35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Wiesz, bo to FSH może być wysokie jak AMH masz niskie. Ale nie przejmuje się jakby co, bo ja mam AMH 0,3 i zaszłam w ciążę. Podobno warto, aby gin policzył pęcherzyki na poczatku cyklu.
ale jakos stymulowalas??? Wiesz, ja mam za niski estradiol 17,7, FSH 18.07 i podejrzewam niskie AMH.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:21
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:nieeee nooooo..... wcześniej też był gwałcony
ale jutro poprawię jeszcze. wiadomo.
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
CoMeTa i pamietaj ze te nieszczesne 6 godz. tylko jajo moze... Moj ginek mowil, zadne co dwa dni, zadne 2 razy dziennie... Eksploatowac na maksa... Nie ma pojecia " niedojrzaly plemnik", z nasieniowodu moze ich co najwyzej mniej wyplynac, ale w ejakulacie same juz dojrzale... co pare godz, kazal... i zaszlam
moj facet ciezko to wspomina...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:25
dorbie, mamatrojki80, megan8, ComeToMeBaby, macduska, Iwone, Arwena, moremi, Bozia3, ania.g, Mega, gretka, kicia 123, Pusurek, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyZofia8 wrote:ale jakosc stymulowalas??? Wiesz, ja mam za niski estradiol 17,7, FSH 18.07 i podejrzewam niskie AMH.
Nie znalazłam na forum wypowiedzi żadnej dziewczyny z niskim AMH, jak zachodzą w ciąże, tym się już nie chwalą, a na wątku o AMH wszystkie miały wyższe ode mnie. Też dużo osób nie mierzy AMH. Ale w necie znalazłam trochę opini, ze z AMH 0,15 też kilka dziewczyn zaszło w ciążę
Ciążę mam młoda jak na razie, mam nadzieje, ze się utrzyma, tfu, tfu, odpukaćmamatrojki80, MartaDidi, megan8, Iwone, Arwena, moremi, ania.g, kkisia, Dorka1979, gretka, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Malo tego, jeszcze dodal- jezeli partner nie da rady to włączamy wspomaganie- no moj jak to uslyszal, to sie ziemia zatrzęsła...
dorbie, ComeToMeBaby, macduska, Iwone, moremi, kkisia, Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Malo tego, jeszcze dodal- jezeli partner nie da rady to włączamy wspomaganie- no moj jak to uslyszal, to sie ziemia zatrzęsła...
MartaDidi, macduska, moremi, kkisia, Dorka1979, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Brałam przez 9 lat tabl antykonc i po odstawieniu zaburzyl mi się cykl, miałam bezowulacyjny, w nastepnym dostałam Clostilbegyt i w drugim cyklu z Clo zaszłam w ciąże. Fakt, że dwie pierwsze ciąże zaciązyłam za pierwszym razem, chciałam, miałam, ale to było 16 i 11 lat temu. I teraz moje jajniki wyglądały na początku cyklu dośc dobrze, tzn miały sporo pęcherzyków z wiodącym, nie miałam liczone, ale tak oceniała moja doktor.
Nie znalazłam na forum wypowiedzi żadnej dziewczyny z niskim AMH, jak zachodzą w ciąże, tym się już nie chwalą, a na wątku o AMH wszystkie miały wyższe ode mnie. Też dużo osób nie mierzy AMH. Ale w necie znalazłam trochę opini, ze z AMH 0,15 też kilka dziewczyn zaszło w ciążę
Ciążę mam młoda jak na razie, mam nadzieje, ze się utrzyma, tfu, tfu, odpukać
Wlasnie czytam watek o amh i widze, ze niektorych paskach jest info, ze sa w ciazy ale podejrzewam, ze stymulowanej.
Zofia8
-
dorbie wrote:Tzn co? Sąsiada?
dorbie, ComeToMeBaby, macduska, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:CoMeTa i pamietaj ze te nieszczesne 6 godz. tylko jajo moze... Moj ginek mowil, zadne co dwa dni, zadne 2 razy dziennie... Eksploatowac na maksa... Nie ma pojecia " niedojrzaly plemnik", z nasieniowodu moze ich co najwyzej mniej wyplynac, ale w ejakulacie same juz dojrzale... co pare godz, kazal... i zaszlam
moj facet ciezko to wspomina...
próbowaliśmy co dwa dni, ale to nie dla naswięc przynajmniej raz dziennie musi być. poza tym- przecież mogą poczekać te plemniory, no nie?
jakoś im dłużej się nie udaje tym mniej mam werwy bo tylko same rozczarowania i nerwy. no ale zobaczymy, bo napieprza mnie tak na ovu że ledwie się ruszam.dorbie, MartaDidi, Arwena, moremi, kkisia, kicia 123, Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ja nigdy nie mialam monitoringu, to nie wiem co tak naprawde w trawie piszczy. Nawet nie wiem co oznacza opis mojego usg (znajdziesz go w pytaniu do eksperta).
dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
ComeToMeBaby wrote:no już takie cykle przechodziliśmy i nic. z łóżka nie wychodziliśmy. ja nie wiem, czy tam wogóle była jakakolwiek zawartość plemniorów w ejakulacie jesli to był nasty bzyk jednego dnia
próbowaliśmy co dwa dni, ale to nie dla naswięc przynajmniej raz dziennie musi być. poza tym- przecież mogą poczekać te plemniory, no nie?
jakoś im dłużej się nie udaje tym mniej mam werwy bo tylko same rozczarowania i nerwy. no ale zobaczymy, bo napieprza mnie tak na ovu że ledwie się ruszam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:38
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no już takie cykle przechodziliśmy i nic. z łóżka nie wychodziliśmy. ja nie wiem, czy tam wogóle była jakakolwiek zawartość plemniorów w ejakulacie jesli to był nasty bzyk jednego dnia
jakoś im dłużej się nie udaje tym mniej mam werwy bo tylko same rozczarowania i nerwy. no ale zobaczymy, bo napieprza mnie tak na ovu że ledwie się ruszam.
Kochana, chłopa przebadaj.MartaDidi, ComeToMeBaby, Pusurek lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:A owulacje mialas? Ale nie wzrost LH na pasku, lub skok temperatury... monitoring mialas?
dopiero raz byłam u ginki, po 4 miesiacach starań, potem robiłam badania, mój m nasienie (edit: i hormony, morfologie). we wtorek odbieram jego wyniki i każde umawia sie do swojego lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:40
mamatrojki80, MartaDidi, dorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Wlasnie czytam watek o amh i widze, ze niektorych paskach jest info, ze sa w ciazy ale podejrzewam, ze stymulowanej.
Nie wiem jakby było naturalnie, ze względu na AMH i wiek nie warto było czekać.
To postępowanie zależy też od doświadczenia ginekologaMartaDidi, Iwone, moremi, kkisia, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość