35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mój brat ma zakład mechaniczny - byłam ze swoim samochodem, bo coś tam do zrobienia i odruchowo zaczęłam się przyglądać jego dłoniom i palcom - czy ten jeden się różni od innych....
myślicie - że to juz choroba i powinnam iść na leczenie?Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Dusia, nie było umowy. Była zwykła rozmowa o tym, że nasz wątek wygląda tak fajnie właśnie dlatego, że nie jest zaśmiecony jednopostowymi wątkami.
To też jest moje zdanie i kończę już temat, bo a) Elfik jest już na mnie śmiertelnie obrażona, b) nie chce mi się tego wałkować, c) idę zalożyć wątek "niebieski karton".macduska, Bozia3, kkisia, Arwena, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dziewczyny sama nie wiem co pisać i co będzie.
Pecherzyk ciążowy spłaszczony ale widoczne bicie serca dzisiaj zaczęliśmy 7 tydzień. Moja macica jest twarda i pizda się wściekła chyba..mam skurcze i twardnienia przez co pecherzyk jest zgniatany.. słowa lekarza..proszę się do ciąży nie pprzywiązywać... być dobrej myśli...
Mam o 18 jeszcze jednego gina jak się dostanę to wam dam znać.bo co więcej można napisać....
peppapig lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny sama nie wiem co pisać i co będzie.
Pecherzyk ciążowy spłaszczony ale widoczne bicie serca dzisiaj zaczęliśmy 7 tydzień. Moja macica jest twarda i pizda się wściekła chyba..mam skurcze i twardnienia przez co pecherzyk jest zgniatany.. słowa lekarza..proszę się do ciąży nie pprzywiązywać... być dobrej myśli...
Mam o 18 jeszcze jednego gina jak się dostanę to wam dam znać.
Jesssu peppka kurwa nie wiem sama co napisac..Wiedz ,ze trzymam za ciebie mocno kciuki kochana ,zeby wszystko dobrze sie skonczylo A Ty przestalas przechodzic takie meczarnie...peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dusia, nie było umowy. Była zwykła rozmowa o tym, że nasz wątek wygląda tak fajnie właśnie dlatego, że nie jest zaśmiecony jednopostowymi wątkami.
To też jest moje zdanie i kończę już temat, bo a) Elfik jest już na mnie śmiertelnie obrażona, b) nie chce mi się tego wałkować, c) idę zalożyć wątek "niebieski karton".
Morka luzuj gacie. Ja się serio pytałam bo nie wiem o co chodzi.
Nie mam zadnego zdania na temat dyskusji Twojej z Elfem.
Nawet ostatnio pisałam o wyglądzie naszego forum - (dlaczego tak mało wątków)ale nikt nie podjął tematu.
Wyłaź z kartona ale już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:37
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
fajnie się Was czytaTeż bym coś ponarzekała dzisiaj, ale może na służbę zdrowia. Od września robię Natalce badania w medycynie sportowej - mała karateka - no i może w połowie lutego odniesiemy sukces
, z zaznaczeniem, ze 4 badania na 6 trza prywatnie zrobić. Masakra!!! Dziś wizyta u neurologa, przyjmuje od 14 przyszedł 14.30. Można??!! Spoko, kurczę tylko czemu ja nie mogę takiej obsuwy mieć w pracy?!! Mam łeb jak sklep
Bozia3, kicia 123, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Hej dziewczyny,
fajnie się Was czytaTeż bym coś ponarzekała dzisiaj, ale może na służbę zdrowia. Od września robię Natalce badania w medycynie sportowej - mała karateka - no i może w połowie lutego odniesiemy sukces
, z zaznaczeniem, ze 4 badania na 6 trza prywatnie zrobić. Masakra!!! Dziś wizyta u neurologa, przyjmuje od 14 przyszedł 14.30. Można??!! Spoko, kurczę tylko czemu ja nie mogę takiej obsuwy mieć w pracy?!! Mam łeb jak sklep
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:43
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaram się myśleć trzeźwo, nie ma na nas kreski jeszcze..
Jest szansa,choć zeszłym razem też była szansa.. Trudno nie dac po sobie znać, że serce ci rozpruwa żal. W domu nikt nie wie,teściowa chora,moja mama po zawale, my ani pary z ust. Chciałabym powiedzieć mamie córce Będziemy mieli dzidziusia!
Kurwa nie dam się! Dzięki za dobre słowa.kapturnica, macduska, gretka, Elfik, gosia7122, Reni, Bozia3, ania.g, kkisia, paszczakin, caffe, Mango, Iwone, Mega, Heretyczka, kicia 123, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Staram się myśleć trzeźwo, nie ma na nas kreski jeszcze..
Jest szansa,choć zeszłym razem też była szansa.. Trudno nie dac po sobie znać, że serce ci rozpruwa żal. W domu nikt nie wie,teściowa chora,moja mama po zawale, my ani pary z ust. Chciałabym powiedzieć mamie córce Będziemy mieli dzidziusia!
Kurwa nie dam się! Dzięki za dobre słowa.Aasiula, macduska, gretka, Elfik, gosia7122, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wiem skad jestes i kto cie wkreca w placenie ,ale badania sportowe -wszystkie podkreslam wszystkie sa za darmo...Pierwsze slysze ,zeby majac skierowanie do lekarza sportowego od trenera placic za cokolwiek co jest zw z usyskaniem zaswiadczenia o zdolnosci do udzialu w zajeciach i rozgrywkach..
Pewnie i masz rację, ale terminy u nas na wiochach (Libiąż koło Oświęcimia 25tys. mieszkańców) są, że hej, a Pan doktor z medycyny po pół roku od wystawienia wszystkich skierowań uważa je za nie byłe. Na eeg głowy ustalałam termin we wrześniu na styczeń 2015moremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:
Ps2. Jestem też zdania, że "pouczanie" przez osoby, które nie mają doświadczenia w danym temacie może budzić niechęć. To tak jakbyś wyjadaczce w staraniach mówiła "łykaj kwas foliowy".
Przepraszanie było ironią.. hm, a wydawało się to jasne..
co do 2.
Chyba nie czytasz moich postów
Jestem po jednym poronieniu i zagrożona kolejnym.
"Oczywiście" nie mogę się równać z twoją sytuacją, ale jednak jakieś "doświadczenie" mam.
Dla kogoś kto się z tym zetknął po raz pierwszy poradnik jest dobry. Mojej koleżance nikt nie wspomniał choćby o posiewie nasienia.
Ale skończmy tą dyskusję. Nie zaśmiecajmy wątku. Jeśli czujesz jakaś potrzebę jeszcze pouczania mnie pisz na priv, bo zakładam, że inne kobietki tak jak i ja mogą być tym znudzone..kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No własnie kto kiedy sika???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:32
kapturnica, ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość