X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)
    jak ten czas szybko leci, niedawno był poniedziałek a już jest czwartek ;)
    Iness super wieści cieszę się że jesteście szczęśliwi <3

peppapig, kkisia, Aasiula, gretka, inessa lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się witam ;)
    Sorki wszystkiego nie doczytałam ale gratuluję Ineska! <3
    No i Jesteśmy tu podobnie od 2013 ;)
    Wstałam,żeby dzieci do szkoły wyprawić,męża do pracy. Przespałam całą noc,wstałam tylko na jedno siku!
    Czuje się baardzo dobrze,no i nie wiem czy się z tego cieszyć.. Jedynie mi niedobrze,zero bólu brzucha i plamień.
    Ineska wrzuciła może zdjęcie Maciusia?
    Nie mogę go otworzyć pomożecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:54

malgos741, kapturnica, Bozia3, ania.g, kkisia, Aasiula, Mega, gretka, ComeToMeBaby, Mango, dorbie, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa(w tym miejscu serduszko).

peppapig, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zie? Gdzie zdjecie Maciusia? ja tez chce zobaczyc!

Pepka, jak nie plamisz to moze wszytko wychodzi na prosta! Relaksuj sie tylko, nie lataj za duzo..

malgos741, kkisia, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego Dnia :)

kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Hejka, ja już na stanowisku pracy :-) Cichutko tu z rańca :-)
    Mam ogromną prośbę do Starszyzny Szanownych Staraczek oraz Mam tego forum wspomóżcie dobrą radą koleżankę, bo wszystko wskazuje na to, że pomału ten cykl dobiega ku końcowi i lada moment @ zapuka. Może jakieś wspomagacze :) albo co :'-/ Może jakieś badanka zrobić tak dla sprawdzenia siebie:) Ja niestety straszny laik jestem, ale wiedzę chętnie będę chłonąć, a może nawet dzięki temu egzamin uda mi sie zaliczyć, o którym mówiła heretyczka ;-) Przyjmuje wszystko na klatę i mega Wam za to z góry dziekuję.
    Miłego dzionka :-)

agp, o badaniach masz caly watek
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/badania,691.html
    teraz przed koncem to juz nie, ale potem jakies sie robi na poczatku, w 3 dniu cyklu, Polar i Kapta jako nasze naczelne lekarze na bank powiedza jakie sa wazne. Ja bylam pod kontrola lekarza i mialam je zlecane, robilam co dawali, ale zawsze sie bede upierac, zeby badac progesteron po owulacji- u mnie to prawdopodobnie bylo przyczyna niepowodzen.
    Tak na poczatek to warto zmierzeyc jego poziom 7 dni po owulacji, jak sie bardzo chce wczuc, to trzeba zmierzyc go kilka razy.

A test forumowy niewiele ma wspolnego ze staraniami ;)
    Na poczatek musisz nam powiedziec jakie masz cycki- czy zasilasz grupe tych, co maja czym odetchnac czy Teresek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:10

peppapig, kkisia, Aasiula, gretka, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello.
    Mysza, tez masz Alojza? Swiat jest ich pelen, na to wyglada, a ujawniaja sie po porodzie.
    U mnie dzis mini snieg, ale jakos buro, wiec kitłasimy sie jeszcze w lozku.
    Milego dnia!

kkisia, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    hihihi
    http://czochraj.pl/img/2013/3/2710.jpg

http://czochraj.pl/img/2013/3/2683.jpg
    O jaaa myślałam że tu jakie zdjęcie..

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pogoda na dzis:wieje,przebija sie slonce,3stop.milego dnia zycze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:17

Bozia3, kkisia, Aasiula, Bursztyn, SolarPolar, mamatrojki80, Mega, gretka, gosia7122, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    O jaaa myślałam że tu jakie zdjęcie..
    Peppka najwazniejsze ,ze brzuch sie uspokoil..Trzeba byc dobrej mysli ..Mam nadzieje , ze kazda z nas da rade <3

kkisia, Aasiula, peppapig, malgos741, gretka, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aniu jak i kiedy udalo Ci sie zlikwidowac srodkowa pore karmienia? Mnie dobija karmienie o 3ej
    Sama się zlikwidowała. Marcel po prostu sam z siebie zaczął przesypiać te 6/7 godzin a ja tylko ustawiłam go tak z karmieniem żeby przed tą dłuższą przerwą jadł ok 23.

kkisia, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszycie bardzo tymi wizjami chuopa po porodzie.. Moj jest wszechstronnie przetestowany przez 12 lat razem- myslicie, ze tez mu moze odwalic po porodzie? Bo troche sie zaczelam obawiac..

Na razie statystyki mamy dobre- 7 miesiecy ciazy i tylko 1 awantura, za ktora koniec koncow przeprosil, mimo, ze sporo bylo w niej mojej winy. przeprosil, bo dopiero po fakcie przemyslal jak hormony bija na glowe w ciazy- nie wzial tego pod uwage..
    Dzisiaj rano, a raczej w nocy jak ruszylam robic sniadanie znalazlam je gotowe w lodowce z mila wiadomoscia od niego, musial je w nocy zrobic, bo wiedzial, ze musze dzis wczesnie wstac..

A i postuluje o nienadawanie "Alojzowi" pejoratywnego znaczenia.. Albo niech iwcia zmieni mu nicka, chociaz to bedzie ciezko, bosmy przyzwyczajone.. Ja mam caly czas nadzieje, ze sobie poradza szybko z ta sytuacja, a imie juz zaczyna byc synonimem chuja nie meza/ojca... oglosmy lepiej konkurs na nowe..

kkisia, moremi, Aasiula, peppapig, mamatrojki80, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, mysza1975, BISCA, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien sie zobaczy jaki...
    Idziemy za chwile do weta z Leonem, spadlo troche sniegu i to byloby na tyle.
    Nie nadrobie Was, doczytalam tylko ze:
    Inesska widziala sie z Maciusiem- bardzo sie cieszei mam nadzieje ze niedlugo bedziecie razem :)
    Peppka, wierze ze nie wszystko jest jeszcze przesadzone i dasz rade <3
    Simba, pozdrowienia dla S. i chlopakow :)
    No i ogolnie- milego przedpiatku

kkisia, Aasiula, peppapig, malgos741, Mega, gosia7122, inessa, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepka fanie ze lepiej sie czujesz

kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Bursztyn byl wczesnie i Ewa T. Angela... Pamietam jej przejscia...
    fakt, bylam tylko przez rok sie nie staralam bo nie chcialam "tak szybko i odrazu" zajsc w ciaze :) ahahahahah!!!! :)

peppapig, SolarPolar, Reni, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz jaki byl przed porodem Taki sam jest teraz :mily,dobry,kochany....

kkisia, Aasiula, peppapig, Bursztyn, mamatrojki80, Reni, Mega, gretka, Pusurek, ComeToMeBaby, gosia7122, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ogóle
    Mysza, to luz z Wojtusiem :)
    Mój mąż był alojzowaty za pierwszym razem. Niewiele brakowało żebyśmy się rozstali na zawsze. Rozstaliśmy się na trzy miesiące. Ja się wyprowadziłam bo miałam dosyć. Wina oczywiście leżała po obydwu stronach a my nie mieliśmy ochoty ani nie potrafiliśmy ze sobą rozmawiać. Na szczęście wszystko się ułożyło. Teraz jest zupełnie inaczej, widać że dopiero teraz dorósł do ojcostwa.

peppapig, Bozia3, Iwone, Mega, gretka, Pusurek, gosia7122, mysza1975, BISCA, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej laski, no chyba się właśnie zdenerwowałam.
    od kiedy wiemy jakie są wyniki m to ja 2 dni przesiedziałam na necie, pytam Was pytam jakies obce forumy, dohtorów różnych co to piszą odpowiedzi w dwie minuty, dzisiaj też czytam o badaniach nasienia i wogóle.... i tak do mnie dotarło- mój m drugi dzień (a to nie jest jakieś niezwykłe, bo ostatnio chyba tylko tym po pracy się zajmuje, zresztą ja i tak zajęta) gra na kompie i wogóle zero zainteresowania tematem.
    chyba przyjął dawkę info które przekazałam mu po pierwszych oględzinach wyników i zaspokoił swoją ciekawość. nie szuka sam, nie dowiaduje się, nie drąży. pewnie czeka aż pójdzie do lekarza. wygląda jakby temat odsunął na bok i wogóle nic sie nnie działo przez ostatni tydzień. taki kurwa jebany kwiat lotosu.

no to ja się już nie dziwię czemu parę razy już usłyszałam, że sie za bardzo może przejmuję, że może się stresuję, zebym sie nie blokowała czasem.... takie pierdolenie psychologiczne w rodzaju: prosze się nie stresować, odpuścić i nie myśleć.

a idź pan w chuj z taką robotą.
    chyba pójdę se zrobić jakiejś kąpieli z pianką i zamknę się na godzinę w łazience. co to ja jestem? Matka Polka?

*przepraszam za przekleństwa, ale mnie coś poniosło.
    na nerwy przed @ jeszcze za wcześnie, nie mam na co zwalić.
    ale wlasciwie to w czym problem? :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Pepa odpoczywaj <3
    dzis przymusowy dzien lenia , nie ma wody do 14

A Kapta na ktora szorujesz do gina ?
    Bo nie wiem kiedy kciuki zaczac trzymac :)

kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)

A Kapta na ktora szorujesz do gina ?
    Bo nie wiem kiedy kciuki zaczac trzymac :)
    Ide na 17sta...Ehhh kurwa czemu sie tak stresuje ? O.o

malgos741, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7111 7112 7113 7114 7115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ