35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agp wrote:Pewnie i masz rację, ale terminy u nas na wiochach (Libiąż koło Oświęcimia 25tys. mieszkańców) są, że hej, a Pan doktor z medycyny po pół roku od wystawienia wszystkich skierowań uważa je za nie byłe. Na eeg głowy ustalałam termin we wrześniu na styczeń 2015
Sama jestem z pipidowka i na poczatku kilka lat temu jak u nas byly duze kolejki do lekarza na miejscu ejzdzilam do krynicy..Zadna nowosc..W tym momencie wyjasnilas ,ze nie badania sa platne ale ilosc miejsc i termin dosc wysrubowany..To juz inaczej chyba brzmi ze wzgl na termin niz ze badania musisz placic..Jak widac nie musi siedorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Simba, otoz to jest wrecz nieprzyzwoite, zeby miec w domu dwa takie Pluszaki... One musza miec jakies wady... przyznaj sie...
Mam jeszcze trzeciego tylko starszeego duuuuzo.
Marta, Twoje teksty na forum wymiataja, nie daruje sobie jak sie kiedys z Toba nie napije.
Zreszta ja tu widze naprawde spora ekipe na duze pijanstwo w doborowym towarzystwie
macduska, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, Arwena, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Melduje sie z lampka czerwonego
Nad robilam Was haha !
Simba, nie jestem oryginalna ale masz przeslodkich synow. Mozesz byc bardzo dumna;-)
Ewa, powodzenia w przeprowadzce. Mowicie troche po niemiecku ?
Mala, wspolczuje. Nie wiem co Ci poradzic... Trzymaj sie
Pusurplis dont bi sad
Asiulaa, super. No to kegle
Kometa, glowa do gory. Kazda z nas ma jakies " urozmaicenia" à i tak wszystkie zajdziemy. Kwestia czasu
Kapta, chapeau! Masz super wiedze. Jestem pod wrazeniem
Reszte sciska mi pozdrawiam. Ide se polac. Jest Polar ? Bi nie ma sie z Kim napic -
nick nieaktualny
-
I tak..Nie byłabym soba zebym nie wsadzila palca miedzy drzwi
Co do pojawiania sie kolejnych watkow na plus 35 mialam sie nie odnosic ale kurwa charakter nie woda nie poplynie..
Nie przypominam sobie by taka umowa ustna czy dojscie do porozumienia była w jakis sposob konsultowana z kazda dochodzaca.Ja nie bylam pytana o zdanie w tym temacie i nie przypominam sobie bym zgadzala sie na zaprowadzanie porzadku wg kogos.....
Narzucanie odgornie co, kto i jak moze dodac i gdzie uwazam (caly czas pisze w swoim imieniu zeby nie bylo niedomowien)za smieszne i kazdy ma prawo zrobic kolejny watek czy to komus pasuje czy nie..czy go w oczy napierdal;a czy po watrobie kłuje......
Gdyby ktoras ze staraczek bedacych tu juz sbyła odgornie przez wlasciciela forum zrobiona moderatorka watku mozna by bylo to rozwazyc i poddac sie zarzadzeniu..Ale to nie czyjs pierdolony folwark....I mowienie kto moze co i gdzie napisac jest żenuą.
Mialam odpierdolic maniane i posmpamowac pare watkow na zlosc temu co napisala i Morka I Renek ale mi sie kurwa odechcialo..
I powtorze to moje zdanie..
Nikt sie z nim nie musi zgadzac.Dobrze wiecie ,ze słabo mnie ruszy to czy ktos sie w tym momencie obrazi czy nie..Ale nikt , powtarzam nikt nie bedzie decydowal ( za mnie ) czy se kurwa zaloze cczy nie kolejny wątek..I czy bedzie on dotyczyl swedzacej krosty na pizdzie czy wyprsysku na odbycie..
Dziekuje za uwage.Polecam sie na rpzyszlosc
gretka, macduska, Aasiula, kicia 123, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dziewczyny sama nie wiem co pisać i co będzie.
Pecherzyk ciążowy spłaszczony ale widoczne bicie serca dzisiaj zaczęliśmy 7 tydzień. Moja macica jest twarda i pizda się wściekła chyba..mam skurcze i twardnienia przez co pecherzyk jest zgniatany.. słowa lekarza..proszę się do ciąży nie pprzywiązywać... być dobrej myśli...
Mam o 18 jeszcze jednego gina jak się dostanę to wam dam znać.
Ja miałam spłaszczony pęcherzyk w II ciąży wrzecionowaty i miałam poronić. A za 10 dni wyrósł Hubercik. Będzie dobrze, trzymam kciuki!mamatrojki80, Aasiula, kkisia, macduska, gosia7122, Bozia3, BISCA, Iwone, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagp wrote:Pewnie i masz rację, ale terminy u nas na wiochach (Libiąż koło Oświęcimia 25tys. mieszkańców) są, że hej, a Pan doktor z medycyny po pół roku od wystawienia wszystkich skierowań uważa je za nie byłe. Na eeg głowy ustalałam termin we wrześniu na styczeń 2015
A w Gdańsku jest obecnie tylko 1 przychodnia na kontrakcie NFZ, a to 400 tys miastokapturnica, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Mam jeszcze trzeciego tylko starszeego duuuuzo.
Marta, Twoje teksty na forum wymiataja, nie daruje sobie jak sie kiedys z Toba nie napije.
Zreszta ja tu widze naprawde spora ekipe na duze pijanstwo w doborowym towarzystwieBozia3, Mango, kkisia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Peppa, trzymaj sie i zrelaksuj ta macice
a tak na poważnie to mocno trzymam kciuki
Ech, mam dziś marny dzień, kumpela właśnie urodziła. To nie tak miało być, razem miałyśmy sie cieszyć noworodkami. Niestety cieszy sie tylko ona. Wiem ze musiał nadejść ten dzień, trochę mnie zaskoczyła bo termin za 2 tyg a do tego urodziła w "moim" terminieaa, życie czasem jest do dupy. Jeszcze mi głupio ze tak podle sie czuje a powinnam sie przecież cieszyć ze jej sie udało
dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Arwena, BISCA, Mega, peppapig lubią tę wiadomość