35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja miałam też dziś jakieś zaćmienie umysłu... zapomniałam pin do karty przy kasie (mam ten sam od 5 lat)...masakra
ja po 7 latach zapomniałam raz pinu do telefonu,
musiałam odblokowywacod tamtej pory mam pin- datę urodzenia
moze nie zapomnęmamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sluchajcie a jak to jest z tymi wspomagaczami dla panow,
Czzy kupujecie gotowce czy kazda tabletke osobno.
Moj nic nie bierze
chyba ostatnio byla rozmowa w temacie ale nie pamietam co i jak ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 18:24
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Mialam naprawde ciezki dzien zmarl kolega mojego syna (27lat)osierocil synka.Musialam zadzwonic do jego rodzicow z kondolencjami,a nie bylo to latwe.Bede musiala sobie walnac jakiegos drina,moze sie troche wyluzuje.
-
wiesz to nie są odgórne zarządzenia
to niepisana zasada na forach, że wątków sie nie powiela
i to nie ma znaczenia czy to ovu czy forum o suchych gaciach na dnie morza, o kanarkach czy uprawie cebuli
wiem, że nie dasz złego słowa powiedzieć na elfika, bo to Twoja kumpela i takie tam ale tym razem nie masz racji
i zgodzę się z Morką..pierdolnik nie jest fajny
kapturnica wrote:Przynajmniej sie usmiechnelasJak i ja na odgorne zarzadzenia
moremi, Simba, BISCA, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dziewczyny jadę do Decathlona, kupić stanik sportowy, pewnie nic nie kupię bo mam cyc 80F, ale muszę bo w normalnym staniku nie jestem w stanie ćwiczyć.
dorbie, mamatrojki80, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sluchajcie a jak to jest z tymi wspomagaczami dla panow,
Czzy kupujecie gotowce czy kazda tabletke osobno.
Moj nic nie bierze
chyba ostatnio byla rozmowa w temacie ale nie pamietam co i jak ?MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Dziewczyny jadę do Decathlona, kupić stanik sportowy, pewnie nic nie kupię bo mam cyc 80F, ale muszę bo w normalnym staniku nie jestem w stanie ćwiczyć.
dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyReni wrote:wiesz to nie są odgórne zarządzenia
i to nie ma znaczenia czy to ovu czy forum o suchych gaciach na dnie morza, o kanarkach czy uprawie cebuli
wiem, że nie dasz złego słowa powiedzieć na elfika, bo to Twoja kumpela i takie tam ale tym razem nie masz racji
a co z zasadą niewchodzenia do kartonów przez osoby powyżej lat 15stu?Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dziewczyny jadę do Decathlona, kupić stanik sportowy, pewnie nic nie kupię bo mam cyc 80F, ale muszę bo w normalnym staniku nie jestem w stanie ćwiczyć.
Kurcze, chyba będę niedługo stanik kupowac, znów mam piękne cycki i stercząceHeretyczka, Aasiula, MartaDidi, macduska, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem
ja mam swoją nogę od stołu i za nią spędzam ten niefajny czasHeretyczka wrote:tak jest psze pani
a co z zasadą niewchodzenia do kartonów przez osoby powyżej lat 15stu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 18:29
Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiesz to nie są odgórne zarządzenia
niepisana zasada na jakich forach Renek>?Bo jak do tej pory widze ,ze tylko tu na plus 35 wprowadzil ktos takie zasady narzucajac zdanie calemu ogolowi.Nie chodzi o Elfa....Juz kiedys byla o tym mowa ,ze ktos cos tam zalozyl i wywolalo to fale krytyki..Moze i pierdiolnik nie ejst fajny ale nie oznacza to tego ,ze jesli bedzie sie chcialo cos dodac to co?to ma sie czekac na zgode czy mozna??To chyba nie jest normalne.... Dodam jeszcze jedno..Gdyby watek mial byc tylko jeden nie byloby mozliwosci dodawania innych.