35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja zamykam kibel, łazienkę i sprzątam wszystko z zasięgu wzroku hahah ale i tak jak mi z kieszeni wypadnie chusteczka to leży potem rozszarpana
a może to taki fetysz?Pusurek, kkisia, Aasiula, Dorka1979, Bursztyn, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie, na bank by mnie to wkurwiało do awantur copaczkowych włącznie. nie wyobrażam sobie, że miałabym się na coś takiego godzić. ostatecznie do wyprowadzki poza rejon jej poczty włącznie. nie i chuj.
Hej, na taką sytuację nie trzeba się godzić, a nawet nie wolno. Ludzie lubią sobie komplikować wzajemne relacje, jasny komunikat pod tytułem "nie zyczę sobie aby mama otwierała moją korespondencję i nie będę tego tolerować" powinien moim zdaniem wystarczyć. A jak nie wystarczy można postraszyć paragrafami o tajemnicy korespondencjia potem to już chyba rękoczyny
Nie mogłam się dziś obudzić, idę dziś do laryngologa (mam zalecenie usunięcia migdałów), miał ktoś usuwane?moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a pazur mechanika nie wystarczy? tylko skąd mechanika wziąć
Inna sprawa, że on w rękawiczkach pracuje.Aasiula, Bozia3, mamatrojki80, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krokodyle łajno (skąd je wziąć?)
wywar z jąder muła (mułów pełno na ulicy..)
Papaja (no tu już lepiej)
kichanie na kuckach w rozkroku
http://facet.wp.pl/gid,12851138,kat,1007871,galeriazdjecie.html?ticaid=1143da
moremi wrote:Też. I jeszcze kąpiel w coca coli, albo nadmanganianie potasu (to nic, że później skóra jest niebieska), siedzenie na książce telefonicznej (bo plemniki nie są w stanie przetworzyć takiej ilości danych i gubią się), albo ogórek kiszony czy cytryna w cipce.Aasiula, mamatrojki80, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alesta poprzyłaziły
jak ja muszę się zbierać...
aaa....najpierw zrobię sobie jakieś śniadanie. ileż dni można chodzić bez śniadania?...
edit: dobra, uciekam, dzisiaj dużo zajęć. miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:55
Aasiula, moremi, kkisia, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kłaczek?
p.s.
babcia już chyba wychowała jedno dziecko poradzi sobie
Sabina wrote:Młoda rzygala jak kot. /QUOTE]poza tym boi si ze pozostała dwójka dzieci się zarazi i dopiero będzie
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
baby z warszawki- sloniocy
Jak ktos juz koniecznie musi sie zatrzymac w hotelu w okolicach lotniska, to jaki jest fajny? Moi koledzy jada do PL z pracy, niestey musza byc z ranca w okolicach lotniska, wiec hotele w centrum odpadaja chyba, nie? bo sto lat zabierze im dojazd.. A ja znam tylko te w centrumie..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:baby z warszawki- sloniocy
Jak ktos juz koniecznie musi sie zatrzymac w hotelu w okolicach lotniska, to jaki jest fajny? Moi koledzy jada do PL z pracy, niestey musza byc z ranca w okolicach lotniska, wiec hotele w centrum odpadaja chyba, nie? bo sto lat zabierze im dojazd.. A ja znam tylko te w centrumie..
Ja spałam kilka razy w Novotelu jest ok 2 km od Lotniska.
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Peppka?Miala dzis miec powtorne usg
Reni, prasówkę może?
http://m.se.pl/wydarzenia/kraj/rodzina-odprawiaa-egzorcyzmy_517390.htmlAasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Kurde widzialam..Az mnie ciarki po plerach przeszly
Ja nie mam z nia kontaktu poza tym jak wszystkie na ogole..
Boze zeby nie stało sie nic zlego
ano
Peppa, trzymamy!Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość