35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:no to przeciez i tak by byla- w sensie ze oznajmiasz- wybierz sobie cos w nagrode- bo pewnie sie nie spodziewal ze zostanie nagrodzony. Wolalabym, zeby sobie wybral sam kolor, firme, jakies tam inne parametry, design itd. itp. , oczywiscie w pewnym przedziale cenowym, moze mialby z tego wieksza frajde
ale tak jak napisalam- to tylko moje zdanie
On kiedys ze mna ogladal buty..Te byly z jednych nad ktorymi zawiesil sie na chwile.. To moze akuratmoremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Super ,czyli zdolniacha
,ja tam tez zawsze na koniec roku szkolnego lub porocze kupuje cos mlodemu w nagrode za caly rok pracy
Moze nie jest to wychowawcze ale lubie to i najazniejsze to dzialaKieszonkowe ma 50zl miesiecznie Uwazam ze wystarczajaco tym bardziej ,ze i tak wszystko sie mu kupuje od olowka po dladowanie konta..
Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie mam, nigdy nie spadlam ponizej tej masy, cale zycie tak mam, moja matka, dziadek i babcia tez, genetyka moja droga, genetyka
a Ty ile wazysz?
ja z kategorii Solara, ale przed chorobami 1,2 Bursztynakapturnica, Aasiula, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:A nie możesz stworzyć (jak już musisz) czegoś pt. Ciekawostki, albo Znalezione w sieci? Wiesz, tworzenie odrębnych wątków dla każdego artykułu nie sprawia, że lista jest przejrzysta. Wprost przeciwnie - gubi się.
-
kapturnica wrote:
tak czy inaczej- nadal podtrzymuje moje zdanie i nikt nie musi konecznie go podzielackapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta zawsze mozesz oddac lub wymienic .
Ale czekam na kuriera zeby przyjechal zanim po niego pojade..Chce w papierek z kokarden mu zawinachHHEHEH mam pomysly jakies takie od czapy ostatnio
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
eeetam.. myślę, że będzie zadowolony
Pamiętam, że za naszych czasów człowiek marzył o Dżordanach
ale minęło 20 lat więc i gusta się zmieniająkapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, Bozia3, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiem dowiadywalam sie ,ze nie ma problemu z oddaniem lub wymiana w razie czego..Wiec jak co to w neichcianych nie zostanie..
Ale czekam na kuriera zeby przyjechal zanim po niego pojade..Chce w papierek z kokarden mu zawinachHHEHEH mam pomysly jakies takie od czapy ostatnio
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:eeetam.. myślę, że będzie zadowolony
Pamiętam, że za naszych czasów człowiek marzył o Dżordanach
ale minęło 20 lat więc i gusta się zmieniająKurna do krakowa z uciułanym grosiwem sie ejchało zeby kupic
Pół wakacji napierdalałam na zbiorze porzeczek..Ale sie opłaciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:54
Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sprecyzuję.. człowiek uprawiający sport (ja też grałam w kosza)kapturnica wrote:Ja tam marzylam o oryginalnych martensach
Kurna do krakowa z uciułanym grosiwem sie ejchało zeby kupic
Pół wakacji napierdalałam na zbiorze porzeczek..Ale sie opłaciło
Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Kapta ja bym się na razie nie przejmowała. Może Twój syn ma taki sam gust jak mój. Mi osobiście się taki kolor butów nie podoba, a mój syn sobie kupił właśnie w takim kolorze
Iwone, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:tera to chyba musztarda po obiedzie bo tego ani nie usunie ani chyba nie edytuje nazwy
Nie uważam za konieczne dublowanie tematów. Część można było wrzucić do badań(watek o interpretacji wyników), o fertility podzielić się z nami tutaj, a o poronieniach do poronień. Inna sprawa, że dla mnie to żadna nowość i szczerze - te porady o kant de. Poronienia nie da się uniknąć. Jak ma być, to będzie i nieważne czy leżę plackiem, czy szaleję.mamatrojki80, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:sprecyzuję.. człowiek uprawiający sport (ja też grałam w kosza)
Aasiula, Reni, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Cos Wam pokaze
Zamowilam mlodemu w nagrode za bardzo dobre wyniki w nauce te buty..Nie zebym sie chwaliła a chuj chwale sie bo jest czym..Ma w 1szej gimnazjum sredna na polrocze 5.27
Zaraz maja dojsc bo kurier dzwonil ..Co o nich myslicie ? Mlody gra w kosza w lidze..A stare troche juz mu sie przytyrpaly
http://www.basketzone.pl/towar.2455.nike.air.jordan.3.retro.powder.blue.htmlFajny prezent. Tyle co u nas judoga
moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
5 lat ale potem w liceum co innego zaczęło mnie interesować, koleżanki powyprowadzały się w różne części Warszawy i ekipa umarła śmiercią naturalną
eh fajne to były czasykapturnica wrote:Naszym zostalo wygrac 3 z 5meczy i pojada w kwietniu do sopotu na tydzien na rozgrywki...Takze szanse jeszcze maja..Dlugo gralas?? Moj trenuje 5ty rok a 2gi rok jest w lidzemoremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Naszym zostalo wygrac 3 z 5meczy i pojada w kwietniu do sopotu na tydzien na rozgrywki...Takze szanse jeszcze maja..Dlugo gralas?? Moj trenuje 5ty rok a 2gi rok jest w lidze
i przerzuciłam się na lekkoatletykę
Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!