X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, mój książę zjadł to teraz spokój na 6/7 godz. Rano pobudka bo druga tura szczepień.

inessa, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:10

inessa, Arwena lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihi
    http://czochraj.pl/img/2013/3/2710.jpg

http://czochraj.pl/img/2013/3/2683.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 23:04

Mega, peppapig lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobranoc, mój książę zjadł to teraz spokój na 6/7 godz. Rano pobudka bo druga tura szczepień.
    Aniu jak i kiedy udalo Ci sie zlikwidowac srodkowa pore karmienia? Mnie dobija karmienie o 3ej

Aasiula, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba - team widzę działa bezbłędnie...dobrze, że masz wsparcie :)
    Naprawde :) A strasznie sie balam naszych relacji po porodzie, oraz swoich reakcji. Oby tak dalej.

mamatrojki80, kkisia, Bozia3, macduska, Aasiula, Mega, kapturnica, Pusurek, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ineska trzymam kciuki!
    Simba, kurna, jak ja Ci zazdroszcze faceta! U mnie mialo byc tak samo... Beczec mi sie znowu chce...
    Bisca, co za dramat, ja pierdziu. Chciala odejsc powiadasz... Fak.
    Jeszcze bedzie dobrze, zobaczysz. Ciesz sie dziecmi, bo potem bedziesz tesknic za tym ich wiekiem, kiedy jeszcze tak bardzo cie potrzebuja :)

Aasiula, BISCA, Mega, kapturnica, Pusurek, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mysza, jak Wojtek noce przesypia i jak w dzień? Pytam z ciekawości, w końcu w parze byłyśmy ;)

Nie narzekam. Kąpiemy go tak koło 20.00, potem jeszcze troche zabawy i pieszczot i około 21.00 do łóżeczka. Czasami trochę się buntuje i usypianie trwa dłużej, ale generalnie przed 22.00 zasypia. O północy daje mu jeszcze na śpiocha butlę i generalnie dosypia do 6.00 rano. Czasami przebudzi się w nocy z płaczem, ale wystarczy mu dać smoczka do buzi i pieluchę do policzka. O 6.00 znowu butla. Mój M wychodzi do pracy więc biorę Wojtka do siebie, trochę pogadamy, koło 7.00 się usupia wtulony maksymalnie w poduszkę, ja przy nim drzemię i tak mniej więcej do 9.00-9.30.
    A w dzień to różnie. 2-3 razy od pół do 1,5 godziny.

Ale żeby nie było tak słodko to z mojego M wyszedł Alozj (Iwcia sorry), choć jak tak myślę to zawsze taki był. Wojtkiem się trochę zajmie, choć czasem to wygląda tak, że bierze go na ręce i siedzi przy kompie. W sobote się wkurzyłam maksymalnie. Zadzwoniła kuzynka, żeby wpaść po południu. Ja od rana na nogach, rozebrałam choinkę, ogarnęłam mieszkanie, zakupy obiad, mój M był u mechanika z samochodem, a potem już tylko internet i co ja słyszę. Odpowiada mojej kuzynce przyjdziemy jak skończymy sprzątać. Więc mu mówię jak skończyłeś to możesz iść ja jeszcze sprztątam. I zabrał się i poszedł.
    Dziś powtórka z rozrywki. Przyjechał z pracy, dostał obiad i do kompa. A potem mi mówi, że musimy zmnienić dietę, bo chce schudnąć. Ja mówię proszę bardzo - gotuj, bo dziś zjadłeś obiad i ani dziękuję, ani pocałuj się w dupę, nie mówiąc o pomyciu naczyń po sobie. To strzelił focha i się nie odzywa. A potem jak się kładł spać a ja byłam w łazience to mi kompa wyłączył, choć widział, że coś tam działam. Nosz kurwa, ja mu tego nie daruję.

megan8, Iwone, kasiulek1201, Mega, SolarPolar, malgos741, Bozia3, ania.g, kkisia, Aasiula, gretka, ComeToMeBaby, gosia7122, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Faken, znowu przez Was nie spie w dodatku trzymam klawiature na Leonie. Chuj nie matka...
    Natka - doczekasz sie zobaczysz- tekst o biszkopcie mnie rozmontowal, trzymaj sie bejbe <3
    Peppa <3²

Macdu - bylismy u lekarza, powiedzial zeby glowa sie nie przejmowac, bedziemy obserwowac, ale wg niego jest ok.

Chcialam Wam powiedziec, ze oprocz bycia chuj nie matka, jestem jeszcze chuj nie zona. Moj M od porodu jest cudowny. W duzej mierze dzieki niemu, w domu jest porzadek sa dwa cieple posilki, mnie zdarza sie spac po 6-7 godzin O.o
    Wczoraj w dzien dzieci daly mi troche popalic, bo hrabia Max vel Heniutek, zyczy sobie po jedzeniu miec towarzystwo i gowno go to obchodzi ze ja akurat przewijam jego brata i szyukuje mu jedzenie w pomieszczeniu obok. Wczoraj uslyszalam moc jego rozdarcia wiec przybieglam z Leonem ktoremu nie zdazylam nalozyc pampersa, odlozylam go na kanape i zaczelam Henka uspokajac. Ryk na caly dom i w tym momencie zobaczylam jak Leon olewa to wszystko cieplym moczem na kanape :) Potem zasneli, M wrocil z pracy - ja sie slanialam na nogach, ale moj kochany maz kupil mi jeszcze po drodze eklerke. Ehhh. Opowiedzialam mu swoj dzien i powiedzialam ze Henka jednak trzeba przyzywczajac ze po jedzeniu jest odkladany do lozeczka i dobrze by bylo zeby spal (moj M ich nosi i spiewa im piosenki). M powiedzial ze ok. I juz po karmieniu o 24ej znowu zaczal ich nosic i im spiewac i ja - skonczona suka - zrobilam mu o to awanture. Jestem kretynka. Przeciez ten ich kontakt jest na wage zlota - on to lubi, oni to kochaja

Mój też M, a jaki inny, daj trochę swojego.

kasiulek1201, Mega, Aasiula, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Ja jestem
    ja tez

gosia7122 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o tej orze to ja bym nie była w stanie zatrybić, ze mam sięgnąć po termometr... myślałabym, że się pali albo coś... ;)
    Hej dziewczynki, w ten piękny zimowy poranek :-(
    No, fakt, czasem i ja się nad tym zastanawiam ;-), ale tak wstaję do pracy, więc innej mocy nie ma jak chcę się trochę poobserwować. W weekend mierzę i zapadam z powrotem w głęboki sen ;-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek,

Dopiero opuscilam moje lozko a juz za nim tesknie ;-)
    Na dworze ciemno i zimno. Brrrr. Oby do soboty

Miego dnia dziewczyny

Mega, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kasiulek1201 Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wzajem

kasik
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...

kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien ..Mam nadzieje ,że bedzie dobry..Na razie jest tylko dzien..
    Miłego :)

Mega, BISCA, peppapig, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, ja już na stanowisku pracy :-) Cichutko tu z rańca :-)
    Mam ogromną prośbę do Starszyzny Szanownych Staraczek oraz Mam tego forum wspomóżcie dobrą radą koleżankę, bo wszystko wskazuje na to, że pomału ten cykl dobiega ku końcowi i lada moment @ zapuka. Może jakieś wspomagacze :) albo co :'-/ Może jakieś badanka zrobić tak dla sprawdzenia siebie:) Ja niestety straszny laik jestem, ale wiedzę chętnie będę chłonąć, a może nawet dzięki temu egzamin uda mi sie zaliczyć, o którym mówiła heretyczka ;-) Przyjmuje wszystko na klatę i mega Wam za to z góry dziekuję.
    Miłego dzionka :-)

Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula nie wiem czy miałam sen proroczy ale bylas preagnant ;) Pokazałas nam tu testa oczywiscie był to Quixx XD i zrobiłas bete :) Takze kciukasy zacisniete by sen sie spelnil ;)

paszczakin, kkisia, Aasiula, BISCA, Mega, gretka, Mango, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)
    Kapta buty się podobały?

kkisia, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dobry dzień :)
    Kapta buty się podobały?
    A widzisz..strzal byl w 10tke bo mlody sie naprawde ucieszyl..Balam sie o podbicie czy beda pasowac bo mlody ma je dosc wysokie ale wszystko pasuej idealnie..Takze prezent sie udal :) A juz sie nastawilam na odsylanie heheh

kkisia, Aasiula, Iwone, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tadam!!! 0sma a ja dopiero kawe pije. Fakt od szostej mala mlaska , kreci sie, wzdycha a ja twarda niczym Roman Bratny - mam wolne to nie bede sie zrywac. Zaraz ide na spacerek a potem na szmate . Pozdrawiam.

malgos741, peppapig, kkisia, Aasiula, BISCA, Mega, gretka, ComeToMeBaby, gosia7122, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz pol godziny w fabryce.
    Pozniej Was doczytam, wczoraj mialam nieciekawy dzien i padlam spac o 22.00, jak tylko wlazlam do domu. Spuchnieta bylam jak bania, ostatnie 2 dni bebol mialam 2 razy wiekszy niz normalnie, az sie zastanawialm czy lekarzowi paniki nie zasiac..
    Ale chyba tylko wody z jakiego niewiadomego powodu nabralam.

Dzis juz ok- znowu moglam zapiac kurtke.. No i przespalam cala noc, kontrolnie budzac sie co 2 godziny, ale od razu zasypialam..

SolarPolar, Pusurek, peppapig, kkisia, Aasiula, Mega, gretka, gosia7122, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 7110 7111 7112 7113 7114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ