35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo to ja jeszcze chciałam....
W temacie sportu i wspomnień- jestem typem beztalencia co do gier zespołowych , nigdy nie mogłam zaczaić zasad ani tym bardziej zrozumieć sensu grupowego uganiania się za piłką , obojętnie w jakim kształcie czy rozmiarze ona by nie była.
Uważam, że gdyby mój maż zobaczył jaka jestem w te klocki do niczego nigdy by się ze mną nie ożenił.
Kapta gratuluję twojemu synowi wyników. Musi mieć świetną pamięć. W temacie butów- popieram Bursztyna chociaż jeśli wiesz, że mu sie podobały to OK.
Morka- gdzie jest ta umowa co do tego jak ma wyglądać forum? Kto moze zakładać nowe wątki i w jakich tematach? Bo nie kumam.
Mega, kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mega, przy tej ilości bzyków to jest niemożliwe żeby nie trafić w jajko.
Ty musisz być w cionrzy.Reni, macduska, Aasiula, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jejku co za emocje, co za emocje!!! To kiedy mam szczac???
Reni, macduska, Aasiula, Elfik, gosia7122, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jak miałas palec mechanika to na stówe
myślicie - że to juz choroba i powinnam iść na leczenie?Reni, macduska, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny sama nie wiem co pisać i co będzie.
Pecherzyk ciążowy spłaszczony ale widoczne bicie serca dzisiaj zaczęliśmy 7 tydzień. Moja macica jest twarda i pizda się wściekła chyba..mam skurcze i twardnienia przez co pecherzyk jest zgniatany.. słowa lekarza..proszę się do ciąży nie pprzywiązywać... być dobrej myśli...
Mam o 18 jeszcze jednego gina jak się dostanę to wam dam znać.