35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Aasiula nie wiem czy miałam sen proroczy ale bylas preagnant
Pokazałas nam tu testa oczywiscie był to Quixx
i zrobiłas bete
Takze kciukasy zacisniete by sen sie spelnil
,oby był proroczy
Poastanowilam ze w niedziele bede sikac ,a co
oby sie spiłni,oby sie spełnił
Kapcia trzymam kciuki za serducho dzisiaj,odezwij sie szybko po badaniu bo zawalu dostane z niewiedzy .PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:35
kapturnica, malgos741, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Oj Kapcia jaki piekny sen
,oby był proroczy
Poastanowilam ze w niedziele bede sikac ,a co
oby sie spiłni,oby sie spełnił
Kapcia trzymam kciuki za serducho dzisiaj,odezwij sie szybko po badaniu bo zawalu dostane z niewiedzy .PowodzeniaI Burszta dodala ,ze co sie dziwic jak taka piekna owulke mialas potwierdzona przez gina
Aasiula, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Powaznie..sniło mi sie żes wparowała na wątek ze zdjeciem i ochami..A mysmy wszystkie gratulowaly ci i trzymaly kciukaSY ZA bete
I Burszta dodala ,ze co sie dziwic jak taka piekna owulke mialas potwierdzona przez gina
jak na razie to mnie sluz zalewa nigdy tak nie mialam;/
kapturnica, peppapig, ComeToMeBaby, Mango lubią tę wiadomość
-
matko .... przypomniały mi się moje początki na forum to było gdzieś między stroną 350-400
i jak mnie Bozia goniła na badania
i też myślałam, że szybko pójdzie..a jak zaczęłam monitoringi, clo to już myślałam, że na pewno na stówe
wybił mi 27 cs i nadal chujnia z patatajnią
Bursztyn wrote:fakt, bylam tylko przez rok sie nie staralam bo nie chcialam "tak szybko i odrazu" zajsc w ciazeahahahahah!!!!
kapturnica, Aasiula, Bozia3, mamatrojki80, kkisia, Mega, SolarPolar, Bursztyn, gosia7122, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kapta trzymie kciuki za serducho
Bursztyn niech piesio zdrowieje.
kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
A ja ze sprawą działania mojego teamu mam różne odczucia - u nas nie ma sielanki, jak u SImby - non stop, ale też nie jest tak, że zostaję sama z całą robotą. Generalnie z tego względu, że jestem cały dzień w domu - przejęłam gotowanie obiadów (choć nie zawsze - jak nie mam ochoty, to nie robię, wtedy A. robi po pracy, albo zamawiamy pizze - i nie ma problemu). Ja się zajmuje małym do 17.00 - tak mniej więcej - potem przejmuje zwykle te obowiązki A. (choć po pracy i obiedzie zwykle strzela sobie jeszcze drzemkę). A ja wtedy mam czas dla siebie - wychodzę na sklepy, po ciuchy, na fitness czy gdzie tam sobie chcę...
Czasami on zajmuje się małym super- a czasami nie ma cierpliwości i podobnie jak myszowy - siedzi z nim przy kompie (ale ja przecież robię tak samo - czasami mam go dość i siedzę np. na ovu, a on obok albo na kolanach). Czasami mamy cierpliowść obydwoje i jesteśmy mili, spokojni i bla bla bla, ale często też jesteśmy dla siebie trochę niemili, kłocimy się itp (choć cisza trwa około godziny..
Więc ja jestem w związku pomieszanym jakościowo chyba....ale jak się tak zastanowić - to chyba dobrze mi w takim - nie za idealnym i nie w beznadziejnym...Reni, Mega, ania.g, Iwone, gretka, moremi, Aasiula, Pusurek, anna maria, paszczakin, SolarPolar, Arwena, ComeToMeBaby, Mango, Bursztyn, gosia7122, mysza1975, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:matko .... przypomniały mi się moje początki na forum to było gdzieś między stroną 350-400
i jak mnie Bozia goniła na badania
i też myślałam, że szybko pójdzie..a jak zaczęłam monitoringi, clo to już myślałam, że na pewno na stówe
wybił mi 27 cs i nadal chujnia z patatajniąReni, Arwena, Bursztyn, gosia7122, inessa lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ineska wrzuciła może zdjęcie Maciusia?
Nie mogę go otworzyć pomożecie?
ComeToMeBaby, inessa lubią tę wiadomość
-
tak ale to czysto towarzyska wizyta
idę w sumie po informacje 24.02
myślę, że nie wstrzelę się szybko. Wszystko zależy od leczenia psiny a zapowiada się długie leczenie. Ma jeszcze 3 chemie a między ostatnią a przedostatnią był miesiąc przerwy
więc różnie to może być
kkisia wrote:Reni a ty chyba jakos niedlugo masz miec wizyte w klinice ?
Wszczelisz sie szybciej niz ja po twixyMega, malgos741, Aasiula, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Przyjęłam postanowienie ze jak @ nie pojawi sie w sobotę to w poniedziałek zatestuje
ale marne szanse na to
Kapta trzymam kciuki za serducho
A Elfik już była na podglądaniu? Znowu mi coś umknęło?Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
rasa nie linieje
dlatego trzeba ją trymować, żeby usunąć martwy włos ( u groomera koszt 150-180 zł. co 2-3 msce)
chujowi właściciele nie mając podstawowej wiedzy na temat tej rasy idą po taniości i na łatwiznę i golą te psy maszynką! co ma wpływ na wygląd i zdrowie
często mają alergie (jak większość białych psów)
poza tym rasa jest zajebista, wesoła, ma charakterek
no i często zadziorna
Aasiula wrote:Renek ,ja mialam sie ciebie zapytac o psiaka,powiedz czy ta rasa linieje ,bo strasznie mi sie spodobał i zastanawiam sie nad zakupem w przyszlosci
Bo moj nie linieje i spokoj jest z kłakami w domu .Aasiula, Arwena, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jolka
z Meksyku
grosza też się sporo udzielałaBozia3 wrote:tak Reni - dołączyłaś po mnie, jak już nie było Ewki, za to była mariolka czy jak jej tam z Meksyku, no i bardzo udzielała się Panda wtedy...Samira, Bursztyn, Polar, Inessa, caffe, gosia7122, dorka, Iza37 - to była silna podstawa....i tak było dosyć dlugo - a potem część odpadła i doszły nowe..Bozia3, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość