35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Cześć, tak czytam te wasze perypetie z psami i tylko mnie to utwierdza w przekonaniu ze dobrze ze nie posiadam
choć do kotów mam słabość, ale zaś G nie chce.
U mnie nie wesoło, kolejne kłopoty. Mam nadzieje ze jakoś sie to wszystko rozejdzie. Wstałam dziś półprzytomna.
Jej, mam nadzieje ze u Peppy wszystko dobrze, trzymam kciuki.
Kapta a Ty dziś śmigasz popatrzeć co tam słychać w środku? Jak tak to trzymam kciukasy żebyś zobaczyła to co chcesz
Za tydz idę zrobić progesteron i ciekawe czy wczoraj te moje piękne objawy to była owu, tym razem spóźniona 2 dni.i nie żałuję
kawa bez sierści nie smakuje tak samo
kapturnica, Bursztyn, Aasiula, macduska, Reni, mamatrojki80, gretka, kkisia, Mega, SolarPolar, gosia7122, Natka_79, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPowiedziałam w pracy, ze mnie nie będzie. nawet bezboleśnie poszło, co prawda na razie tylko dyrektorce. Wie, ze na zabieg ginekologczny tylko nie wie jaki.
Gorzej z dyrektorem, ale przecież się dopytywał raczej nie będzie.Aasiula, moremi, mamatrojki80, gretka, kkisia, Mega, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tiaaa cwaniara .Ta mi tlumaczy co wczoraj srała z nerwówki czy miała owulejszyn
Niestety kazda z nas na każdym etapie nie uniknie nerwówki..No chyba,ze nie zalezy na dziecku..Ale to nie ten portal
Kuwa no wczoraj to faktycznie mialam sraczke ze strachu
ale pozniej pomyslalam co ma byc to bedzie i wuj ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:30
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Co porawda to prawda
Kuwa no wczoraj to faktycznie mialam sraczke ze strachumacduska, Aasiula, mamatrojki80, dorbie, kkisia, Bozia3, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja sie pocieszam ,ze skoro mdłości i podrzygiwanka pokazały sie od poniedziałku A dzis sa co chwile to malizna daje mi znac ,ze wsio ok ..(masochizm kurna cieszyc sie z objawów)
to rzygaj Kapta, rzygaj
na zdrowiekapturnica, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:to juz za trzy tygodnie
strach mnie obleciał...
Bedziesz miala tam dostep do neciora??macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE Powiem Ci ,ze najgorsze to chyba picie tego specyfiku jest..Bo to tzra wyjebac w siebie kolo poltora litra wodyz tym słonym w jakas neicala godzine zeby zadZiałalo..
Bedziesz miala tam dostep do neciora??
mam w telefonie, tylko telefon stary i czytać się da ale zalogować i pisać już nie,
mam zamiar albo coś kupić albo pożyczyć od młodego bo on ma dotykowy
może matce pożyczy ...kapturnica, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Hej, na taką sytuację nie trzeba się godzić, a nawet nie wolno. Ludzie lubią sobie komplikować wzajemne relacje, jasny komunikat pod tytułem "nie zyczę sobie aby mama otwierała moją korespondencję i nie będę tego tolerować" powinien moim zdaniem wystarczyć. A jak nie wystarczy można postraszyć paragrafami o tajemnicy korespondencji
a potem to już chyba rękoczyny
Nie mogłam się dziś obudzić, idę dziś do laryngologa (mam zalecenie usunięcia migdałów), miał ktoś usuwane?Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mimo tych wszystkich jak to nazwałaś perypetii z psami uważam posiadanie psa czy innego zwierzaka jako dar (nie każdy powinien mieć zaszczyt go otrzymać)
dom bez niego jest pusty, dzieci wychowywane ze zwierzętami lepiej się rozwijąją itd
Natka_79 wrote:Cześć, tak czytam te wasze perypetie z psami i tylko mnie to utwierdza w przekonaniu ze dobrze ze nie posiadamchoć do kotów mam słabość, ale zaś G nie chce.
macduska, moremi, Aasiula, dorbie, Bursztyn, kkisia, Mega, gosia7122, Natka_79, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cos Wam pokaze
Zamowilam mlodemu w nagrode za bardzo dobre wyniki w nauce te buty..Nie zebym sie chwaliła a chuj chwale sie bo jest czym..Ma w 1szej gimnazjum sredna na polrocze 5.27
Zaraz maja dojsc bo kurier dzwonil ..Co o nich myslicie ? Mlody gra w kosza w lidze..A stare troche juz mu sie przytyrpaly
http://www.basketzone.pl/towar.2455.nike.air.jordan.3.retro.powder.blue.htmlmoremi, Aasiula, dorbie, kkisia, Mega, Bozia3, gosia7122, Natka_79, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Cos Wam pokaze
Zamowilam mlodemu w nagrode za bardzo dobre wyniki w nauce te buty..Nie zebym sie chwaliła a chuj chwale sie bo jest czym..Ma w 1szej gimnazjum sredna na polrocze 5.27
Zaraz maja dojsc bo kurier dzwonil ..Co o nich myslicie ? Mlody gra w kosza w lidze..A stare troche juz mu sie przytyrpaly
http://www.basketzone.pl/towar.2455.nike.air.jordan.3.retro.powder.blue.html
W takich to on może sam cały mecz rozegrać...
a teraz powiem jak baba - ten kolor już mi wystarczy do szczęścia, przepiękny niebieski
Ty, ale kasę to zeżarło...Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość