X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, czipsami serowymi lamiesz mi serce.

MartaDidi lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness ,ciesze sie ogromnie Twoim szcześciem ,oby sie wam ułozyło :)
    Simba,z tego co pamietam to po pierwszej wizycie kontrolnej u gina mozna sie sexic.;)

Mega, Iwone, inessa, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek <3
    Czym sie, glowa do gory.

Pusurek lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    zestaw pytań które musisz pomyslnie zaliczyc w obliczu komisji egzaminacyjnej starszyzny Szanownych Staraczek oraz Mam tego forum
    Wiedziałam!!! Wiedziałam, że tak łatwo to nie będzie:-) Sąd kapturowy nadciąga :-( A ja myślałam, że ostatnie sesje na studiach pozamykałam, a teraz to tylko zdaję egzaminem w konstruowaniu szybkich odpowiedzi na pytania mojej wścibskiej sześciolatki...
    No to dajesz Heretyczka. Spróbuję sie zmierzyć z tym zestawem :-) A poprawki też można zdawać?

Aasiula, Mega, Iwone, ComeToMeBaby, macduska, Pusurek, Bozia3, BISCA, gosia7122, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wlasnie, a propos przeprosin - kiedy sie mozna seksic po cesarce? Ja to juz bym O.o
    Simba dzwoniłam do mojej przyjaciółki położnej z Twoim pytaniem i ona mi powiedziała, że w Twoim przypadku większość lekarzy uważa, że po 4 tyg. już można. W zasadzie tu bardziej chodzi o Ciebie czy masz na to chęć ;)

mamatrojki80, BISCA, SolarPolar, Arwena lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ineska trzymam kciuki!
    Simba, kurna, jak ja Ci zazdroszcze faceta! U mnie mialo byc tak samo... Beczec mi sie znowu chce...
    Bisca, co za dramat, ja pierdziu. Chciala odejsc powiadasz... Fak.
    PRZESTAN!!!

mamatrojki80, BISCA lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żegnam Was dziewczynki. Spadam utulić moją małą, słodką "zołzę". Ja też niedługo wylot w wyreczko... Pobudka dzień w dzień (oprócz weekendów na szczęście - tylko na mierzenie tempki)o 4.20 to jak zimny prysznic, wiec końcem tygodnia to już prawie z kurami idę spać...
    Dobrej nocki i "nocnej zabawy".

Iwone, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, a ja się właśnie pocieszyłam ;/
    na naszym bocianie przewertowałam wątki o lekarzach u mnie w mieście i WSZYSTKIE wypowiedzi były takie: tu NIE MA dobrych lekarzy od leczenia niepłodności, konowały i naciągacze na kasę. Laski leczą się w klinikach w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu i Białymstoku. Pocieszam się, że to stare posty (najnowszy z 2013, większość 2006-2010), a od tego czasu powstała u nas klinika. No i nie wiem co myśleć, to jest jednak demotywujące.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, aż trudno znaleźć odpowiednie słowa do tej tragedii.

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Pobudka dzień w dzień (oprócz weekendów na szczęście - tylko na mierzenie tempki)o 4.20 to jak zimny prysznic, wiec końcem tygodnia to już prawie z kurami idę spać...
    o tej orze to ja bym nie była w stanie zatrybić, ze mam sięgnąć po termometr... myslałabym, że się pali albo coś... ;)

Mega lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie raz zastanawiałam się co się stało z założycielką wątku. Ciekawe czy jeszcze któraś z Was tu jest z tych pierwszych postów?

gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Marta, czipsami serowymi lamiesz mi serce.
    Wiedzialam, ze Ciebie na serowe wezme :-)

Aasiula, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie raz zastanawiałam się co się stało z założycielką wątku. Ciekawe czy jeszcze któraś z Was tu jest z tych pierwszych postów?
    ja jestem jedna z pierwszych tylko mialam inny nick i sie skasowalam w akcie desperackiej rozpaczy...

Iwone, ania.g, Mega, Bozia3, gosia7122, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra czas na moją ulubioną dyscyplinę sportową czyli łyżwiarstwo figurowe :)

MartaDidi lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    ja jestem jedna z pierwszych tylko mialam inny nick i sie skasowalam w akcie desperackiej rozpaczy...
    i gosia7122 ;)

MartaDidi, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No to szacun :) dla Gosi też :)

gosia7122 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    i gosia7122 ;)
    Bursztyn byl wczesnie i Ewa T. Angela... Pamietam jej przejscia...

gosia7122, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No to szacun :) dla Gosi też :)
    Najwazniejsze, ze nam sie udalo... Nam wszystkim bo sie na tym watku odnalazlysmy... To jest sukces...Ja sie troche błąkałam po kafeterii, ale nie moje klimaty...tam jest taki watek " jak szybko zajsc w cize" wlasnie cos w naszym stylu. ale jakies takie bezosobowe... I co jakis czas jakies chamy sie włączały do dyskusji i bluzgi lecialy... Brak kultury...

gosia7122, megan8, ania.g lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobra czas na moją ulubioną dyscyplinę sportową czyli łyżwiarstwo figurowe :)
    Ale mowisz o seksie? Bo próbuję to sobie wyobrazić...

Mega, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej laski, no chyba się właśnie zdenerwowałam.
    od kiedy wiemy jakie są wyniki m to ja 2 dni przesiedziałam na necie, pytam Was pytam jakies obce forumy, dohtorów różnych co to piszą odpowiedzi w dwie minuty, dzisiaj też czytam o badaniach nasienia i wogóle.... i tak do mnie dotarło- mój m drugi dzień (a to nie jest jakieś niezwykłe, bo ostatnio chyba tylko tym po pracy się zajmuje, zresztą ja i tak zajęta) gra na kompie i wogóle zero zainteresowania tematem.
    chyba przyjął dawkę info które przekazałam mu po pierwszych oględzinach wyników i zaspokoił swoją ciekawość. nie szuka sam, nie dowiaduje się, nie drąży. pewnie czeka aż pójdzie do lekarza. wygląda jakby temat odsunął na bok i wogóle nic sie nnie działo przez ostatni tydzień. taki kurwa jebany kwiat lotosu.

no to ja się już nie dziwię czemu parę razy już usłyszałam, że sie za bardzo może przejmuję, że może się stresuję, zebym sie nie blokowała czasem.... takie pierdolenie psychologiczne w rodzaju: prosze się nie stresować, odpuścić i nie myśleć.

a idź pan w chuj z taką robotą.
    chyba pójdę se zrobić jakiejś kąpieli z pianką i zamknę się na godzinę w łazience. co to ja jestem? Matka Polka?

*przepraszam za przekleństwa, ale mnie coś poniosło.
    na nerwy przed @ jeszcze za wcześnie, nie mam na co zwalić.

bo to jest facet, poszedł do jaskini i już

ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 7107 7108 7109 7110 7111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ