35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:No !!! A co wpadnie na chwilke w przerwie do pokoju
Hyhyhy a tak serio
Niestety pozniej to on tylko pierdnac bedzie mogl a i to nie wiem czy nie bedzie ryzykownez przemeczenia miesni
moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ComeToMeBaby wrote:yyyyyyyyyyyyyyyyy......
łot?!
Jak nie pustynie to schody w mariocie
Kuwa 200 ludzi popierdziela po schodach i tak 24 h :0MartaDidi, moremi, kapturnica, Mega, Pusurek, malgos741, kkisia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Aasiula, ale on bije jakis rekord, przypomnij mi, czy w intencji biega? Cos z jakims chorym chlopcem, kurcze, prosze przypomnij mi...
Czyli razem 1000 km dla Blanki jak wpiszesz 4desert pl to tam o nich jest no I jeden z nich to Moj chlop
A teraz to już pasja lubi wyzwaniamoremi, Mega, inessa, megan8, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:yyyy no taka pasja a bardziej pierdolec
Jak nie pustynie to schody w mariocie
Kuwa 200 ludzi popierdziela po schodach i tak 24 h :0
Mój ma takiego jobla na punkcie windsurfingu, najchętniej by na Kanarach siedział cały roknon stop słyszę o tym jak się dzieci szybko hiszpańskiego nauczą
... jak już tam zamieszkamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 20:52
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Tak! Przez chwile nie wiedziałam co robić
za mną cały dzień zabawy w pielęgniarkę ale chyba teraz mu lepiej, mimo podwyższonej temp.
Aasiula, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, dorbie, Natka_79, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:W zeszlym roku zrobil w trojke jako pierwsi polacy 4 pustynie kazda po 250 km
Czyli razem 1000 km dla Blanki jak wpiszesz 4desert pl to tam o nich jest no I jeden z nich to Moj chlop
A teraz to już pasja lubi wyzwania
w każdym razie szacunek trzeba mieć moc silnej woli i mega zaparcia, aby robić takie rzeczy. super.Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Mój ma takiego jobla na punkcie windsurfingu, najchętniej by na Kanarach siedział cały rok
non stop słyszę o tym jak się dzieci szybko hiszpańskiego nauczą
... jak już tam zamieszkamy
KRYZYS WIEKU ŚREDNIEGO przynajmniej u mojego
Ale wole to niż inne ciekawsze rozrywki panów. oczywiście nie wszystkich ale zdaza sieComeToMeBaby, macduska, moremi, malgos741, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wyślij go koniecznie na badania. Jakjuż chłop mdleje, to nie jest dobrze.
macduska, Aasiula, moremi, dorbie, MartaDidi, kkisia, kkisia lubią tę wiadomość