35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A moze sie wlasnie zajebiscie zestresowal... Ze niedomaga jako facet... przeciez jego to musialo bardzo dotknac...Tym bardziej, ze mowilas, ze idzie jak przeciag... Moze taka jego obrona przed tymi informacjami...
ComeToMeBaby, mamatrojki80, Bozia3, Iwone, macduska, BISCA, gosia7122, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ej laski, no chyba się właśnie zdenerwowałam.
od kiedy wiemy jakie są wyniki m to ja 2 dni przesiedziałam na necie, pytam Was pytam jakies obce forumy, dohtorów różnych co to piszą odpowiedzi w dwie minuty, dzisiaj też czytam o badaniach nasienia i wogóle.... i tak do mnie dotarło- mój m drugi dzień (a to nie jest jakieś niezwykłe, bo ostatnio chyba tylko tym po pracy się zajmuje, zresztą ja i tak zajęta) gra na kompie i wogóle zero zainteresowania tematem.
chyba przyjął dawkę info które przekazałam mu po pierwszych oględzinach wyników i zaspokoił swoją ciekawość. nie szuka sam, nie dowiaduje się, nie drąży. pewnie czeka aż pójdzie do lekarza. wygląda jakby temat odsunął na bok i wogóle nic sie nnie działo przez ostatni tydzień. taki kurwa jebany kwiat lotosu.
no to ja się już nie dziwię czemu parę razy już usłyszałam, że sie za bardzo może przejmuję, że może się stresuję, zebym sie nie blokowała czasem.... takie pierdolenie psychologiczne w rodzaju: prosze się nie stresować, odpuścić i nie myśleć.
a idź pan w chuj z taką robotą.
chyba pójdę se zrobić jakiejś kąpieli z pianką i zamknę się na godzinę w łazience. co to ja jestem? Matka Polka?
*przepraszam za przekleństwa, ale mnie coś poniosło.
na nerwy przed @ jeszcze za wcześnie, nie mam na co zwalić.
Kochana faceci to przeżywaja inczej, często nie potrafią otwarcie o swoich emocjach i odczuciach rozmawiać. Być może sam się gryzie wynikami tych badań, martwi się może nawet tym jakim jest facetem skoro plemniki słabe. Nie martw się i nie denerwuj, ja też bym poczekała na konkretna diagnozę u lekarza. Po co się teraz będziesz nakręcać? wykończysz się i dziecka nie zdołasz wydać na świat
ComeToMeBaby, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A moze sie wlasnie zajebiscie zestresowal... Ze niedomaga jako facet... przeciez jego to musialo bardzo dotknac...Tym bardziej, ze mowilas, ze idzie jak przeciag... Moze taka jego obrona przed tymi informacjami...
Marta, lepiej bym tego nie ujęła.MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no to ja właśnei wczoraj pisałam, ze poszedł do jaskini. bo widziałam po nim, że nastrój ma nie teges.
ale dzisiaj- jakby nigdy nic, ale tematu nie porusza. z tego wszystkiego to aż mam opór żeby go zapytać czy jutro idzie do tego lekarza, czy kiedy. coś mi sie nie wydaje żeby jutro szedł. może musi to przetrawić, a może zwyczajnie obawia się, zeby mu lekarz nie powiedział że z niego dupa nie facet. wiecie, jak to mężczyzna chodzi do lekarza.ComeToMeBaby, mamatrojki80, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no to ja właśnei wczoraj pisałam, ze poszedł do jaskini. bo widziałam po nim, że nastrój ma nie teges.
ale dzisiaj- jakby nigdy nic, ale tematu nie porusza. z tego wszystkiego to aż mam opór żeby go zapytać czy jutro idzie do tego lekarza, czy kiedy. coś mi sie nie wydaje żeby jutro szedł. może musi to przetrawić, a może zwyczajnie obawia się, zeby mu lekarz nie powiedział że z niego dupa nie facet. wiecie, jak to mężczyzna chodzi do lekarza.
Daj mu ochłonąć, albo zapytaj wprost czy się idzie do lekarza, ja bym zapytała. W końcu tylko razem możecie skuteczny plan działania ustalić.MartaDidi lubi tę wiadomość
-
inessa - wzruszający moment i super wiadomości. U mojego starszego w klasie też jest adoptowany chłopiec - podobny fizycznie do rodziców (cała trójka krępa, blondyni i podobne rysy). Słyszałam właśnie - że jakoś starają się dobierać te dzieci według podobieństwa też fizycznego....
Powodzenia - i pisz co dalej...inessa, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Daj mu ochłonąć, albo zapytaj wprost czy się idzie do lekarza, ja bym zapytała. W końcu tylko razem możecie skuteczny plan działania ustalić.
mamatrojki80, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
Iwone - dzięki za cytat - czyli jednak zrezygnowała ze starań....
za to urodziła wątek forumowy, który żyje do dziś - ciekawe, czy czasem go podczytuje. Ja osobiście cieszyłabym się z takiego tworu własnego...MartaDidi, mamatrojki80, Mega, Iwone, macduska, BISCA, SolarPolar, gosia7122, Simba, kkisia, Aasiula, Arwena, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba - team widzę działa bezbłędnie...dobrze, że masz wsparcie
se leży..
mamatrojki80, Bozia3, SolarPolar, Simba, ania.g, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Mam tak samo z moim chłopem, on pomyśli coś, a ja to mówię na głos
mamatrojki80, BISCA, Simba, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:EEEEEE chyba nie
ja mam mojego ciagle na oku... chociaż teraz go nie ma
mamatrojki80, Pusurek, BISCA, SolarPolar, Simba, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
nick nieaktualny