WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to przeciez i tak by byla- w sensie ze oznajmiasz- wybierz sobie cos w nagrode- bo pewnie sie nie spodziewal ze zostanie nagrodzony. Wolalabym, zeby sobie wybral sam kolor, firme, jakies tam inne parametry, design itd. itp. , oczywiscie w pewnym przedziale cenowym, moze mialby z tego wieksza frajde :)
    ale tak jak napisalam- to tylko moje zdanie
    I Burszta ujebala mi skrzydla rpzy samych kostkach 2smiech2.gif
    On kiedys ze mna ogladal buty..Te byly z jednych nad ktorymi zawiesil sie na chwile.. To moze akurat

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Super ,czyli zdolniacha :),ja tam tez zawsze na koniec roku szkolnego lub porocze kupuje cos mlodemu w nagrode za caly rok pracy :)
    Moze nie jest to wychowawcze ale lubie to i najazniejsze to dziala :)
    heheheh Widzisz , ja tez to samo robie..Poza tym ekstra bonusy sa za olimpiady i szczegolne osiagniecia :) Kieszonkowe ma 50zl miesiecznie Uwazam ze wystarczajaco tym bardziej ,ze i tak wszystko sie mu kupuje od olowka po dladowanie konta..

Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ale buty są fajoskie i nie som gejoskie więc nie załamuj się
    na razie ;-)

kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie mam, nigdy nie spadlam ponizej tej masy, cale zycie tak mam, moja matka, dziadek i babcia tez, genetyka moja droga, genetyka :)
    a Ty ile wazysz? :)

ja z kategorii Solara, ale przed chorobami 1,2 Bursztyna

kapturnica, Aasiula, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A nie możesz stworzyć (jak już musisz) czegoś pt. Ciekawostki, albo Znalezione w sieci? Wiesz, tworzenie odrębnych wątków dla każdego artykułu nie sprawia, że lista jest przejrzysta. Wprost przeciwnie - gubi się.
    tera to chyba musztarda po obiedzie bo tego ani nie usunie ani chyba nie edytuje nazwy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    On kiedys ze mna ogladal buty..Te byly z jednych nad ktorymi zawiesil sie na chwile.. To moze akurat
    no to dlaczego odrazu nie powiedzialas?
    tak czy inaczej- nadal podtrzymuje moje zdanie i nikt nie musi konecznie go podzielac :)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kapta zawsze mozesz oddac lub wymienic .:)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ja z kategorii Solara, ale przed chorobami 1,2 Bursztyna
    aaaa...to dlatego ten post o "niemozliwosci" zajscie w ciaze przy 44 kg (hahahah!!!) :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kapta zawsze mozesz oddac lub wymienic .:)
    Wiem dowiadywalam sie ,ze nie ma problemu z oddaniem lub wymiana w razie czego..Wiec jak co to w neichcianych nie zostanie..
    Ale czekam na kuriera zeby przyjechal zanim po niego pojade..Chce w papierek z kokarden mu zawinac :) hHHEHEH mam pomysly jakies takie od czapy ostatnio ;)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ja bym się na razie nie przejmowała. Może Twój syn ma taki sam gust jak mój. Mi osobiście się taki kolor butów nie podoba, a mój syn sobie kupił właśnie w takim kolorze ;)

kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeetam.. myślę, że będzie zadowolony

Pamiętam, że za naszych czasów człowiek marzył o Dżordanach ;-)
    ale minęło 20 lat więc i gusta się zmieniają ;-)

kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, Bozia3, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiem dowiadywalam sie ,ze nie ma problemu z oddaniem lub wymiana w razie czego..Wiec jak co to w neichcianych nie zostanie..
    Ale czekam na kuriera zeby przyjechal zanim po niego pojade..Chce w papierek z kokarden mu zawinac :) hHHEHEH mam pomysly jakies takie od czapy ostatnio ;)
    Ty to TY moze w cionzy jezdeś hyhyhyyh divers2346.gif

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eeetam.. myślę, że będzie zadowolony

Pamiętam, że za naszych czasów człowiek marzył o Dżordanach ;-)
    ale minęło 20 lat więc i gusta się zmieniają ;-)
    Ja tam marzylam o oryginalnych martensach ;) Kurna do krakowa z uciułanym grosiwem sie ejchało zeby kupic ;) Pół wakacji napierdalałam na zbiorze porzeczek..Ale sie opłaciło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:54

Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprecyzuję.. człowiek uprawiający sport (ja też grałam w kosza)
    kapturnica wrote:
    Ja tam marzylam o oryginalnych martensach ;) Kurna do krakowa z uciułanym grosiwem sie ejchało zeby kupic ;) Pół wakacji napierdalałam na zbiorze porzeczek..Ale sie opłaciło :D

Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Kapta ja bym się na razie nie przejmowała. Może Twój syn ma taki sam gust jak mój. Mi osobiście się taki kolor butów nie podoba, a mój syn sobie kupił właśnie w takim kolorze ;)
    Dokladnie moj tez zawsze wybiera w takim kolorze wiec moze akurat trafiła :)

Iwone, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tera to chyba musztarda po obiedzie bo tego ani nie usunie ani chyba nie edytuje nazwy
    Noooo... Elfik, następnym razem przemyśl to dokładnie, a jak nie jesteś pewna, to zapytaj. Ani Ty, ani nikt tutaj nie ma syndromu boga. Nie fochaj się, bo nie o to chodzi, żeby Cię urazić.
    Nie uważam za konieczne dublowanie tematów. Część można było wrzucić do badań(watek o interpretacji wyników), o fertility podzielić się z nami tutaj, a o poronieniach do poronień. Inna sprawa, że dla mnie to żadna nowość i szczerze - te porady o kant de. Poronienia nie da się uniknąć. Jak ma być, to będzie i nieważne czy leżę plackiem, czy szaleję.

mamatrojki80, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sprecyzuję.. człowiek uprawiający sport (ja też grałam w kosza)
    Naszym zostalo wygrac 3 z 5meczy i pojada w kwietniu do sopotu na tydzien na rozgrywki...Takze szanse jeszcze maja..Dlugo gralas?? Moj trenuje 5ty rok a 2gi rok jest w lidze

Aasiula, Reni, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Cos Wam pokaze

Zamowilam mlodemu w nagrode za bardzo dobre wyniki w nauce te buty..Nie zebym sie chwaliła a chuj chwale sie bo jest czym..Ma w 1szej gimnazjum sredna na polrocze 5.27 :)
    Zaraz maja dojsc bo kurier dzwonil ..Co o nich myslicie ? Mlody gra w kosza w lidze..A stare troche juz mu sie przytyrpaly

http://www.basketzone.pl/towar.2455.nike.air.jordan.3.retro.powder.blue.html
    No niezłe :-) Fajny prezent. Tyle co u nas judoga :-)

moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 lat ale potem w liceum co innego zaczęło mnie interesować, koleżanki powyprowadzały się w różne części Warszawy i ekipa umarła śmiercią naturalną
    eh fajne to były czasy
    kapturnica wrote:
    Naszym zostalo wygrac 3 z 5meczy i pojada w kwietniu do sopotu na tydzien na rozgrywki...Takze szanse jeszcze maja..Dlugo gralas?? Moj trenuje 5ty rok a 2gi rok jest w lidze

moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja grałam 4 lata... Niestety nie urosłam :-( i przerzuciłam się na lekkoatletykę ;)

Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 7093 7094 7095 7096 7097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ