X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, jestem z Tobą <3

peppapig lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa <3

Ja tez nie sikam ;)
    Nie mam po co

kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Pepa <3

Ja tez nie sikam ;)
    Nie mam po co

ale tak wcale, wcale?

nerki Ci wysiądą :-D

Aasiula, ania.g, kkisia, BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, to trzymamy dalej.. Zebys Ty nie spinala macicy!

kapturnica, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry... Peppa trzymaj sie...

Aasiula, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Mango Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa <3 nie daj się <3

peppapig lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Pewnie i masz rację, ale terminy u nas na wiochach (Libiąż koło Oświęcimia 25tys. mieszkańców) są, że hej, a Pan doktor z medycyny po pół roku od wystawienia wszystkich skierowań uważa je za nie byłe. Na eeg głowy ustalałam termin we wrześniu na styczeń 2015
    To jedziesz do lekarza medycyny sportowej do oswiecimia i po klopocie..Skierowanie nie ejst wystawione immiennie na danego lekarza ;)
    Sama jestem z pipidowka i na poczatku kilka lat temu jak u nas byly duze kolejki do lekarza na miejscu ejzdzilam do krynicy..Zadna nowosc..W tym momencie wyjasnilas ,ze nie badania sa platne ale ilosc miejsc i termin dosc wysrubowany..To juz inaczej chyba brzmi ze wzgl na termin niz ze badania musisz placic..Jak widac nie musi sie ;)

dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Simba, otoz to jest wrecz nieprzyzwoite, zeby miec w domu dwa takie Pluszaki... One musza miec jakies wady... przyznaj sie...
    :) Mam jeszcze trzeciego tylko starszeego duuuuzo.
    Marta, Twoje teksty na forum wymiataja, nie daruje sobie jak sie kiedys z Toba nie napije.
    Zreszta ja tu widze naprawde spora ekipe na duze pijanstwo w doborowym towarzystwie :)

macduska, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, Arwena, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Melduje sie z lampka czerwonego :-)
    Nad robilam Was haha !

Simba, nie jestem oryginalna ale masz przeslodkich synow. Mozesz byc bardzo dumna;-)
    Ewa, powodzenia w przeprowadzce. Mowicie troche po niemiecku ?
    Mala, wspolczuje. Nie wiem co Ci poradzic... Trzymaj sie
    Pusur <3 plis dont bi sad
    Asiulaa, super. No to kegle ;-)
    Kometa, glowa do gory. Kazda z nas ma jakies " urozmaicenia" à i tak wszystkie zajdziemy. Kwestia czasu ;-)
    Kapta, chapeau! Masz super wiedze. Jestem pod wrazeniem

Reszte sciska mi pozdrawiam. Ide se polac. Jest Polar ? Bi nie ma sie z Kim napic
    Dzieki :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Simba byłaś juz u lekarza z malcami? Jak z główką?

Aasiula, MartaDidi, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak..Nie byłabym soba zebym nie wsadzila palca miedzy drzwi ;)

Co do pojawiania sie kolejnych watkow na plus 35 mialam sie nie odnosic ale kurwa charakter nie woda nie poplynie :)..
    Nie przypominam sobie by taka umowa ustna czy dojscie do porozumienia była w jakis sposob konsultowana z kazda dochodzaca.Ja nie bylam pytana o zdanie w tym temacie i nie przypominam sobie bym zgadzala sie na zaprowadzanie porzadku wg kogos.....
    Narzucanie odgornie co, kto i jak moze dodac i gdzie uwazam (caly czas pisze w swoim imieniu zeby nie bylo niedomowien)za smieszne i kazdy ma prawo zrobic kolejny watek czy to komus pasuje czy nie..czy go w oczy napierdal;a czy po watrobie kłuje......
    Gdyby ktoras ze staraczek bedacych tu juz sbyła odgornie przez wlasciciela forum zrobiona moderatorka watku mozna by bylo to rozwazyc i poddac sie zarzadzeniu..Ale to nie czyjs pierdolony folwark....I mowienie kto moze co i gdzie napisac jest żenuą.
    Mialam odpierdolic maniane i posmpamowac pare watkow na zlosc temu co napisala i Morka I Renek ale mi sie kurwa odechcialo..
    I powtorze to moje zdanie..
    Nikt sie z nim nie musi zgadzac.Dobrze wiecie ,ze słabo mnie ruszy to czy ktos sie w tym momencie obrazi czy nie..Ale nikt , powtarzam nikt nie bedzie decydowal ( za mnie ) czy se kurwa zaloze cczy nie kolejny wątek..I czy bedzie on dotyczyl swedzacej krosty na pizdzie czy wyprsysku na odbycie..
    Dziekuje za uwage.Polecam sie na rpzyszlosc :)

gretka, macduska, Aasiula, kicia 123, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny sama nie wiem co pisać i co będzie.
    Pecherzyk ciążowy spłaszczony ale widoczne bicie serca dzisiaj zaczęliśmy 7 tydzień. Moja macica jest twarda i pizda się wściekła chyba..mam skurcze i twardnienia przez co pecherzyk jest zgniatany.. słowa lekarza..proszę się do ciąży nie pprzywiązywać... być dobrej myśli...
    Mam o 18 jeszcze jednego gina jak się dostanę to wam dam znać.
    Pepcia, trzymam kciuki.
    Ja miałam spłaszczony pęcherzyk w II ciąży wrzecionowaty i miałam poronić. A za 10 dni wyrósł Hubercik. Będzie dobrze, trzymam kciuki!

mamatrojki80, Aasiula, kkisia, macduska, gosia7122, Bozia3, BISCA, Iwone, peppapig lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wez Kapcia sie nie unos, bo Ci to teraz nie sluzy :-)
    nie powiem, mnie tez dyktat wkurza, ale nauczylam sie zlewac bo to szkodzi na nerwy
    tyle w temacie

macduska, kkisia, kapturnica, kicia 123 lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia tak normalnie to bede :)
    Tylko na testa nie , bo szkoda kasy jak i tak wiem jaki bedzie wynik ;)

macduska, gretka, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Pewnie i masz rację, ale terminy u nas na wiochach (Libiąż koło Oświęcimia 25tys. mieszkańców) są, że hej, a Pan doktor z medycyny po pół roku od wystawienia wszystkich skierowań uważa je za nie byłe. Na eeg głowy ustalałam termin we wrześniu na styczeń 2015
    popieram Kaptę, że możesz jechac na badania sportowe gdzie chcesz, nawet inne województwo tak jak inne poradnie. A powinna być dostępnośc, bo badania sportowe sa robione co 6 mcy i musi dzieciak sie na nie dostac, a nie, ze nie moze sportu uprawiac, bo na badania czeka. U nas na badania jest rejestracja na miesiac wprzód i nawet jak jest nóz na gardle typu dzieciak zapomnial a ma zawody i musi byc orzeczenie, to babki w rejestracji przyjmuja na pilne i wtedy jest przedłzuana książeczka na 7dni i potem ma się normalne rejestrowac na nastepny miesiac. A badania dodatkowe sa od razu robione np w dniu badan albo kilka dni przed w zależności od sportu. Nie wiem jak z EEG, bo mój Kuba trenuje judo(junior młodszy), to ma 1x/2 lata RTG szyi i ma robione bad rano a za 2 godziny juz jest to badanko u lekarza.
    A w Gdańsku jest obecnie tylko 1 przychodnia na kontrakcie NFZ, a to 400 tys miasto

kapturnica, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    wez Kapcia sie nie unos, bo Ci to teraz nie sluzy :-)
    nie powiem, mnie tez dyktat wkurza, ale nauczylam sie zlewac bo to szkodzi na nerwy
    tyle w temacie
    Sie nie unosze Luzzz ja tylko wyraziłam swoje zdanie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :) Mam jeszcze trzeciego tylko starszeego duuuuzo.
    Marta, Twoje teksty na forum wymiataja, nie daruje sobie jak sie kiedys z Toba nie napije.
    Zreszta ja tu widze naprawde spora ekipe na duze pijanstwo w doborowym towarzystwie :)
    Stary mnie nie interesuje... wole te dwa młode, jędrne ciałka...:-)

Bozia3, Mango, kkisia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta rozsmieszylas mnie na maksa
    Dobre

macduska, Bozia3, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kapta rozsmieszylas mnie na maksa
    Dobre
    Przynajmniej sie usmiechnelas :) Jak i ja na odgorne zarzadzenia ;)

macduska, MartaDidi, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, trzymaj sie i zrelaksuj ta macice ;) a tak na poważnie to mocno trzymam kciuki

Ech, mam dziś marny dzień, kumpela właśnie urodziła. To nie tak miało być, razem miałyśmy sie cieszyć noworodkami. Niestety cieszy sie tylko ona. Wiem ze musiał nadejść ten dzień, trochę mnie zaskoczyła bo termin za 2 tyg a do tego urodziła w "moim" terminie :/ aa, życie czasem jest do dupy. Jeszcze mi głupio ze tak podle sie czuje a powinnam sie przecież cieszyć ze jej sie udało :(

dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Arwena, BISCA, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 7100 7101 7102 7103 7104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ