35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie - z Bursztyna to niezła dupa jest....
i śmieszy mnie, jak kiedyś co poniektóre słysząc o jej wadze, próbowały ją nazywać sucharem czy czymś tam....dla mnie ma figurę idealną - nawet z malutkimi cyckami...ehhh
kapturnica, Bursztyn, Aasiula, anna maria, moremi, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:No właśnie - z Bursztyna to niezła dupa jest....
i śmieszy mnie, jak kiedyś co poniektóre słysząc o jej wadze, próbowały ją nazywać sucharem czy czymś tam....dla mnie ma figurę idealną - nawet z malutkimi cyckami...ehhh
i jeszcze rachitem oraz anorektyczka
a cycki- no coz....zawsze se silikon mozna wsadzic
wyszpachluje jeszcze paszcze i bedzie mozna wychodzic do ludzi niekoniecznie po zmrokukapturnica, Bozia3, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To ja ja tak nazwalam ,ale nie zlosliwie tylko tak ,ot tak:-)Bozia3 wrote:No właśnie - z Bursztyna to niezła dupa jest....
Bozia3, Bursztyn, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
haha przypomniało mi się.. na studiach musiałam zaliczyć 50 godz wf ale gdzie na zaocznych to zrobić! masakra ..poza tym na siatkówce połamałam nogę więc ..miałam ograniczenia ruchowe a czas gonił
nasz wuefista prowadził też strzelnicę i tam w tygodniu można było do niego podjechać i wyrobić godziny
więc jeździłam z moim mężem (miałam liczone godziny x2..)
ale niestety musiałam sama strzelać i uzbierać ileś tam punktów
wyszło tak, że mój mąż strzelał do swojej i do mojej tarczy
Bursztyn wrote:nie ma to jak zaladowac do tarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 12:35
kapturnica, moremi, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:To ja ja tak nazwalam ,ale nie zlosliwie tylko tak ,ot tak:-)
BTW - gdzie Ty mieszkasz - na jakiejś gorze, że tak wciąż u Ciebie piździ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 12:34
anna maria, Bursztyn, Aasiula, moremi, gosia7122, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja naprawde mam tego wiatru dosyc,ani to wyjsc na pozadny spacer.Jedyny plus ze wiatraki robia dobra kase:-)Bozia3 wrote:Tobie trzeba wybaczyć - bo jesteś zamroczona wiatrami i może myślisz nielogicznie...
BTW - gdzie Ty mieszkasz - na jakiejś gorze, że tak wciąż u Ciebie piździ??
Bozia3, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość