35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:tylko, żeby chłopina zdążył ta whisky wypic... A potem mozna sie przepraszac...
MartaDidi, SolarPolar, Aasiula, Mega, Bozia3, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Inessa to super ,ze maluch przypadl Wam do serducha ..Mam nadzieje , ze szybo staniecie sie jego prawdziwymi rodzicami...Milo sie czyta ,ze wreszcie wszystko zaczyna sie ukladac po Tojej mysli..Pozdrawiam serdecznie i kciukasy nadal zacisniete..
MartaDidi, inessa, gretka, kkisia, Aasiula, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej!
Wrócilismy niedawno z pierwszego spotkania
mój maż zakochany od pierwszego wejrzenia ja również ale ja jeszcze niedowierzam,ze to sie dzieje normalnie po różnych trudnych doswiadczeniach az boje sie cieszyc !
Synek jest podobny do mojego meża :lol: jest drobnym jasnowłosym blondynkiem o niebieskich oczkach
Jest niesmiałym grzecznym dzieckiem ale z nami bawił sie super ( uwielbia klocki) a na koniec podszedł i dał nam kazdemu osobno buziaka :mrgreen:
az mama zastepcza była w szoku bo był b,smutny jak odjeżdzalismy.
Teraz czekają nas czeste odwiedziny jedziemy juz teraz na weekend!
No i zobaczymy co to bedzie dalej sie działo
Dziekuje za wsparcieno i polecam nas dalej pamieci
inessa, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
BISCA wrote:Ja przy winku. Dzien dziwny. Najpierw super wiadomosc, udalo mi sie zdobyc super kontrakt z duzym klientem. Walczylam o to od poltora roku i dzisiaj potwierdzenie, ze ok. Ale nie skonczylismy polewac szampana ( trzeba to uczcic) a kolega z biura dostal telefon, ze jeden z jego przyjacieli jest w wiezieniu. Zabil swoja zone. Chciala odejsc. Osierocili 4 letniego synka. Ja pierdole. Robilam dobra mine zeby pocieszyc naszego kolege zle nie moge sie otrzasnac. On ja udusil
Jak tu sie nie napic
gratulacje z powodu kontraktu
tragedia rodzinna, dramat. afekt. brak słów. zmroziło mnie.
-
Simba wrote:Wlasnie, a propos przeprosin - kiedy sie mozna seksic po cesarce? Ja to juz bym
Simba lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Simba, super. To wszystko wydaje sie takie..... Sielankowe. I tym bardziej mi sie chce dzidzi. Wiem, ze bede miala oparcie w moim chuopie. Marzy mi sie widok niemowlaka w jego ramionach. A kwiecien taaaaak daleko
MartaDidi, macduska, kkisia, Aasiula, Mega, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Faken, znowu przez Was nie spie w dodatku trzymam klawiature na Leonie. Chuj nie matka...
Natka - doczekasz sie zobaczysz- tekst o biszkopcie mnie rozmontowal, trzymaj sie bejbe
Peppa²
Macdu - bylismy u lekarza, powiedzial zeby glowa sie nie przejmowac, bedziemy obserwowac, ale wg niego jest ok.
Chcialam Wam powiedziec, ze oprocz bycia chuj nie matka, jestem jeszcze chuj nie zona. Moj M od porodu jest cudowny. W duzej mierze dzieki niemu, w domu jest porzadek sa dwa cieple posilki, mnie zdarza sie spac po 6-7 godzin
Wczoraj w dzien dzieci daly mi troche popalic, bo hrabia Max vel Heniutek, zyczy sobie po jedzeniu miec towarzystwo i gowno go to obchodzi ze ja akurat przewijam jego brata i szyukuje mu jedzenie w pomieszczeniu obok. Wczoraj uslyszalam moc jego rozdarcia wiec przybieglam z Leonem ktoremu nie zdazylam nalozyc pampersa, odlozylam go na kanape i zaczelam Henka uspokajac. Ryk na caly dom i w tym momencie zobaczylam jak Leon olewa to wszystko cieplym moczem na kanapePotem zasneli, M wrocil z pracy - ja sie slanialam na nogach, ale moj kochany maz kupil mi jeszcze po drodze eklerke. Ehhh. Opowiedzialam mu swoj dzien i powiedzialam ze Henka jednak trzeba przyzywczajac ze po jedzeniu jest odkladany do lozeczka i dobrze by bylo zeby spal (moj M ich nosi i spiewa im piosenki). M powiedzial ze ok. I juz po karmieniu o 24ej znowu zaczal ich nosic i im spiewac i ja - skonczona suka - zrobilam mu o to awanture. Jestem kretynka. Przeciez ten ich kontakt jest na wage zlota - on to lubi, oni to kochaja
Myślę że on po prostu się zapomniał , a że był tak stęskniony za dziećmi nie pomyślał.
Podejrzewam, że nie gniewa się już na Ciebie i już o tym nie pamiętaSimba lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Simba, super. To wszystko wydaje sie takie..... Sielankowe. I tym bardziej mi sie chce dzidzi. Wiem, ze bede miala oparcie w moim chuopie. Marzy mi sie widok niemowlaka w jego ramionach. A kwiecien taaaaak daleko
mamatrojki80, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:agp...nie przypominam sobie żebys odpowiedziała na zestaw stadartowych pytań...chyba ze mnie cos ominęło?
Zresztą co tu dużo pisać, każda z Was to ma na codzień
Może podpowiesz trochę, jakaś ściąga? Wtedy postaram się uzupełnić swoje braki...ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagp wrote:Wiesz heretyczka, nie za bardzo rozumie jaki to zestaw? Póki co nie odrobiłam zadania domowego i nie przeczytałam od początku Waszych historii... Nie tłumacze się brakiem czasu, aczkolwiek za dużo go nie mam, praca dom nauka z pierwszoklasistką będąca typową chłopczycą
Zresztą co tu dużo pisać, każda z Was to ma na codzień
Może podpowiesz trochę, jakaś ściąga? Wtedy postaram się uzupełnić swoje braki...BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, dorbie, gosia7122, kkisia, Arwena, Niuta lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Widze, ze bardzo powaznie sie zrobilo... Odniose sie do wszystkich tematow nastepujaco: PUSUR, JEM CHIPSY SEROWE...
ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, Simba, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny