X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I plamienia ma zaznaczone dzisiaj :-/
    Miala z poneidzialku..
    Zle popatrzalas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:25

moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć, tak czytam te wasze perypetie z psami i tylko mnie to utwierdza w przekonaniu ze dobrze ze nie posiadam ;) choć do kotów mam słabość, ale zaś G nie chce.
    U mnie nie wesoło, kolejne kłopoty. Mam nadzieje ze jakoś sie to wszystko rozejdzie. Wstałam dziś półprzytomna.
    Jej, mam nadzieje ze u Peppy wszystko dobrze, trzymam kciuki.
    Kapta a Ty dziś śmigasz popatrzeć co tam słychać w środku? Jak tak to trzymam kciukasy żebyś zobaczyła to co chcesz :)

Za tydz idę zrobić progesteron i ciekawe czy wczoraj te moje piękne objawy to była owu, tym razem spóźniona 2 dni.
    Ja mam koty, a nie chciałam. Wolałam psy. Zgodziłam się na jednego kota, a są trzy :-) i nie żałuję :-) kawa bez sierści nie smakuje tak samo ;)

kapturnica, Bursztyn, Aasiula, macduska, Reni, mamatrojki80, gretka, kkisia, Mega, SolarPolar, gosia7122, Natka_79, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta to DZISIAJ ????

Kciugi trzymam.
    kciugi koniecznie ;)
    ja tez trzymam :)

macduska, Aasiula, gretka, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziałam w pracy, ze mnie nie będzie. nawet bezboleśnie poszło, co prawda na razie tylko dyrektorce. Wie, ze na zabieg ginekologczny tylko nie wie jaki.

Gorzej z dyrektorem, ale przecież się dopytywał raczej nie będzie.

Aasiula, moremi, mamatrojki80, gretka, kkisia, Mega, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Miala z poneidzialku..
    Zle popatrzalas...
    Też widziałam, że w poniedziałek były.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tiaaa cwaniara .Ta mi tlumaczy co wczoraj srała z nerwówki czy miała owulejszyn ;)
    Niestety kazda z nas na każdym etapie nie uniknie nerwówki..No chyba,ze nie zalezy na dziecku..Ale to nie ten portal :)
    Co porawda to prawda ;)
    Kuwa no wczoraj to faktycznie mialam sraczke ze strachu :/
    ale pozniej pomyslalam co ma byc to bedzie i wuj ...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:30

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Miala z poneidzialku..
    Zle popatrzalas...

faktycznie, to dobrze...

ja myślałam że dziś poniedziałek???
    coś takiego ;-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Co porawda to prawda ;)
    Kuwa no wczoraj to faktycznie mialam sraczke ze strachu :/
    Ja sie pocieszam ,ze skoro mdłości i podrzygiwanka pokazały sie od poniedziałku A dzis sa co chwile to malizna daje mi znac ,ze wsio ok ..(masochizm kurna cieszyc sie z objawów)

macduska, Aasiula, mamatrojki80, dorbie, kkisia, Bozia3, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to juz za trzy tygodnie :-/

strach mnie obleciał...

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja sie pocieszam ,ze skoro mdłości i podrzygiwanka pokazały sie od poniedziałku A dzis sa co chwile to malizna daje mi znac ,ze wsio ok ..(masochizm kurna cieszyc sie z objawów)

to rzygaj Kapta, rzygaj
    na zdrowie :-)

kapturnica, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    to juz za trzy tygodnie :-/

strach mnie obleciał...
    EEE Powiem Ci ,ze najgorsze to chyba picie tego specyfiku jest..Bo to tzra wyjebac w siebie kolo poltora litra wodyz tym słonym w jakas neicala godzine zeby zadZiałalo..
    Bedziesz miala tam dostep do neciora??

macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE Powiem Ci ,ze najgorsze to chyba picie tego specyfiku jest..Bo to tzra wyjebac w siebie kolo poltora litra wodyz tym słonym w jakas neicala godzine zeby zadZiałalo..
    Bedziesz miala tam dostep do neciora??

mam w telefonie, tylko telefon stary i czytać się da ale zalogować i pisać już nie,

mam zamiar albo coś kupić albo pożyczyć od młodego bo on ma dotykowy

może matce pożyczy ...

kapturnica, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Hej, na taką sytuację nie trzeba się godzić, a nawet nie wolno. Ludzie lubią sobie komplikować wzajemne relacje, jasny komunikat pod tytułem "nie zyczę sobie aby mama otwierała moją korespondencję i nie będę tego tolerować" powinien moim zdaniem wystarczyć. A jak nie wystarczy można postraszyć paragrafami o tajemnicy korespondencji :-) a potem to już chyba rękoczyny :-)

Nie mogłam się dziś obudzić, idę dziś do laryngologa (mam zalecenie usunięcia migdałów), miał ktoś usuwane?
    No...musiałoby mi przejść przez gardło słowo: "mamo" ;)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimo tych wszystkich jak to nazwałaś perypetii z psami uważam posiadanie psa czy innego zwierzaka jako dar (nie każdy powinien mieć zaszczyt go otrzymać)
    dom bez niego jest pusty, dzieci wychowywane ze zwierzętami lepiej się rozwijąją itd

Natka_79 wrote:
    Cześć, tak czytam te wasze perypetie z psami i tylko mnie to utwierdza w przekonaniu ze dobrze ze nie posiadam ;) choć do kotów mam słabość, ale zaś G nie chce.

macduska, moremi, Aasiula, dorbie, Bursztyn, kkisia, Mega, gosia7122, Natka_79, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okno mi się skończyło.
    Zajrzę później. Miłego dnia.

Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos Wam pokaze

Zamowilam mlodemu w nagrode za bardzo dobre wyniki w nauce te buty..Nie zebym sie chwaliła a chuj chwale sie bo jest czym..Ma w 1szej gimnazjum sredna na polrocze 5.27 :)
    Zaraz maja dojsc bo kurier dzwonil ..Co o nich myslicie ? Mlody gra w kosza w lidze..A stare troche juz mu sie przytyrpaly

http://www.basketzone.pl/towar.2455.nike.air.jordan.3.retro.powder.blue.html

moremi, Aasiula, dorbie, kkisia, Mega, Bozia3, gosia7122, Natka_79, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeeej, uwielbiam Elfika, wyszukuje ciekawe informacje, ale nie podoba mi się mnożenie wątków w związku z tym. Nie tak się tutaj umawiałyśmy :/

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez obcasów?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie zauważyłam, że Elfok ostatnio szaleje i tworzy ..dla samego tworzenia??

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Cos Wam pokaze

Zamowilam mlodemu w nagrode za bardzo dobre wyniki w nauce te buty..Nie zebym sie chwaliła a chuj chwale sie bo jest czym..Ma w 1szej gimnazjum sredna na polrocze 5.27 :)
    Zaraz maja dojsc bo kurier dzwonil ..Co o nich myslicie ? Mlody gra w kosza w lidze..A stare troche juz mu sie przytyrpaly

http://www.basketzone.pl/towar.2455.nike.air.jordan.3.retro.powder.blue.html

W takich to on może sam cały mecz rozegrać...;)
    a teraz powiem jak baba - ten kolor już mi wystarczy do szczęścia, przepiękny niebieski :)

Ty, ale kasę to zeżarło...

Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7091 7092 7093 7094 7095 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ