X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    tylko, żeby chłopina zdążył ta whisky wypic... A potem mozna sie przepraszac...
    Wlasnie, a propos przeprosin - kiedy sie mozna seksic po cesarce? Ja to juz bym O.o

MartaDidi, SolarPolar, Aasiula, Mega, Bozia3, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa to super ,ze maluch przypadl Wam do serducha ..Mam nadzieje , ze szybo staniecie sie jego prawdziwymi rodzicami...Milo sie czyta ,ze wreszcie wszystko zaczyna sie ukladac po Tojej mysli..Pozdrawiam serdecznie i kciukasy nadal zacisniete..

MartaDidi, inessa, gretka, kkisia, Aasiula, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej!
    Wrócilismy niedawno z pierwszego spotkania :-D
    mój maż zakochany od pierwszego wejrzenia ja również ale ja jeszcze niedowierzam,ze to sie dzieje normalnie po różnych trudnych doswiadczeniach az boje sie cieszyc !
    Synek jest podobny do mojego meża :lol: jest drobnym jasnowłosym blondynkiem o niebieskich oczkach :-D
    Jest niesmiałym grzecznym dzieckiem ale z nami bawił sie super ( uwielbia klocki :-) ) a na koniec podszedł i dał nam kazdemu osobno buziaka :mrgreen:
    az mama zastepcza była w szoku bo był b,smutny jak odjeżdzalismy.
    Teraz czekają nas czeste odwiedziny jedziemy juz teraz na weekend!
    No i zobaczymy co to bedzie dalej sie działo :)

Dziekuje za wsparcie :) no i polecam nas dalej pamieci :)
    Inessa, bardzo się cieszę, kurczę popłakałam się.

inessa, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja przy winku. Dzien dziwny. Najpierw super wiadomosc, udalo mi sie zdobyc super kontrakt z duzym klientem. Walczylam o to od poltora roku i dzisiaj potwierdzenie, ze ok. Ale nie skonczylismy polewac szampana ( trzeba to uczcic) a kolega z biura dostal telefon, ze jeden z jego przyjacieli jest w wiezieniu. Zabil swoja zone. Chciala odejsc. Osierocili 4 letniego synka. Ja pierdole. Robilam dobra mine zeby pocieszyc naszego kolege zle nie moge sie otrzasnac. On ja udusil
    Jak tu sie nie napic

gratulacje z powodu kontraktu :)
    tragedia rodzinna, dramat. afekt. brak słów. zmroziło mnie.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wlasnie, a propos przeprosin - kiedy sie mozna seksic po cesarce? Ja to juz bym O.o
    A masz jakies odchody jeszcze? poporodowe oczywista... Po cesarce można szybciej, bo w trakcie zabiegu Cie czyszczą...

Simba lubi tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A masz jakies odchody jeszcze? poporodowe oczywista... Po cesarce można szybciej, bo w trakcie zabiegu Cie czyszczą...
    Jak jest czysciutko to mozna...

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jakies plamki od czasu do czasu

MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, super. To wszystko wydaje sie takie..... Sielankowe. I tym bardziej mi sie chce dzidzi. Wiem, ze bede miala oparcie w moim chuopie. Marzy mi sie widok niemowlaka w jego ramionach. A kwiecien taaaaak daleko ;-)

MartaDidi, macduska, kkisia, Aasiula, Mega, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Faken, znowu przez Was nie spie w dodatku trzymam klawiature na Leonie. Chuj nie matka...
    Natka - doczekasz sie zobaczysz- tekst o biszkopcie mnie rozmontowal, trzymaj sie bejbe <3
    Peppa <3²

Macdu - bylismy u lekarza, powiedzial zeby glowa sie nie przejmowac, bedziemy obserwowac, ale wg niego jest ok.

Chcialam Wam powiedziec, ze oprocz bycia chuj nie matka, jestem jeszcze chuj nie zona. Moj M od porodu jest cudowny. W duzej mierze dzieki niemu, w domu jest porzadek sa dwa cieple posilki, mnie zdarza sie spac po 6-7 godzin O.o
    Wczoraj w dzien dzieci daly mi troche popalic, bo hrabia Max vel Heniutek, zyczy sobie po jedzeniu miec towarzystwo i gowno go to obchodzi ze ja akurat przewijam jego brata i szyukuje mu jedzenie w pomieszczeniu obok. Wczoraj uslyszalam moc jego rozdarcia wiec przybieglam z Leonem ktoremu nie zdazylam nalozyc pampersa, odlozylam go na kanape i zaczelam Henka uspokajac. Ryk na caly dom i w tym momencie zobaczylam jak Leon olewa to wszystko cieplym moczem na kanape :) Potem zasneli, M wrocil z pracy - ja sie slanialam na nogach, ale moj kochany maz kupil mi jeszcze po drodze eklerke. Ehhh. Opowiedzialam mu swoj dzien i powiedzialam ze Henka jednak trzeba przyzywczajac ze po jedzeniu jest odkladany do lozeczka i dobrze by bylo zeby spal (moj M ich nosi i spiewa im piosenki). M powiedzial ze ok. I juz po karmieniu o 24ej znowu zaczal ich nosic i im spiewac i ja - skonczona suka - zrobilam mu o to awanture. Jestem kretynka. Przeciez ten ich kontakt jest na wage zlota - on to lubi, oni to kochaja
    Simba z jednej strony masz rację, bo jak Twój m przyzwyczai dzieci do noszenia, to Ty później nie dasz sobie sama rady, a dzieci szybko się przyzwyczajają do noszenia. Z drugiej strony Twój m nie widział ich kilka godzin i się stęsknił. Powinien jednak wziąść pod uwagę, że Ty później zostajesz sama z dziećmi, które trzeba nakarmić, przewinąć i inne rzeczy trzeba przy nich zrobić. Ciekawe jak masz sobie jeszcze poradzić z noszeniem coraz to cięższych bliźniaków.
    Myślę że on po prostu się zapomniał , a że był tak stęskniony za dziećmi nie pomyślał.
    Podejrzewam, że nie gniewa się już na Ciebie i już o tym nie pamięta ;)

Simba lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jak jest czysciutko to mozna...
    Chociaz, wiesz co, poczekaj moze do pierwszej wizyty po...

Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole, à propos forum, to ten watek byl zalozony w dzien moich urodzin :-)

MartaDidi, macduska, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Simba, super. To wszystko wydaje sie takie..... Sielankowe. I tym bardziej mi sie chce dzidzi. Wiem, ze bede miala oparcie w moim chuopie. Marzy mi sie widok niemowlaka w jego ramionach. A kwiecien taaaaak daleko ;-)
    Jakie daleko...Przeciez juz za rogiem Luty, marzec mignie... i juz jestes w ciazy

mamatrojki80, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- sielsko anielsko o tym piszesz :-)

Jak czas leci- jak przeszłam na forum to ledwo co było po Tobie widać.

Inessa- cudownie, ze się układa.

Ciekawe co u Iwci???

inessa, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa.....serce ściska , oby był z Wami jak najszybciej kochany maluch

inessa, SolarPolar, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, Mega, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jakie daleko...Przeciez juz za rogiem Luty, marzec mignie... i juz jestes w ciazy

No dooooobra, niech Ci bedzie

mamatrojki80, Aasiula, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, gratulacje. Dzis " urodzil sie" wasz synek <3

Heretyczka, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, ania.g, Mega, inessa, Simba, dorbie, malgos741 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    agp...nie przypominam sobie żebys odpowiedziała na zestaw stadartowych pytań...chyba ze mnie cos ominęło?
    Wiesz heretyczka, nie za bardzo rozumie jaki to zestaw? Póki co nie odrobiłam zadania domowego i nie przeczytałam od początku Waszych historii... Nie tłumacze się brakiem czasu, aczkolwiek za dużo go nie mam, praca dom nauka z pierwszoklasistką będąca typową chłopczycą :-) Zresztą co tu dużo pisać, każda z Was to ma na codzień :-)
    Może podpowiesz trochę, jakaś ściąga? Wtedy postaram się uzupełnić swoje braki...

ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Wiesz heretyczka, nie za bardzo rozumie jaki to zestaw? Póki co nie odrobiłam zadania domowego i nie przeczytałam od początku Waszych historii... Nie tłumacze się brakiem czasu, aczkolwiek za dużo go nie mam, praca dom nauka z pierwszoklasistką będąca typową chłopczycą :-) Zresztą co tu dużo pisać, każda z Was to ma na codzień :-)
    Może podpowiesz trochę, jakaś ściąga? Wtedy postaram się uzupełnić swoje braki...
    zestaw pytań które musisz pomyslnie zaliczyc w obliczu komisji egzaminacyjnej starszyzny Szanownych Staraczek oraz Mam tego forum

BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, dorbie, gosia7122, kkisia, Arwena, Niuta lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Widze, ze bardzo powaznie sie zrobilo... Odniose sie do wszystkich tematow nastepujaco: PUSUR, JEM CHIPSY SEROWE...
    Jak nie ukradłas dziecku to nie ma frajdy ;)

ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, Simba, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska trzymam kciuki!
    Simba, kurna, jak ja Ci zazdroszcze faceta! U mnie mialo byc tak samo... Beczec mi sie znowu chce...
    Bisca, co za dramat, ja pierdziu. Chciala odejsc powiadasz... Fak.

Arwena lubi tę wiadomość

‹‹ 7106 7107 7108 7109 7110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ