35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello. Polar a dlaczego tak wcześnie z nią wychodzisz? Płacze, że chce? Czy tak ją przyzwyczailiście? Może ona też pospałaby a Ty ja zmuszasz;-)
kapturnica, Sabina, Dorka1979, Mega, SolarPolar, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Bursztyn, Parka, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mój pies ja zadzwoni budzik nie reaguje. Druga drzemka - przychodzi do mnie i się wpatruje..wstajesz już? Ja się podnoszę a on hyc na moje miejsce.
kapturnica, Sabina, Dorka1979, Mega, SolarPolar, mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Bursztyn, Parka, gosia7122, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry
Polar nie ma wyboru. Musi tak wcześnie wychodzić, bo później do pracy leci, a że nie ma jej facetów, to leci ona. Biedna. W nocykapturnica, gretka, Sabina, Dorka1979, Mega, BISCA, SolarPolar, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobery widze ,ze ruch juz nie przymierzając jak na Marszalkowskiej.Ja odwoże młodego i na pobranie na badania..Pić sie chce a tu tylko wode mozna
A poza tym mam takie sny popierdolone ostatnio ,ze sama sie boje ich tresci
Ps..nie wiem jak ale wytrybilam do filmu wczoraj..Maskara to jedno okreslenie jakie przychodzi na mysl po nim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 06:42
Sabina, Dorka1979, Mega, malgos741, mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ale co mnie to? ja waze 45 przeciez , to sie lapie w norme, nie?
By the way- up date- aktualna jednostka wagowa 1 bursztyna odpowiada 45 kg, a nie 46 jak podawano uprzedniouprasza sie wiec wprowadzenie poprawek do ewentualnych kalkulatorow BMI
no to sie pilnuj! skoro masz tendencje spadkowaSabina, Dorka1979, Mega, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry wszystkim
Makówka mnie napie###la od 4 rano, coś mi się zdaje, że to po tych tabletkach na ciśnienie, bo prawie codziennie mnie boli od kąd je biorę, wcześniej to nie wiedziałam co to ból głowy.
A propos, tempka mi spada, chyba lada chwila @ przyjdzie.
A nie, zapomniałam to nie ta bajka, jeszcze trochę nie przyjdzieIwone, Mega, BISCA, gretka, malgos741, kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Zaluje ze sie nie zgodzilam na buldoga angielskiego lub yorka - 15 min spaceru i mu wsytarczy. Moj pies wymaga b duzo ruchu. Jak za malo to w domu spustoszenia. Ona teraz zostaje po 11 godzin sama wiec musze wstac wczesnie by z nia godzine pochodzic a wieczorem 2 godzinny spacer by dala mi spac. Od szostej zajmuje sie soba - dzisiaj; oproznienie zmywarki, wstawilam szybkie pranie , szaler a potem suszenie wlosow , zrobilama salatke cezar , uprasowalam spodnie, dalam psu jesc. To wszystko do 6.50.
Mega, Dorka1979, BISCA, Sabina, Iwone, gretka, malgos741, moremi, Aasiula, kkisia, Bozia3, Bursztyn, Parka, gosia7122, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni gdybys ty widziala jak wczoraj moje mieszkanie wygladalo plus ogrodek a rano byla na dlugim spacerze i jednak sie nie zmeczyla.biore jutro i poatek urlop bo czuje sie zmeczona.
Dorka1979, Sabina, gretka, kapturnica, moremi, Reni, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Mój pies ja zadzwoni budzik nie reaguje. Druga drzemka - przychodzi do mnie i się wpatruje..wstajesz już? Ja się podnoszę a on hyc na moje miejsce.
Dorka1979, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarku współczuję Ci ja bym nie wyrobiła. Fakt że za każdym razem jak braliśmy szczeniaka to dopóki się nie nauczył prosić o wypuszczenie na siku to ja się zajmowałam ale nie musiałam na tak długie spacery chodzić.
SolarPolar, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki .... ja jeszcze śpie, wcale mi się nie chce wstawać.
Mega, Sabina, gretka, Aasiula, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017