35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Wiesz, jest tutaj cały dział "poronienia", więc tam zaglądam. Nie widzę potrzeby mnożenia tematów występujących na forum.
Pewnie macie rację.
Chciałam żeby to zauważyły "moje" dziewczyny, zwłaszcza, że takiego skróconego kompendium nie znalazłam.
Strasznie was przepraszam.
To się więcej nie powtórzy.Sabina lubi tę wiadomość
-
promyk wrote:Witam wszystkie
Kocham trzecia zmiane, caly dzien do d....
Ale zgadzam się z Tobą - praca zmianowa jest wyczerpująca. I zaburza zegar biologiczny. Ja się nie nadaję do takiej pracy.
Inna wyczerpująca praca, to z dyżurami na telefon.
Według mnie noc jest do spania, a pracować można w dzieńMega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
miałam właśnie to wstawić
gretka wrote:moze sie nie znamy?
https://www.facebook.com/746563065376170/photos/pb.746563065376170.-2207520000.1422449570./886755694690239/?type=1&theategretka, moremi, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Pewnie macie rację.
Chciałam żeby to zauważyły "moje" dziewczyny, zwłaszcza, że takiego skróconego kompendium nie znalazłam.
Strasznie was przepraszam.
To się więcej nie powtórzy.
Zrozum też mnie. Omijam "poronienia", uruchamiam system "wyparcia". Zaglądając tutaj miałam do tej pory pewność, że zostanie to w innym dziale. Dzisiaj niestety niespodzianka
A nie możesz tego "swoim" dziewczynom wysyłać w wiadomości prywatnej?
Tym bardziej, że jakość tych porad na temat unikania poronień moim zdaniem jest hmmmm wątpliwa?
Ps. Z google umiem korzystać. Reszta dziewczyn raczej też.
Ps2. Jestem też zdania, że "pouczanie" przez osoby, które nie mają doświadczenia w danym temacie może budzić niechęć. To tak jakbyś wyjadaczce w staraniach mówiła "łykaj kwas foliowy".Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:29
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A mogę ja trochę posmucić?
Tempka mi pierwszy raz spadła do linii kontrolnej (fakt jest tez taki, ze nigdy wcześniej nie miałam jej na wysokości 36,6), na czole pojawiła sie Etna - jak nic @ bedzie chlip, chlip....moremi, macduska, Aasiula, gosia7122, kkisia, Elfik, ComeToMeBaby, Arwena, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:moremi - znaleźliście już jakiś dom czy działkę dla siebie - czy wciąż szukacie?
Mega, miło mi, że chcesz ze mną zacząć nowy cyklwiesz, nowe szanse, nowe nadzieje
macduska, Aasiula, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega wrote:A mogę ja trochę posmucić?
Tempka mi pierwszy raz spadła do linii kontrolnej (fakt jest tez taki, ze nigdy wcześniej nie miałam jej na wysokości 36,6), na czole pojawiła sie Etna - jak nic @ bedzie chlip, chlip....
jakby nie było to tulęAasiula, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale to dopier 9dpo
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja obstawiam 12. Mega coś namieszała w obserwacjach pewnie i system jej tak dziwnie owulkę wyznaczył. Jeżeli mam rację, to temperatura podstawowa jest niższa niż na wykresie.
moremi lubi tę wiadomość
-
może tak być
to pewnie przez palecmoremi wrote:Ja obstawiam 12. Mega coś namieszała w obserwacjach pewnie i system jej tak dziwnie owulkę wyznaczył. Jeżeli mam rację, to temperatura podstawowa jest niższa niż na wykresie.Mega, moremi lubią tę wiadomość