X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Aasiula nie wiem czy miałam sen proroczy ale bylas preagnant ;) Pokazałas nam tu testa oczywiscie był to Quixx XD i zrobiłas bete :) Takze kciukasy zacisniete by sen sie spelnil ;)
    Oj Kapcia jaki piekny sen :),oby był proroczy ;)
    Poastanowilam ze w niedziele bede sikac ,a co :)
    oby sie spiłni,oby sie spełnił :)
    Kapcia trzymam kciuki za serducho dzisiaj,odezwij sie szybko po badaniu bo zawalu dostane z niewiedzy .Powodzenia divers2283.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:35

kapturnica, malgos741, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepcia ,musi byc dobrze sie nie nerwuj odpoczywaj,wierze ze sie uda 0heart.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:36

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrówka chłopakowi życzymy :-)
    Bursztyn wrote:
    Dzien sie zobaczy jaki...
    Idziemy za chwile do weta z Leonem,

Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Oj Kapcia jaki piekny sen :),oby był proroczy ;)
    Poastanowilam ze w niedziele bede sikac ,a co :)
    oby sie spiłni,oby sie spełnił :)
    Kapcia trzymam kciuki za serducho dzisiaj,odezwij sie szybko po badaniu bo zawalu dostane z niewiedzy .Powodzenia divers2283.gif
    Powaznie..sniło mi sie żes wparowała na wątek ze zdjeciem i ochami..A mysmy wszystkie gratulowaly ci i trzymaly kciukaSY ZA bete :) I Burszta dodala ,ze co sie dziwic jak taka piekna owulke mialas potwierdzona przez gina :)

Aasiula, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powaznie..sniło mi sie żes wparowała na wątek ze zdjeciem i ochami..A mysmy wszystkie gratulowaly ci i trzymaly kciukaSY ZA bete :) I Burszta dodala ,ze co sie dziwic jak taka piekna owulke mialas potwierdzona przez gina :)
    Jsssuu tak bardzo bym chciala ech zeby sie spełnilo0heart.gif jak na razie to mnie sluz zalewa nigdy tak nie mialam;/

kapturnica, peppapig, ComeToMeBaby, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko .... przypomniały mi się moje początki na forum to było gdzieś między stroną 350-400 :-)

i jak mnie Bozia goniła na badania ;-)
    i też myślałam, że szybko pójdzie..a jak zaczęłam monitoringi, clo to już myślałam, że na pewno na stówe
    wybił mi 27 cs i nadal chujnia z patatajnią grrr.gif
    Bursztyn wrote:
    fakt, bylam tylko przez rok sie nie staralam bo nie chcialam "tak szybko i odrazu" zajsc w ciaze :) ahahahahah!!!! :)

kapturnica, Aasiula, Bozia3, mamatrojki80, kkisia, Mega, SolarPolar, Bursztyn, gosia7122, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i proponuję od poniedziałku clap-smiley.gif

https://www.facebook.com/events/412529342255972/

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta trzymie kciuki za serducho <3
    Bursztyn niech piesio zdrowieje. <3

kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a ty chyba jakos niedlugo masz miec wizyte w klinice ?
    Wszczelisz sie szybciej niz ja po twixy :)

Aasiula, malgos741, Reni lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa a byłaś wczoraj u tego drugiego lekarza?

dorbie lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ze sprawą działania mojego teamu mam różne odczucia - u nas nie ma sielanki, jak u SImby - non stop, ale też nie jest tak, że zostaję sama z całą robotą. Generalnie z tego względu, że jestem cały dzień w domu - przejęłam gotowanie obiadów (choć nie zawsze - jak nie mam ochoty, to nie robię, wtedy A. robi po pracy, albo zamawiamy pizze - i nie ma problemu). Ja się zajmuje małym do 17.00 - tak mniej więcej - potem przejmuje zwykle te obowiązki A. (choć po pracy i obiedzie zwykle strzela sobie jeszcze drzemkę). A ja wtedy mam czas dla siebie - wychodzę na sklepy, po ciuchy, na fitness czy gdzie tam sobie chcę...
    Czasami on zajmuje się małym super- a czasami nie ma cierpliwości i podobnie jak myszowy - siedzi z nim przy kompie (ale ja przecież robię tak samo - czasami mam go dość i siedzę np. na ovu, a on obok albo na kolanach). Czasami mamy cierpliowść obydwoje i jesteśmy mili, spokojni i bla bla bla, ale często też jesteśmy dla siebie trochę niemili, kłocimy się itp (choć cisza trwa około godziny..:)
    Więc ja jestem w związku pomieszanym jakościowo chyba....ale jak się tak zastanowić - to chyba dobrze mi w takim - nie za idealnym i nie w beznadziejnym...:)

Reni, Mega, ania.g, Iwone, gretka, moremi, Aasiula, Pusurek, anna maria, paszczakin, SolarPolar, Arwena, ComeToMeBaby, Mango, Bursztyn, gosia7122, mysza1975, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek ,ja mialam sie ciebie zapytac o psiaka,powiedz czy ta rasa linieje ,bo strasznie mi sie spodobał i zastanawiam sie nad zakupem w przyszlosci :)
    Bo moj nie linieje i spokoj jest z kłakami w domu .:)

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    matko .... przypomniały mi się moje początki na forum to było gdzieś między stroną 350-400 :-)

i jak mnie Bozia goniła na badania ;-)
    i też myślałam, że szybko pójdzie..a jak zaczęłam monitoringi, clo to już myślałam, że na pewno na stówe
    wybił mi 27 cs i nadal chujnia z patatajnią grrr.gif
    tak Reni - dołączyłaś po mnie, jak już nie było Ewki, za to była mariolka czy jak jej tam z Meksyku, no i bardzo udzielała się Panda wtedy...Samira, Bursztyn, Polar, Inessa, caffe, gosia7122, dorka, Iza37 - to była silna podstawa....i tak było dosyć dlugo - a potem część odpadła i doszły nowe..:)

Reni, Arwena, Bursztyn, gosia7122, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fakt, bylam tylko przez rok sie nie staralam bo nie chcialam "tak szybko i odrazu" zajsc w ciaze :) ahahahahah!!!! :)
    no i miałaś doktorat...i promotora..;) - gdzie tam o dziecku myśleć...:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ineska wrzuciła może zdjęcie Maciusia?
    Nie mogę go otworzyć pomożecie?
    Podejrzewam że Ineska jeszcze długo nie pokaże nam zdjęć Maciusia i nie napisze żadnych szczegółów. Jak na razie nie podjęto jeszcze wiążących decyzji, a ustawa o ochronie wizerunku, chroni chłopczyka.

ComeToMeBaby, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ale to czysto towarzyska wizyta
    idę w sumie po informacje 24.02
    myślę, że nie wstrzelę się szybko. Wszystko zależy od leczenia psiny a zapowiada się długie leczenie. Ma jeszcze 3 chemie a między ostatnią a przedostatnią był miesiąc przerwy
    więc różnie to może być
    kkisia wrote:
    Reni a ty chyba jakos niedlugo masz miec wizyte w klinice ?
    Wszczelisz sie szybciej niz ja po twixy :)

Mega, malgos741, Aasiula, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjęłam postanowienie ze jak @ nie pojawi sie w sobotę to w poniedziałek zatestuje :) ale marne szanse na to
    Kapta trzymam kciuki za serducho <3
    A Elfik już była na podglądaniu? Znowu mi coś umknęło?

Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rasa nie linieje
    dlatego trzeba ją trymować, żeby usunąć martwy włos ( u groomera koszt 150-180 zł. co 2-3 msce)
    chujowi właściciele nie mając podstawowej wiedzy na temat tej rasy idą po taniości i na łatwiznę i golą te psy maszynką! co ma wpływ na wygląd i zdrowie
    często mają alergie (jak większość białych psów)
    poza tym rasa jest zajebista, wesoła, ma charakterek
    no i często zadziorna ;-)
    Aasiula wrote:
    Renek ,ja mialam sie ciebie zapytac o psiaka,powiedz czy ta rasa linieje ,bo strasznie mi sie spodobał i zastanawiam sie nad zakupem w przyszlosci :)
    Bo moj nie linieje i spokoj jest z kłakami w domu .:)

Aasiula, Arwena, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta przyłączam się do trzymających kciuki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:10

Mega, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka :-) z Meksyku :-)
    grosza też się sporo udzielała
    Bozia3 wrote:
    tak Reni - dołączyłaś po mnie, jak już nie było Ewki, za to była mariolka czy jak jej tam z Meksyku, no i bardzo udzielała się Panda wtedy...Samira, Bursztyn, Polar, Inessa, caffe, gosia7122, dorka, Iza37 - to była silna podstawa....i tak było dosyć dlugo - a potem część odpadła i doszły nowe..:)

Bozia3, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 7112 7113 7114 7115 7116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ