35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No wlasnie. Z tym karmieniem, to nawet jakbym chciala i bedzie pokarm to nie dam rady. Jak wroce do pracy to od razu " normale godziny czyli caly dzien poza domem.... Tutaj to standard. Dziwie sie, ze takie rozbierznosci w Europie.
No, trudno. Zreszta bede sie martwic jak zajde bo troche sie zagalopowalam. Ah to czerwone wytrawne
Bisca, przecież juz niedługo będziesz w ciąży
wcale się nie zagalopowałaśMartaDidi, BISCA, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:nie chce cie martwic ale jest napisane ze nastepna okazja 13 i 20 styczen;-)takze troche poczekamy....
ha ha ha
widziałam, ja uznałam, że to ich niedopatrzenie jednak, ze nie zmienili datgretka, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Idę umyć nogi, pewnie mi walą po całym dniu...
wszystkie uciekłymacduska, gretka, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
aaa- doczekałam się odpowiedzi.
hmm: średni czas pisania odpowiedzi przez pana doktora to ok. 1-2 minuty (w tym: czas na przeczytanie pytania i odpowiedź na nie), hmm....super express.
link: http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=63&t=89694Ania_84, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:wytrzymała jesteś
jak samopoczucie podczas zachodzenia w ciążę?
właśnie nie mam pojęcia jakie powinno być ...jak na razie jest normalniemacduska, kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:aaa- doczekałam się odpowiedzi.
hmm: średni czas pisania odpowiedzi przez pana doktora to ok. 1-2 minuty (w tym: czas na przeczytanie pytania i odpowiedź na nie), hmm....super express.
link: http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=63&t=89694gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no w linku
nie widzieć?
zadałam dodatkowe pytanie: nie robiliśmy badania TSH- czy miałoby ono znaczenie w kontekście prolaktyny, testosteronu i tarczycy?
odpowiedź: Witam!
Tak, myślę, że trzeba wykonać te oznaczenia.
Generalnie, proponuję konsultacje u androloga, który oceni szanse na poprawę nasienia i określi zasady terapii.
Powodzenia
JK WolskiMartaDidi, macduska, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, znikam.... Moj Mały dzisiaj ostro koncertuje... Idę posiedzieć w pierwszym rzędzie... W końcu to mój syn i wiem, ze robi to specjalnie dla mnie... Dobrej Nocki
mamatrojki80, SolarPolar, macduska, malgos741, kapturnica, BISCA, caffe, kkisia, inessa, Sabina, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę