35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto uwaga, powtarzaż za mną:ComeToMeBaby wrote:no- Duśka, weź mnie na trening bycia kwiatem lotosu

pierdzielę te nety, już nic nie szukam. wiedzę mam 1000-krotnie większą na ten temat od mojego m.
" jestem kwiatem lotosu na spokojnej tafli jeziora..."
" jestem ........
MartaDidi, nick nieaktualny, BISCA, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja cwicze w koronkach z fiszbinami... ale w kombinezonie, takim do fitnessu...I jakos sie ukladaja....gora trzyma cycki w zwartych szeregach...mamatrojki80 wrote:A stanika do ćwiczeń nie kupiłam, bo się moje bufory w nic nie mieszczą... załamka.
nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
Pusur, kukasz widze... Jak Twoj ssaczek spi? Spi w ogole?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:15
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Moj od 21.00 juz sie budzil dwa razy...Jakis rekord w braku snu pobije...No bedziecie mogly pisac, ze kiedys na watku byla taka, co nie spala kilka lat i nie wiadomo co sie z nia teraz dzieje...MartaDidi wrote:Pusur, kukasz widze... Jak Twoj ssaczek spi? Spi w ogole?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:18
BISCA, Bozia3, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, ania.g, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dziękiMartaDidi wrote:Nie moge sie napatrzec na tego Twojego Lorda
se leży..
i muszę przyznać, że jest bardzo grzeczny - prawie w ogóle nie sprawia kłopotu - no chyba, że jest głodny...a tak to śpi, budzi się uśmiechnięty, pobawimy się trochę, znowu śpi i tak w kółko - oby tak dalej...
MartaDidi, BISCA, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Iwone, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, Bursztyn, gretka lubią tę wiadomość
-
U mnie jest podobnie ,z wyjatkiem "spi"...Bozia3 wrote:dzięki
i muszę przyznać, że jest bardzo grzeczny - prawie w ogóle nie sprawia kłopotu - no chyba, że jest głodny...a tak to śpi, budzi się uśmiechnięty, pobawimy się trochę, znowu śpi i tak w kółko - oby tak dalej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:25
Bozia3, nick nieaktualny, Mega, Simba, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ja pierdziu....ale jesteś weteranka...a jaka spokojna - tyle stron bez żadnej awantury - zdecydowanie powinnaś dostać słoneczko od Pani !!gosia7122 wrote:Ja jestem
nick nieaktualny, MartaDidi, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spadam, moze troche kimne przed nastepna pobudka... Dobrej Nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:29
nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzaleje z chichotem, kula sie po lozku i w ogole pizama party. Tylko czipsow brak.MartaDidi wrote:Pusur, kukasz widze... Jak Twoj ssaczek spi? Spi w ogole?
nick nieaktualny, Bozia3, Mega, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
No to ja poprosze zloty medal,Boziu ja jestem choleryczka,czasami wybucham i nie mam talentu do pisania,ogolnie jestem zamkniety typ.Bozia3 wrote:ja pierdziu....ale jesteś weteranka...a jaka spokojna - tyle stron bez żadnej awantury - zdecydowanie powinnaś dostać słoneczko od Pani !!
nick nieaktualny, Bozia3, Iwone, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A dobrze posprawdzałas szafki? Może sie tam jaka paczka zapodziała niechcący....Pusurek wrote:Szaleje z chichotem, kula sie po lozku i w ogole pizama party. Tylko czipsow brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:48
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny jestescie kochane !!!!!!!!!!!!!

ja zagladałam na forum od grudnia 2012r. zaczełam pisac w styczniu 2013
zaliczam sie do weteranek
?
a powiem Wam,ze Macius od poczatku jak jest w rodzinie zastepczej czyli jak miałm 2 latka spi od 20 do ok 8 rano
Reni, ania.g, Mango, megan8, nick nieaktualny, Iwone, moremi, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, caffe, nick nieaktualny, BISCA, Mega, kapturnica, SolarPolar, malgos741, nick nieaktualny, Bursztyn, gretka, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość