35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Gdyby nie to ze jest J to nie wiem czy bym sie pozbierała. Nawet nie wiem czy juz jestem pozbierana. Żadnej kobiecie nie życzę zeby przechodziła przez taka stratę. Ja w każdej ciazy zawsze sie studzilam, wiem ze pierwsze 12tyg to czas kiedy może zdarzyć sie wszystko. Najgorsze ze stało sie to wtedy kiedy poczułam sie bezpiecznie, cieszyłam sie ze zaczęło mi wywalać brzuch, poczułam ruchy a na usg widziałam mała dziewczynkę, bardzo aktywna na przed ostatnim usg.
A i nie czuje sie jakaś tam wyjątkowa. Tak naprawdę to sie bardzo boje, czy uda mi sie zajść w ciąże i jak ona sie potoczy, ale wizja porodu, tego uczucia jak sie trzyma noworodka a on tak cudnie pachnie, zupełnie jak gorący biszkoptdodaje mi sił. Niczego tak nie pragnę jak tulić do siebie swoje dzieci.
Natka, zrobiło mi się gorąco po przeczytaniu Twoich słów. To wszystko bardzo trudne. Przytulam i wierzę że doczekasz się swojego pachnącego noworodkakapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Ja dawalam mojemu salfazin, selen i wit e czyli bral 3tabsy wieczorem..
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dobra, jednak napiszę - NETYKIETA.
Same sobie wyguglujcie co to jest. Nowego wątku "kopiuj wklej" nie będę zakładać.Heretyczka, Simba, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Cos Wam pokaze
Zamowilam mlodemu w nagrode za bardzo dobre wyniki w nauce te buty..Nie zebym sie chwaliła a chuj chwale sie bo jest czym..Ma w 1szej gimnazjum sredna na polrocze 5.27
Zaraz maja dojsc bo kurier dzwonil ..Co o nich myslicie ? Mlody gra w kosza w lidze..A stare troche juz mu sie przytyrpaly
http://www.basketzone.pl/towar.2455.nike.air.jordan.3.retro.powder.blue.html
Kapta mój jeszcze nie ma żadnej średniej a juz dostał takie oto buty:
[ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6364bc669fe.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71ce27ea081a.jpgmoremi, kapturnica, kicia 123, BISCA, kkisia, Aasiula, Mega, Bozia3, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Gdyby nie to ze jest J to nie wiem czy bym sie pozbierała. Nawet nie wiem czy juz jestem pozbierana. Żadnej kobiecie nie życzę zeby przechodziła przez taka stratę. Ja w każdej ciazy zawsze sie studzilam, wiem ze pierwsze 12tyg to czas kiedy może zdarzyć sie wszystko. Najgorsze ze stało sie to wtedy kiedy poczułam sie bezpiecznie, cieszyłam sie ze zaczęło mi wywalać brzuch, poczułam ruchy a na usg widziałam mała dziewczynkę, bardzo aktywna na przed ostatnim usg.
A i nie czuje sie jakaś tam wyjątkowa. Tak naprawdę to sie bardzo boje, czy uda mi sie zajść w ciąże i jak ona sie potoczy, ale wizja porodu, tego uczucia jak sie trzyma noworodka a on tak cudnie pachnie, zupełnie jak gorący biszkoptdodaje mi sił. Niczego tak nie pragnę jak tulić do siebie swoje dzieci.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zelazko wylaczylam. Dom stoi.
Wlasnie zaraz dresy, kocyk, drineczek , tv i tak do poniedzialku! Cudownie.gretka, kapturnica, caffe, Heretyczka, MartaDidi, Simba, BISCA, ania.g, kkisia, Aasiula, Mega, Bozia3, megan8, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:popieram Kaptę, że możesz jechac na badania sportowe gdzie chcesz, nawet inne województwo tak jak inne poradnie. A powinna być dostępnośc, bo badania sportowe sa robione co 6 mcy i musi dzieciak sie na nie dostac, a nie, ze nie moze sportu uprawiac, bo na badania czeka. U nas na badania jest rejestracja na miesiac wprzód i nawet jak jest nóz na gardle typu dzieciak zapomnial a ma zawody i musi byc orzeczenie, to babki w rejestracji przyjmuja na pilne i wtedy jest przedłzuana książeczka na 7dni i potem ma się normalne rejestrowac na nastepny miesiac. A badania dodatkowe sa od razu robione np w dniu badan albo kilka dni przed w zależności od sportu. Nie wiem jak z EEG, bo mój Kuba trenuje judo(junior młodszy), to ma 1x/2 lata RTG szyi i ma robione bad rano a za 2 godziny juz jest to badanko u lekarza.
A w Gdańsku jest obecnie tylko 1 przychodnia na kontrakcie NFZ, a to 400 tys miastodorbie lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zelazko wylaczylam. Dom stoi.
Przypomnialo sie jak weszliśmy do mieszkania a tam dość ciepło.... Po nitce do kłębka- żelazko. Uuuuuuuuu- ale się nasłuchałam, ze mogłam dom spalić.... bla bla bla.... A za chwilę przyszło opamiętanie i tekst w stylu: a ile to prądu zeżarło przez cały dzień!!! #$#$@@!@ (żelazko starego typu prądożerne). Ok, ok- moja wina, ale mnie tak wkurzył, że mu powiedziałam, żeby mi obliczył koszt tego pradu to mu oddam. I foch
kapturnica, SolarPolar, kicia 123, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:i sadło rośnie!
wiem , wiem....masz w dupie
M2. Ogrodek zostawie mezowi. Ruszac sie bede ale na machanie cyckami w podskokach - odmawiam. Trudno - genetycznie ok. 90 bede szczupla:-)Heretyczka, kkisia, Aasiula, Mega, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagp wrote:Super... Chyba sie przeprowadzę do innego miasta. Pajace są u mnie w przychodni i tyle!!!
Simba, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość