X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello. Polar a dlaczego tak wcześnie z nią wychodzisz? Płacze, że chce? Czy tak ją przyzwyczailiście? Może ona też pospałaby a Ty ja zmuszasz;-)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bursztyn, Parka, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pies ja zadzwoni budzik nie reaguje. Druga drzemka - przychodzi do mnie i się wpatruje..wstajesz już? Ja się podnoszę a on hyc na moje miejsce.

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bursztyn, Parka, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Polar nie ma wyboru. Musi tak wcześnie wychodzić, bo później do pracy leci, a że nie ma jej facetów, to leci ona. Biedna. W nocy ;)

kapturnica, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, BISCA, SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Dziś nie zaspałam. Moje dziecko pójdzie do przedszkola :D

gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, BISCA, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobery widze ,ze ruch juz nie przymierzając jak na Marszalkowskiej.Ja odwoże młodego i na pobranie na badania..Pić sie chce a tu tylko wode mozna :-/
    A poza tym mam takie sny popierdolone ostatnio ,ze sama sie boje ich tresci ;)

Ps..nie wiem jak ale wytrybilam do filmu wczoraj..Maskara to jedno okreslenie jakie przychodzi na mysl po nim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 06:42

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no ale co mnie to? ja waze 45 przeciez , to sie lapie w norme, nie?
    By the way- up date- aktualna jednostka wagowa 1 bursztyna odpowiada 45 kg, a nie 46 jak podawano uprzednio ;) uprasza sie wiec wprowadzenie poprawek do ewentualnych kalkulatorow BMI ;)

no to sie pilnuj! skoro masz tendencje spadkowa ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzien dobry :-)

nick nieaktualny, Iwone, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To i tak male pocieszenie wazyc dokladnie dwa burszyny kg minus 2 kg.
    No to ja też ważę już prawie 2 bursztyny minus 2 kg.

Mega, SolarPolar, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień do dupy

Noc w plecy, Młoda rzygala jak kot. I ja takie zombie muszę do roboty bo mam klucze. Babci z nią zostanie, ale jest przerażona :-(

Iwone, Mega, SolarPolar, gretka, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim
    Makówka mnie napie###la od 4 rano, coś mi się zdaje, że to po tych tabletkach na ciśnienie, bo prawie codziennie mnie boli od kąd je biorę, wcześniej to nie wiedziałam co to ból głowy.

A propos, tempka mi spada, chyba lada chwila @ przyjdzie.
    A nie, zapomniałam to nie ta bajka, jeszcze trochę nie przyjdzie ;)

Iwone, Mega, BISCA, gretka, malgos741, kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaluje ze sie nie zgodzilam na buldoga angielskiego lub yorka - 15 min spaceru i mu wsytarczy. Moj pies wymaga b duzo ruchu. Jak za malo to w domu spustoszenia. Ona teraz zostaje po 11 godzin sama wiec musze wstac wczesnie by z nia godzine pochodzic a wieczorem 2 godzinny spacer by dala mi spac. Od szostej zajmuje sie soba - dzisiaj; oproznienie zmywarki, wstawilam szybkie pranie , szaler a potem suszenie wlosow , zrobilama salatke cezar , uprasowalam spodnie, dalam psu jesc. To wszystko do 6.50.

Mega, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Iwone, gretka, malgos741, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, Parka, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry..spać...spać...spać....

nick nieaktualny, BISCA, Iwone, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni gdybys ty widziala jak wczoraj moje mieszkanie wygladalo plus ogrodek a rano byla na dlugim spacerze i jednak sie nie zmeczyla.biore jutro i poatek urlop bo czuje sie zmeczona.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, moremi, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry..spać...spać...spać....
    No dobrze, już idę ;)

BISCA, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mój pies ja zadzwoni budzik nie reaguje. Druga drzemka - przychodzi do mnie i się wpatruje..wstajesz już? Ja się podnoszę a on hyc na moje miejsce.
    Ona wychodzi na spacery glownie by sie wybiegac bo dostep do ogrodka ma 24 h - mamy taka klapke w drzwiach.

nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku współczuję Ci ja bym nie wyrobiła. Fakt że za każdym razem jak braliśmy szczeniaka to dopóki się nie nauczył prosić o wypuszczenie na siku to ja się zajmowałam ale nie musiałam na tak długie spacery chodzić.

SolarPolar, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Ide sie zbierac do pracy.
    Polar, szacun !

Nara

Mega, Iwone, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W drodze do pracy mysle czy wylaczylam zelazko! Cholera jasna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 07:49

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    W drodze do pracy mysle czy wylaczylam zelazko! Cholera jasna.
    i co wymyslilas?

SolarPolar lubi tę wiadomość

gretka
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki .... ja jeszcze śpie, wcale mi się nie chce wstawać. ;)

Mega, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 7087 7088 7089 7090 7091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ