WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój brat ma zakład mechaniczny - byłam ze swoim samochodem, bo coś tam do zrobienia i odruchowo zaczęłam się przyglądać jego dłoniom i palcom - czy ten jeden się różni od innych....
    myślicie - że to juz choroba i powinnam iść na leczenie? :)
    divers2203.gif

Bozia3 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dusia, nie było umowy. Była zwykła rozmowa o tym, że nasz wątek wygląda tak fajnie właśnie dlatego, że nie jest zaśmiecony jednopostowymi wątkami.
    To też jest moje zdanie i kończę już temat, bo a) Elfik jest już na mnie śmiertelnie obrażona, b) nie chce mi się tego wałkować, c) idę zalożyć wątek "niebieski karton".

macduska, Bozia3, kkisia, Arwena, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny sama nie wiem co pisać i co będzie.
    Pecherzyk ciążowy spłaszczony ale widoczne bicie serca dzisiaj zaczęliśmy 7 tydzień. Moja macica jest twarda i pizda się wściekła chyba..mam skurcze i twardnienia przez co pecherzyk jest zgniatany.. słowa lekarza..proszę się do ciąży nie pprzywiązywać... być dobrej myśli...
    Mam o 18 jeszcze jednego gina jak się dostanę to wam dam znać.
    Pepa <3 bo co więcej można napisać....

peppapig lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, trzymam kciuki. Musi być dobrze <3

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny sama nie wiem co pisać i co będzie.
    Pecherzyk ciążowy spłaszczony ale widoczne bicie serca dzisiaj zaczęliśmy 7 tydzień. Moja macica jest twarda i pizda się wściekła chyba..mam skurcze i twardnienia przez co pecherzyk jest zgniatany.. słowa lekarza..proszę się do ciąży nie pprzywiązywać... być dobrej myśli...
    Mam o 18 jeszcze jednego gina jak się dostanę to wam dam znać.

Jesssu peppka kurwa nie wiem sama co napisac..Wiedz ,ze trzymam za ciebie mocno kciuki kochana ,zeby wszystko dobrze sie skonczylo A Ty przestalas przechodzic takie meczarnie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dusia, nie było umowy. Była zwykła rozmowa o tym, że nasz wątek wygląda tak fajnie właśnie dlatego, że nie jest zaśmiecony jednopostowymi wątkami.
    To też jest moje zdanie i kończę już temat, bo a) Elfik jest już na mnie śmiertelnie obrażona, b) nie chce mi się tego wałkować, c) idę zalożyć wątek "niebieski karton".

Morka luzuj gacie. Ja się serio pytałam bo nie wiem o co chodzi.

Nie mam zadnego zdania na temat dyskusji Twojej z Elfem.
    Nawet ostatnio pisałam o wyglądzie naszego forum - (dlaczego tak mało wątków)ale nikt nie podjął tematu.

Wyłaź z kartona ale już.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:37

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o pęcherzyk zgniatany
    OOO Bożeno czego się jeszcze dowiem na tym forum
    Nadmiar wiedzy mnie przytłacza
    Peppita daj znać co drugi lekarz powiedział
    kurwa no :-(

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    fajnie się Was czyta :-) Też bym coś ponarzekała dzisiaj, ale może na służbę zdrowia. Od września robię Natalce badania w medycynie sportowej - mała karateka - no i może w połowie lutego odniesiemy sukces :-), z zaznaczeniem, ze 4 badania na 6 trza prywatnie zrobić. Masakra!!! Dziś wizyta u neurologa, przyjmuje od 14 przyszedł 14.30. Można??!! Spoko, kurczę tylko czemu ja nie mogę takiej obsuwy mieć w pracy?!! Mam łeb jak sklep :-(

Bozia3, kicia 123, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Hej dziewczyny,
    fajnie się Was czyta :-) Też bym coś ponarzekała dzisiaj, ale może na służbę zdrowia. Od września robię Natalce badania w medycynie sportowej - mała karateka - no i może w połowie lutego odniesiemy sukces :-), z zaznaczeniem, ze 4 badania na 6 trza prywatnie zrobić. Masakra!!! Dziś wizyta u neurologa, przyjmuje od 14 przyszedł 14.30. Można??!! Spoko, kurczę tylko czemu ja nie mogę takiej obsuwy mieć w pracy?!! Mam łeb jak sklep :-(
    Nie wiem skad jestes i kto cie wkreca w placenie ,ale badania sportowe -wszystkie podkreslam wszystkie sa za darmo...Pierwsze slysze ,zeby majac skierowanie do lekarza sportowego od trenera placic za cokolwiek co jest zw z usyskaniem zaswiadczenia o zdolnosci do udzialu w zajeciach i rozgrywkach..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:43

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny czy wiecie coś w temacie terapii estrogenami?

Któraś,coś może?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się myśleć trzeźwo, nie ma na nas kreski jeszcze..
    Jest szansa,choć zeszłym razem też była szansa.. Trudno nie dac po sobie znać, że serce ci rozpruwa żal. W domu nikt nie wie,teściowa chora,moja mama po zawale, my ani pary z ust. Chciałabym powiedzieć mamie córce Będziemy mieli dzidziusia!
    Kurwa nie dam się! Dzięki za dobre słowa.

kapturnica, macduska, gretka, Elfik, gosia7122, Reni, Bozia3, ania.g, kkisia, paszczakin, caffe, Mango, Iwone, Mega, Heretyczka, kicia 123, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Staram się myśleć trzeźwo, nie ma na nas kreski jeszcze..
    Jest szansa,choć zeszłym razem też była szansa.. Trudno nie dac po sobie znać, że serce ci rozpruwa żal. W domu nikt nie wie,teściowa chora,moja mama po zawale, my ani pary z ust. Chciałabym powiedzieć mamie córce Będziemy mieli dzidziusia!
    Kurwa nie dam się! Dzięki za dobre słowa.
    Daj znac po kolejnej wizycie..I duzo wypoczywaj <3

Aasiula, macduska, gretka, Elfik, gosia7122, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dziewczyny czy wiecie coś w temacie terapii estrogenami?

Któraś,coś może?
    Niestety nie pomoge

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa ,brak mi słów...0heart.gif
    kurwa zycie jest ciezkie ...

Elfik, dorbie, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Niestety nie pomoge

niemożliwe, Ty wiesz przecież WSZYSTKO. :-)

Elfik, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiem skad jestes i kto cie wkreca w placenie ,ale badania sportowe -wszystkie podkreslam wszystkie sa za darmo...Pierwsze slysze ,zeby majac skierowanie do lekarza sportowego od trenera placic za cokolwiek co jest zw z usyskaniem zaswiadczenia o zdolnosci do udzialu w zajeciach i rozgrywkach..

Pewnie i masz rację, ale terminy u nas na wiochach (Libiąż koło Oświęcimia 25tys. mieszkańców) są, że hej, a Pan doktor z medycyny po pół roku od wystawienia wszystkich skierowań uważa je za nie byłe. Na eeg głowy ustalałam termin we wrześniu na styczeń 2015

moremi lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ps2. Jestem też zdania, że "pouczanie" przez osoby, które nie mają doświadczenia w danym temacie może budzić niechęć. To tak jakbyś wyjadaczce w staraniach mówiła "łykaj kwas foliowy".

Przepraszanie było ironią.. hm, a wydawało się to jasne..

co do 2.
    Chyba nie czytasz moich postów

Jestem po jednym poronieniu i zagrożona kolejnym.

"Oczywiście" nie mogę się równać z twoją sytuacją, ale jednak jakieś "doświadczenie" mam.

Dla kogoś kto się z tym zetknął po raz pierwszy poradnik jest dobry. Mojej koleżance nikt nie wspomniał choćby o posiewie nasienia.

Ale skończmy tą dyskusję. Nie zaśmiecajmy wątku. Jeśli czujesz jakaś potrzebę jeszcze pouczania mnie pisz na priv, bo zakładam, że inne kobietki tak jak i ja mogą być tym znudzone..

kapturnica lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa wspieram.

201408184765.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No własnie kto kiedy sika???
    No ja po ostatnim testowaniu mam dosc i nie bede sikać,jak @ przyjdzie to ch.. ,a jak nie to cudnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:32

kapturnica, ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppa wspieram Cię myślami... w miarę możliwości nie denerwuj się i bądź dobrej myśli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:13

FZuMp1.png

‹‹ 7099 7100 7101 7102 7103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ