35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:POLUBIONE:-)
Nie wiem, czy zauwazylyscie, ze moje pytanie powrocilo. Dla tych, ktore jeszcze nie polubily.
PLSSStylko po odpowiedziach eksperta przesunęło się na drugą strone
Dusia, nie mam zastrzeżeń pod względem ortograficznym
Trzymam za Was kciukiania.g, macduska, kapturnica, Sabina, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Wiem. Mam nadzieję, ze mnie nie wyśle na badanie plemników metodą TUNEL
Widziałam, ze na innym forum parę lat temu coś w tym temacie pisał. Zobaczymy.
Mam narazie faze na robienie czegokolwiek w kierunku leczenia.
Wiesz jak to jest, tonący.....
Ja tak sie podłamałam po laparoskopii po wyroku jednostronnej drożności..Jak dodałam do tego brak chłopa , problem z owulacja to widzałam u siebie marne szanse na cokolwiek...Ale jak sie czegoś bardzo pragnie nie można sie poddawac tylko robic co w naszej mocy..Ja tam wiem ,ze bedzie dobrze i za jakis czas bedziemy sie emocjonowac Twoim testem ciążowymmoremi, macduska, ania.g, dorbie, ComeToMeBaby, malgos741, MartaDidi, kkisia, gretka, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
duśka, polubione.
mam tylko taką uwagę, że ja się trochę pogubiłam w twoim opisie co kiedy, tak chronologicznie się działo. a wiesz- to będzie czytał facet. a oni lubią prosto.macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:duśka, polubione.
mam tylko taką uwagę, że ja się trochę pogubiłam w twoim opisie co kiedy, tak chronologicznie się działo. a wiesz- to będzie czytał facet. a oni lubią prosto.
to co pisać daty?
ja napisałam chronologicznie-iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Waciaedytuj dodajac daty coby facet mial jak krowie na rowie wyłożone
tym bardziej, że on nie jest na bieżąco we wątku 35+i wcale nie wie, ze ostatnio kibicowałyśmy ci na HSG.
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak z ciekawosci.Niektore z Was sa juz dlugo na forum. Czy zdarzyla sie choc jedna kobitka, ktora miala wyniki swiadczace o wygasajacej rezerwie a zaszla w ciaze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 22:45
dorbie lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Zrobie we wtorek. Ale nie spodziewam sie rewelacji.
moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość