X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Aasiula nie wiem czy miałam sen proroczy ale bylas preagnant ;) Pokazałas nam tu testa oczywiscie był to Quixx XD i zrobiłas bete :) Takze kciukasy zacisniete by sen sie spelnil ;)
    Oj Kapcia jaki piekny sen :),oby był proroczy ;)
    Poastanowilam ze w niedziele bede sikac ,a co :)
    oby sie spiłni,oby sie spełnił :)
    Kapcia trzymam kciuki za serducho dzisiaj,odezwij sie szybko po badaniu bo zawalu dostane z niewiedzy .Powodzenia divers2283.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:35

kapturnica, malgos741, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepcia ,musi byc dobrze sie nie nerwuj odpoczywaj,wierze ze sie uda 0heart.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:36

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrówka chłopakowi życzymy :-)
    Bursztyn wrote:
    Dzien sie zobaczy jaki...
    Idziemy za chwile do weta z Leonem,

Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Oj Kapcia jaki piekny sen :),oby był proroczy ;)
    Poastanowilam ze w niedziele bede sikac ,a co :)
    oby sie spiłni,oby sie spełnił :)
    Kapcia trzymam kciuki za serducho dzisiaj,odezwij sie szybko po badaniu bo zawalu dostane z niewiedzy .Powodzenia divers2283.gif
    Powaznie..sniło mi sie żes wparowała na wątek ze zdjeciem i ochami..A mysmy wszystkie gratulowaly ci i trzymaly kciukaSY ZA bete :) I Burszta dodala ,ze co sie dziwic jak taka piekna owulke mialas potwierdzona przez gina :)

Aasiula, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powaznie..sniło mi sie żes wparowała na wątek ze zdjeciem i ochami..A mysmy wszystkie gratulowaly ci i trzymaly kciukaSY ZA bete :) I Burszta dodala ,ze co sie dziwic jak taka piekna owulke mialas potwierdzona przez gina :)
    Jsssuu tak bardzo bym chciala ech zeby sie spełnilo0heart.gif jak na razie to mnie sluz zalewa nigdy tak nie mialam;/

kapturnica, peppapig, ComeToMeBaby, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko .... przypomniały mi się moje początki na forum to było gdzieś między stroną 350-400 :-)

i jak mnie Bozia goniła na badania ;-)
    i też myślałam, że szybko pójdzie..a jak zaczęłam monitoringi, clo to już myślałam, że na pewno na stówe
    wybił mi 27 cs i nadal chujnia z patatajnią grrr.gif
    Bursztyn wrote:
    fakt, bylam tylko przez rok sie nie staralam bo nie chcialam "tak szybko i odrazu" zajsc w ciaze :) ahahahahah!!!! :)

kapturnica, Aasiula, Bozia3, mamatrojki80, kkisia, Mega, SolarPolar, Bursztyn, gosia7122, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i proponuję od poniedziałku clap-smiley.gif

https://www.facebook.com/events/412529342255972/

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta trzymie kciuki za serducho <3
    Bursztyn niech piesio zdrowieje. <3

kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a ty chyba jakos niedlugo masz miec wizyte w klinice ?
    Wszczelisz sie szybciej niz ja po twixy :)

Aasiula, malgos741, Reni lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa a byłaś wczoraj u tego drugiego lekarza?

dorbie lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ze sprawą działania mojego teamu mam różne odczucia - u nas nie ma sielanki, jak u SImby - non stop, ale też nie jest tak, że zostaję sama z całą robotą. Generalnie z tego względu, że jestem cały dzień w domu - przejęłam gotowanie obiadów (choć nie zawsze - jak nie mam ochoty, to nie robię, wtedy A. robi po pracy, albo zamawiamy pizze - i nie ma problemu). Ja się zajmuje małym do 17.00 - tak mniej więcej - potem przejmuje zwykle te obowiązki A. (choć po pracy i obiedzie zwykle strzela sobie jeszcze drzemkę). A ja wtedy mam czas dla siebie - wychodzę na sklepy, po ciuchy, na fitness czy gdzie tam sobie chcę...
    Czasami on zajmuje się małym super- a czasami nie ma cierpliwości i podobnie jak myszowy - siedzi z nim przy kompie (ale ja przecież robię tak samo - czasami mam go dość i siedzę np. na ovu, a on obok albo na kolanach). Czasami mamy cierpliowść obydwoje i jesteśmy mili, spokojni i bla bla bla, ale często też jesteśmy dla siebie trochę niemili, kłocimy się itp (choć cisza trwa około godziny..:)
    Więc ja jestem w związku pomieszanym jakościowo chyba....ale jak się tak zastanowić - to chyba dobrze mi w takim - nie za idealnym i nie w beznadziejnym...:)

Reni, Mega, ania.g, Iwone, gretka, moremi, Aasiula, Pusurek, anna maria, paszczakin, SolarPolar, Arwena, ComeToMeBaby, Mango, Bursztyn, gosia7122, mysza1975, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek ,ja mialam sie ciebie zapytac o psiaka,powiedz czy ta rasa linieje ,bo strasznie mi sie spodobał i zastanawiam sie nad zakupem w przyszlosci :)
    Bo moj nie linieje i spokoj jest z kłakami w domu .:)

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    matko .... przypomniały mi się moje początki na forum to było gdzieś między stroną 350-400 :-)

i jak mnie Bozia goniła na badania ;-)
    i też myślałam, że szybko pójdzie..a jak zaczęłam monitoringi, clo to już myślałam, że na pewno na stówe
    wybił mi 27 cs i nadal chujnia z patatajnią grrr.gif
    tak Reni - dołączyłaś po mnie, jak już nie było Ewki, za to była mariolka czy jak jej tam z Meksyku, no i bardzo udzielała się Panda wtedy...Samira, Bursztyn, Polar, Inessa, caffe, gosia7122, dorka, Iza37 - to była silna podstawa....i tak było dosyć dlugo - a potem część odpadła i doszły nowe..:)

Reni, Arwena, Bursztyn, gosia7122, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fakt, bylam tylko przez rok sie nie staralam bo nie chcialam "tak szybko i odrazu" zajsc w ciaze :) ahahahahah!!!! :)
    no i miałaś doktorat...i promotora..;) - gdzie tam o dziecku myśleć...:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ineska wrzuciła może zdjęcie Maciusia?
    Nie mogę go otworzyć pomożecie?
    Podejrzewam że Ineska jeszcze długo nie pokaże nam zdjęć Maciusia i nie napisze żadnych szczegółów. Jak na razie nie podjęto jeszcze wiążących decyzji, a ustawa o ochronie wizerunku, chroni chłopczyka.

ComeToMeBaby, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ale to czysto towarzyska wizyta
    idę w sumie po informacje 24.02
    myślę, że nie wstrzelę się szybko. Wszystko zależy od leczenia psiny a zapowiada się długie leczenie. Ma jeszcze 3 chemie a między ostatnią a przedostatnią był miesiąc przerwy
    więc różnie to może być
    kkisia wrote:
    Reni a ty chyba jakos niedlugo masz miec wizyte w klinice ?
    Wszczelisz sie szybciej niz ja po twixy :)

Mega, malgos741, Aasiula, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjęłam postanowienie ze jak @ nie pojawi sie w sobotę to w poniedziałek zatestuje :) ale marne szanse na to
    Kapta trzymam kciuki za serducho <3
    A Elfik już była na podglądaniu? Znowu mi coś umknęło?

Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rasa nie linieje
    dlatego trzeba ją trymować, żeby usunąć martwy włos ( u groomera koszt 150-180 zł. co 2-3 msce)
    chujowi właściciele nie mając podstawowej wiedzy na temat tej rasy idą po taniości i na łatwiznę i golą te psy maszynką! co ma wpływ na wygląd i zdrowie
    często mają alergie (jak większość białych psów)
    poza tym rasa jest zajebista, wesoła, ma charakterek
    no i często zadziorna ;-)
    Aasiula wrote:
    Renek ,ja mialam sie ciebie zapytac o psiaka,powiedz czy ta rasa linieje ,bo strasznie mi sie spodobał i zastanawiam sie nad zakupem w przyszlosci :)
    Bo moj nie linieje i spokoj jest z kłakami w domu .:)

Aasiula, Arwena, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta przyłączam się do trzymających kciuki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:10

Mega, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka :-) z Meksyku :-)
    grosza też się sporo udzielała
    Bozia3 wrote:
    tak Reni - dołączyłaś po mnie, jak już nie było Ewki, za to była mariolka czy jak jej tam z Meksyku, no i bardzo udzielała się Panda wtedy...Samira, Bursztyn, Polar, Inessa, caffe, gosia7122, dorka, Iza37 - to była silna podstawa....i tak było dosyć dlugo - a potem część odpadła i doszły nowe..:)

Bozia3, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 7112 7113 7114 7115 7116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ