35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też byłam dziś w robocie od 7.30 do 17.30. Dotarłam do domu, najadłam się, dopilnowałam wieczornego obrządku - czyli mycie wszystkich dzieci i padam na ryło. Z córką widziałam się tylko tyle, że pomogłam się jej umyć i trochę z nią poleżałam nim zasnęła. A szkoda... Do dupy z tym naszym kieratem, nie ma kiedy żyć
Idę nadrabiaćmacduska, gretka, malgos741, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77, kapturnica, Mango, BISCA, ania.g, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:http://dzieci.pl/kat,1033549,title,Najczestsze-przyczyny-nieplodnosci,wid,17208103,wiadomosc.html?_ticrsn=3&smgputicaid=6143cf
Nasz ekspert tutaj również się udziela
"Przyjmuje się, że dolną granicą wagi, umożliwiającą poczęcie dziecka, są dla kobiety 44 kg. Poniżej tej masy, zasadniczo ciąża nie jest możliwa, choć oczywiście zdarzają się od tej reguły wyjątki…"
edit. to inny tu Mariusz, u nas Krzysztof...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 22:50
Sabina, macduska, kkisia, moremi, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMega wrote:U mńie tez śniegu pełno, Młoda chora wiec nie musze sie nim stresować
ale w czwartek chce isc do szkoły, bo po południu maja dyskotekę i chyba trochę głupio by było, jakby nie chodziła na lekcje, a na dyskotekę poszła
a od poniedziałku ferie!
A jutro zebranie w szkole...Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pije kawkę i czekam na kuriera, dostałam smsa ze do 10:30 bedzie moj Inofem
zaś sie bede musiała szarpać z teściowa: a co tam przyszło??? Wrrrr.....
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:O kurde jak Ty masz zebranie to muszę się dzieci zapytać które kiedy mają bo ostatnio wcten sam dzień miałyśmy
własnie popatrzyłam na twój podpis i jestem w szoku jak ten czas zapierdalaMega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mega- ja bym nie wytrzymała. Serio. Ja mam bardzo rozwinięte poczucie własności i prywatności. U nas w domu rodzinnym szanuje się tajemnicę korespondencji i tego samego wymagam u siebie w domu. Jak odbieram pocztę ze skrzynki i jest list do m to czeka na niego aż wróci z pracy. Jak do mnie- tak samo. Nie możesz jej wprost powiedzieć, że to DO CIEBIE?
Jak jej żal tyłek ściska to też niech sobie coś zamówi, to będzie se paczki otwierać. No ja pierdzielę, zbulwersowałam się.Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Robie przerwy na odbijanie. Lozeczko podwyzszone - lekarz powiedzial ze badania pokazaly ze to lozeczko nic nie daje - ze zeby byl jakikolwiek efekt musialby byc kat 45 stopni. Niewykonalne.
A jak układasz do odbijania, na swoim ramieniu dziecko pod paszki z rączkami do góry? Jak uniesie rączki to lepiej się odbija, bo przepona wtedy wywyołuje podciśnienie i wspomaga odbijanie.
Jeszcze są zagęszczacze do pokarmu tzn one gęstnieja w żoładku dziecka Bebilon Nutriton od jest od pierwszych dni życia dziecka. Tylko trzeba pamiętać, ze od razu trzeba dziecko nakarmic,bo gestnieje szybkoIwone, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Oooo, siostro moja, mam to samo
dzisiaj do mnie mówi: słyszałaś jak Młoda w nocy kaszlala? Mowię ze nie ( pewnie nie bardzo bo po 1 bym usłyszała, a po 2 jakby ja mocno męczyło to przyszłaby do mnie po pomoc
) a teściowa do mnie - nie dałaś jej na noc pewnie leków, mowię akurat dałam, a ona to pewnie rano nie dałaś! Popatrzyłam na nią z politowaniem i nic nie stwierdziłam na te mądrość życiowa
pamiętajcie wiec drogie mamy - jak dziecko w nocy kaszle, to pewnie nie daliście mu rano lekarstwa (akurat dałam, bo co jak co, ale o lekach dla własnego dziecka PAMIETAM! BO TO KURWA MOJE DZIECKO JEST!) no
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mega ja w miarę możliwości zamawiałabym z odbiorem w paczkomatach inpost, albo poprosiłabym koleżankę czy sąsiadkę że na jej adres będą przychodzić przesyłki i koniecznie żeby teściowa o tym wiedziała
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Podobno Alojz wszystko wie lepiej. Szkoda że nie wie, że kobieta po porodzie potrzebuje wsparcia, opieki i przede wszystkim odpoczynku
Iwone, Mega, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość