajnie
Czy ja to juz wcześniej zauważyłam?
Dorka, priv - przyjaciółkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 20:30
-
Dorka1979 wrote:A jakie bo mi telefon psikusy może robi, bo ja zwracam uwagę na to co piszę.
To jeszcze jest zrozumiałe, za to nie mogę zrozumieć co pisze Kicia, bo nie używa znaków interpunkcyjnych. Kiedyś Mała w tym celowałaDorka1979, macduska, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Morcia dej linka
https://www.facebook.com/pages/Beka-z-mamu%C5%9B-na-forach/746563065376170?ref=ts&fref=tskapturnica, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry wieczor
Siedze w hotelu z mlodym a chlop popierdala juz 12 h po schodach
Jeszcze tylko 12h i koniecmamatrojki80, moremi, MartaDidi, Mega, anna maria, gretka, macduska, inessa, Pusurek, Sabina, dorbie, malgos741, kkisia, Bursztyn, Mango, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry wieczor
Siedze w hotelu z mlodym a chlop popierdala juz 12 h po schodach
Jeszcze tylko 12h i koniecmamatrojki80, MartaDidi, kapturnica, Dorka1979, Mega, gretka, macduska, Sabina, kkisia, Bursztyn, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorka takie tam "rz" zamiast "ż", albo "u" zamiast "ó" czy odwrotnie. Nie bierz za bardzo do głowy
To jeszcze jest zrozumiałe, za to nie mogę zrozumieć co pisze Kicia, bo nie używa znaków interpunkcyjnych. Kiedyś Mała w tym celowałaAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tak myślę, że trzeba zrobić wątek znaszymi rozczulającymi wpisami.
Ja mam cały czas w pamięci jak Peppa obwieściła, że wysikała drugą kreskę
Iwone, znajdziesz?kapturnica, Mega, mamatrojki80, Dorka1979, macduska, Aasiula, dorbie, malgos741, kkisia, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No !!! A co wpadnie na chwilke w przerwie do pokoju
Hyhyhy a tak serio
Niestety pozniej to on tylko pierdnac bedzie mogl a i to nie wiem czy nie bedzie ryzykownez przemeczenia miesni
moremi, kapturnica, MartaDidi, anna maria, mamatrojki80, ComeToMeBaby, macduska, inessa, Sabina, Pusurek, malgos741, kkisia, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość