35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:ja mam termin @ na 6.02.
ale z takimi wynikami nasienia to chyba nie mam co testować- sama przyjdzie.
Ja daje sobie trzy cykle i wtedy idziemy do kliniki tak na maksa teraz to tylko do zwykłego gina idę a w naszej kurwa mieścinie ciężko o dobregoinessa, ComeToMeBaby, MartaDidi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej Was nadrobic z czytaniem to hoho
mamatrojka ja tez przez kilka lat chodzilam do dr Skupina moim zdaniem super lekarzteraz nie mieszkam w Poznaniu wiec musiałam zmienic ale polecam nawet w trudniejszych sprawach.
Mala
Cometome baby
Małgos jak tam sie czujesz?
mialam cos jeszcze napisac ale moja skleroza wygrała
w kazdym badz razie zagladam,podczytuje i pamietam
My jutro jedziemy na pierwsze spotkanie z Maciusiem i mówie Wam mam takiego stresa jak przed egzaminami na studiach ufufufufuf polecam sie Waszej pamieci aby wszystko ulozyło sie dobrze -
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem.
O matko! Jakby nie partyzantka to dwie godziny bie przy monitorze musiałabym spędzić a tak mile mi płynął czas w drodze do gina, w poczekalni u gina i w drodze do domu.
Cholera nie pamiętam co komu miałam życzyć.
Wszyskim tego co chcą.
kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, mamatrojki80, inessa, MartaDidi, malgos741, Iwone, kkisia, gosia7122, paszczakin, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o, o, o - jest! moje pytanie do dohtora na naszymbocianie.
to czekam na odpowiedź.
wiem, wiem.... dzisiaj nie mam co liczyćale przeszło moderatora, jest szansa na odpowiedź.
ComeToMeBaby, macduska, mamatrojki80, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia, ja krokiety maczam w mleku i obtaczam w bułce. Są delikatniejsze po usmażeniu.
A jak mi się nie chce smażyć naleśników, a zazwyczaj mi się nie chce, to zawijam farsz w ciasto francuskie, na wierzchu smaruję żółtkiem z mlekiem, posypuję majerankiem i do piekarnika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:21
BISCA, gretka, MartaDidi, macduska, inessa, mamatrojki80, Iwone, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam już skierowanie na zabieg.
Przyjął mnie bez długiego czekania i jeszcze nie wziął kasy.
Fajny jest.
Zadałam mu szereg pytań, na wszystkie cierpliwie odpowiedział.MartaDidi, inessa, kapturnica, mamatrojki80, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, ania.g, Iwone, malgos741, SolarPolar, kkisia, Heretyczka, paszczakin, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kurde, wiecie jak dlugo tu trwa macierzynski? 4 miesiace, w tym 1 przed porodem. To mi sie wydaje bardzo krotko. W Szwecji 18 miesiecy( moja siostra tam jest) a w Polsce chyba rok , tak?
Ciezko bedzie porzucic 3 miesieczne dziecko w zlobku i isc do pracy. Masakramamatrojki80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyIwonko kupilismy takiego kolorowego pluszaka pieska ( bo pluszak jest jakby tradycją przy pierwszej wizycie - tak panie polecaja
) oraz klocki -pociag.
No i słodycze dla wszystkich dzieci
a spotkanie bedzie gdzies około 11Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:25
macduska, MartaDidi, mamatrojki80, Iwone, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, SolarPolar, caffe, kkisia, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Mega, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia, ja krokiety maczam w mleku i obtaczam w bułce. Są delikatniejsze po usmażeniu.
A jak mi się nie chce smażyć naleśników, a zazwyczaj mi się nie chce, to zawijam farsz w ciasto francuskie, na wierzchu smaruję żółtkiem z mlekiem, posypuję majerankiem i do piekarnika.malgos741, inessa, caffe, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
macduska wrote:Witam wieczorkiem.
O matko! Jakby nie partyzantka to dwie godziny bie przy monitorze musiałabym spędzić a tak mile mi płynął czas w drodze do gina, w poczekalni u gina i w drodze do domu.
Cholera nie pamiętam co komu miałam życzyć.
Wszyskim tego co chcą.MartaDidi, macduska, malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kapta- ok, tak zrobię
Solar- dziękuję
kicia- dziękuję za dobre słowo. no my też właśnie ginekolog + wdrażamy androloga. myślę o klinice, ale tak jakbym podświadomie nie dopuszczała do siebie myśli że potrzebna nam aż taka pomoc, w końcu to początek badań, jeszcze chyba nie mamy wrażenia że zrobiliśmy co mogliśmy- zobaczymy co teraz nam nasi lekarze nieklinikowi powiedzą.MartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam już skierowanie na zabieg.
Przyjął mnie bez długiego czekania i jeszcze nie wziął kasy.
Fajny jest.
Zadałam mu szereg pytań, na wszystkie cierpliwie odpowiedział.
trzymam kciukimacduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Iwonko kupilismy takiego kolorowego pluszaka pieska ( bo pluszak jest jakby tradycją przy pierwszej wizycie - tak panie polecaja
) oraz klocki -pociag.
No i słodycze dla wszystkich dzieci
a spotkanie bedzie gdzies około 11inessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej Was nadrobic z czytaniem to hoho
mamatrojka ja tez przez kilka lat chodzilam do dr Skupina moim zdaniem super lekarzteraz nie mieszkam w Poznaniu wiec musiałam zmienic ale polecam nawet w trudniejszych sprawach.
Mala
Cometome baby
Małgos jak tam sie czujesz?
mialam cos jeszcze napisac ale moja skleroza wygrała
w kazdym badz razie zagladam,podczytuje i pamietam
My jutro jedziemy na pierwsze spotkanie z Maciusiem i mówie Wam mam takiego stresa jak przed egzaminami na studiach ufufufufuf polecam sie Waszej pamieci aby wszystko ulozyło sie dobrze
Ineska trzymam kciuki za pierwsze spotkanie
a jeśli chodzi o odczucia to na razie nic nie czujęmamatrojki80, inessa, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Takie Malenstwo? Do zlobka? Ja co prawda, szybko wrocilam do pracy, ale jestem sobie sterem i zeglarzem, wiec podjezdzalam do domu na karmienia i poczatkowo po 2-3 godz. dziennie pracowalam...
No, trudno. Zreszta bede sie martwic jak zajde bo troche sie zagalopowalam. Ah to czerwone wytrawnekapturnica, macduska, MartaDidi, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Aleto tak bo sie stesknilas czy ogolnie po skierowanko tylko
stęskiniłam sie
chciałam skierowanie,
i jeszcze zapytać o moje plamienie po HSG i o milion rzeczy w związku z zabiegiem i terapią po,
juz wiem dużo - nie wszystko bo reszta wyjdzie w praniu
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny