35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Cos Wam pokaze
Zamowilam mlodemu w nagrode za bardzo dobre wyniki w nauce te buty..Nie zebym sie chwaliła a chuj chwale sie bo jest czym..Ma w 1szej gimnazjum sredna na polrocze 5.27
Zaraz maja dojsc bo kurier dzwonil ..Co o nich myslicie ? Mlody gra w kosza w lidze..A stare troche juz mu sie przytyrpaly
http://www.basketzone.pl/towar.2455.nike.air.jordan.3.retro.powder.blue.html
A srednia ,no jestem pod wrazeniem ,ja myslałam ze mojjest geniuszem ,no ale widze ze Twoj to gigantParka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak Tobie się podobały to niestety jemu mogą się nie podobać..
często tak jest
kapturnica wrote:Myslicie ,ze nie wtopie?>?KurNa jak bedzie krecil nosem to mu nimi chyba przywale..Mi sie zajebiscie spodobaly..kapturnica, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:W takich to on może sam cały mecz rozegrać...
a teraz powiem jak baba - ten kolor już mi wystarczy do szczęścia, przepiękny niebieski
Ty, ale kasę to zeżarło...Aasiula, Mega, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeeeej, uwielbiam Elfika, wyszukuje ciekawe informacje, ale nie podoba mi się mnożenie wątków w związku z tym. Nie tak się tutaj umawiałyśmy
Ale Morek, gdzie to umieścić?
Sama się zastanawiałam, ale jak dla mnie to osobny temat - ja tam nie mam syndromu boga, jak macie chęć mogę to gdzieś przekleić a to usunąć, jak się uda
mnie to nie robi..
hm, zwłaszcza, że o Tobie też myślałam, jak pisałam, i przynajmniej zauważyłaśkapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Myslicie ,ze nie wtopie?>?KurNa jak bedzie krecil nosem to mu nimi chyba przywale..Mi sie zajebiscie spodobaly..
no ale to jest tylko moje zdaniemamatrojki80, Aasiula, kapturnica, kkisia, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jest chyba dział o poronieniachElfik wrote:Ale Morek, gdzie to umieścić?
Sama się zastanawiałam, ale jak dla mnie to osobny temat - ja tam nie mam syndromu boga, jak macie chęć mogę to gdzieś przekleić a to usunąć, jak się uda
mnie to nie robi..
hm, zwłaszcza, że o Tobie też myślałam, jak pisałam, i przynajmniej zauważyłaś -
Aasiula wrote:Ja pidrole siedem paczek buty do kosza ? ale nie ma co sciemniac zajebioza ,chyba tak to sie teraz mowi hyhyhyh
A srednia ,no jestem pod wrazeniem ,ja myslałam ze mojjest geniuszem ,no ale widze ze Twoj to gigantAasiula, Reni, mamatrojki80, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ale Morek, gdzie to umieścić?
mnie to nie robi..
hm, zwłaszcza, że o Tobie też myślałam, jak pisałam, i przynajmniej zauważyłaśParka lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:ja bym go raczej zapytala o zdanie albo zaprosila do kompa i pozwolila samemu wybrac
no ale to jest tylko moje zdanieNo nic najwyzej bede zwracac
Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
wiesz co, bo dublujesz tematy i w końcu to co potrzebne zamiast być zebrane do kupy rozejdzie się po różnych działach
ale to moje zdanie i chyba mogę je mieć prawda?
p.s. nie wiem jak inne ale takie mega długie posty omijam
już chyba lepiej wstawić link skąd było kopiowane
Elfik wrote:bez komentarza
jak ciebie problem nie dotyczy, po prostu nie czytaj.mamatrojki80, moremi, kkisia, Bozia3, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
nie mają, nie mają
ale średnia ładna..pogratulować, ze ma czas jeszcze na naukębrawo
kapturnica wrote:Wisz jemu to przychodzi łatwo..Nie siedzi i nie ryje..Sama nie wiem jak to robi ,ze tak sie uczy..Ale poki co odpukac w niemalowane mam wiecej szczescia niz rozumu bo zadnych problemow wychowawczych z nim .Dlatego sie szarpnelismy..Myslisz ,ze nie bolalo? heh kurwa niektrorzy ludzie tyle na meisiac zycia nie maja..Ale jakos trza go nagrodzickapturnica, moremi, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ale miala byc surprise..A jaka surprise jak sam wybiera
No nic najwyzej bede zwracac
ale tak jak napisalam- to tylko moje zdaniemoremi, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:bez komentarza
jak ciebie problem nie dotyczy, po prostu nie czytaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:45
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Wisz jemu to przychodzi łatwo..Nie siedzi i nie ryje..Sama nie wiem jak to robi ,ze tak sie uczy..Ale poki co odpukac w niemalowane mam wiecej szczescia niz rozumu bo zadnych problemow wychowawczych z nim .Dlatego sie szarpnelismy..Myslisz ,ze nie bolalo? heh kurwa niektrorzy ludzie tyle na meisiac zycia nie maja..Ale jakos trza go nagrodzic
,ja tam tez zawsze na koniec roku szkolnego lub porocze kupuje cos mlodemu w nagrode za caly rok pracy
Moze nie jest to wychowawcze ale lubie to i najazniejsze to dzialakapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość