35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no- Duśka, weź mnie na trening bycia kwiatem lotosu
pierdzielę te nety, już nic nie szukam. wiedzę mam 1000-krotnie większą na ten temat od mojego m.
" jestem kwiatem lotosu na spokojnej tafli jeziora..."
" jestem ........MartaDidi, mamatrojki80, BISCA, Mega, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A stanika do ćwiczeń nie kupiłam, bo się moje bufory w nic nie mieszczą... załamka.
mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Pusur, kukasz widze... Jak Twoj ssaczek spi? Spi w ogole?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:18
BISCA, Bozia3, gosia7122, Pusurek, Mega, ania.g, Simba, kkisia, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Nie moge sie napatrzec na tego Twojego Lorda
se leży..
i muszę przyznać, że jest bardzo grzeczny - prawie w ogóle nie sprawia kłopotu - no chyba, że jest głodny...a tak to śpi, budzi się uśmiechnięty, pobawimy się trochę, znowu śpi i tak w kółko - oby tak dalej...
MartaDidi, BISCA, SolarPolar, Pusurek, Mega, Heretyczka, Iwone, Simba, mamatrojki80, kkisia, macduska, Aasiula, Arwena, malgos741, Bursztyn, gretka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dzięki
i muszę przyznać, że jest bardzo grzeczny - prawie w ogóle nie sprawia kłopotu - no chyba, że jest głodny...a tak to śpi, budzi się uśmiechnięty, pobawimy się trochę, znowu śpi i tak w kółko - oby tak dalej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:25
Bozia3, Pusurek, Mega, Simba, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
gosia7122 wrote:Ja jestem
mamatrojki80, MartaDidi, gosia7122, Pusurek, Mega, Simba, kkisia, macduska, Aasiula, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spadam, moze troche kimne przed nastepna pobudka... Dobrej Nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:29
mamatrojki80, gosia7122, Pusurek, Mega, Simba, kkisia, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Pusur, kukasz widze... Jak Twoj ssaczek spi? Spi w ogole?
mamatrojki80, Bozia3, Mega, ania.g, kkisia, Heretyczka, macduska, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja pierdziu....ale jesteś weteranka...a jaka spokojna - tyle stron bez żadnej awantury - zdecydowanie powinnaś dostać słoneczko od Pani !!
mamatrojki80, Bozia3, Iwone, Simba, kkisia, macduska, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Szaleje z chichotem, kula sie po lozku i w ogole pizama party. Tylko czipsow brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:48
Aasiula, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny jestescie kochane !!!!!!!!!!!!!
ja zagladałam na forum od grudnia 2012r. zaczełam pisac w styczniu 2013zaliczam sie do weteranek
?
a powiem Wam,ze Macius od poczatku jak jest w rodzinie zastepczej czyli jak miałm 2 latka spi od 20 do ok 8 rano
Reni, ania.g, Mango, megan8, mamatrojki80, Iwone, moremi, Simba, kkisia, Heretyczka, Bozia3, macduska, Aasiula, caffe, Arwena, BISCA, Mega, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Pusurek, Bursztyn, gretka, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość