35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Twoja poniekąd też, skoro ona ma odwagę ingerować w jego kontakty z Waszym wspólnym dzieckiem.
Facet nie ma jaj... chyba
Jest i byl zawsze zaradny, a w jej oczach jestem zagrozeniem,
a z reszta co mnie to wszystko,nie moj cyrk nie moje malpki
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no, dostałam odpowiedź od Ani na wątku z badaniami nasienia.
ogólnie mówiąc prolaktyna do poprawy, ewent. jeszcze TSH żeby wykluczyć problemy z tarczycą.
zasugerowała żeby zapytać doktora o możliwość zamrożenia nasienia, bo plemniki są (w domyśle: jeszcze).
i że z 1% morfologii to nawet do procedury iui nie zakwalifikują...
to dopiero przekonało mnie że jest tak źle, że sięgamy dna. eh... no aby jak najszybciej do lekarza.
Niech tez wiedza ile nas kosztujabieganiny po lekarzach i pokazywanie piczkimamatrojki80, ComeToMeBaby, agp, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Jest i byl zawsze zaradny, a w jej oczach jestem zagrozeniem,
a z reszta co mnie to wszystko,nie moj cyrk nie moje malpki
A ja się z moim ex dogaduje lepiej niż przed "divorcem", ale u mnie nie było jakiś traumatycznych historii, ot młodzi i niedojrzali byliśmy. On też ma nową żonę i syna z nią, oboje są "nieszkodliwi"MartaDidi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wrocilam do domu. Jestem po 2 godz spacerze z psem. Zycie samotnej wlascicelki psa jest ciezkie. Wyszlam na ogrodek a tam caly zapas papieru toaletowego - 8 rolek - w strzepach - mam prywatny, wlasny snieg. Jeszcze pare innych atrakcji tez. Musialam
Sie napic, co zrobic.
gretka, Mala79, malgos741, Bursztyn, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, Heretyczka, MartaDidi, BISCA, ania.g, macduska, Bozia3, caffe, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
co tam słychać przez cały dzień bo jestem zmęczona i nie nadrobię całego dnia... pleaseeee o streszczeniekapturnica, gretka, Mala79, ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kapta- dokładnie tak.
Powtórzę się, ale myślę, że dopiero teraz dotarło do niego jak ważne są badania. I że w niektórych sprawach trzeba sobie poczucie intymności schować do kieszeni. Że lekarz to nie zboczeniec tylko lekarz. (no chyba, że się akurat trafi na zboczeńcahehehe)
Jak zobaczył wyniki konsultowaliśmy je sobie razem na głos (my- hehehe wielcy znawcy), ruch to wiedziałam że powinien być postępowy żeby te plemniory miały siły dopłynąć tam gdzie trzeba i to szybko, a że widział u siebie wyniki na odwrót to powątpiewał w moją teorię- myślę że wtedy jeszcze był całkowicie pewny że u niego wszystko dobrze. Ale jak dojechaliśmy do: prawidłowe 1%, nieprawidłowe: 99% to zamilkł, nic nie skomentował. Tylko za chwile odpalił neta i sam szukał norm. A potem poprosił, żebym Was zapytała. Tak więc, zaraz go to zdopingowało do telefonu do androloga. Działamy.mamatrojki80, kapturnica, Mala79, gretka, agp, malgos741, Aasiula, Arwena, Heretyczka, MartaDidi, BISCA, macduska, ania.g, Bozia3, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Melduje sie z lampka czerwonego
Nad robilam Was haha !
Simba, nie jestem oryginalna ale masz przeslodkich synow. Mozesz byc bardzo dumna;-)
Ewa, powodzenia w przeprowadzce. Mowicie troche po niemiecku ?
Mala, wspolczuje. Nie wiem co Ci poradzic... Trzymaj sie
Pusurplis dont bi sad
Asiulaa, super. No to kegle
Kometa, glowa do gory. Kazda z nas ma jakies " urozmaicenia" à i tak wszystkie zajdziemy. Kwestia czasu
Kapta, chapeau! Masz super wiedze. Jestem pod wrazeniem
Reszte sciska mi pozdrawiam. Ide se polac. Jest Polar ? Bi nie ma sie z Kim napicComeToMeBaby, malgos741, gretka, Mala79, Aasiula, Heretyczka, MartaDidi, BISCA, macduska, Bozia3, caffe, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmm chyba czas sie pozegnac w dniu dzisiejszym z lapkiem...
Musze ogarnac sie troche i przestac smarac po rekawach......
Niby sie troche uspokoilam, ale to tylko tak powierzchownie,co by Maly nie widzial, ze jestem smutna
Ide sie zajac prasowaniem
A pozniej pomimo deszczu za oknem wyjsc z psem,kuzwa uwielbiam go - on bialy i te lapy i podbrzusze upackane w blocie - rewelacja
Milego wieczoru i spokojnej nocyHeretyczka, ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Hehe dobra jeszczem nue 35+ ale tylko napusze nawet brak plemnikow w jadrach to nie dno
Wystarcza spermatydy ktore maja wystarczająco wyksztalcone Dna
Ale to juz level ostateczny
Come to my baby na pocieszenie dla twojego powiedz mu zr jego tylko zbada lekarz mojemu beda wyjmowac jadra z moszny i pod mikroskopem szukac plemniorow w jadrach.ale za ti pozniej jaderka będą mu lod oglądały piekegniateczki
Generalnie trzeba wierzyc ze bedzie dobrze
Trzymam kciuki izycze wam wszystkim dziewczyny ovy wszystko sie ulozylo
Kaptufnica dziekuje za pozdrowzajemnie
kapturnica, Aasiula, gretka, ComeToMeBaby, kicia 123, macduska, ania.g, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wrocilam do domu. Jestem po 2 godz spacerze z psem. Zycie samotnej wlascicelki psa jest ciezkie. Wyszlam na ogrodek a tam caly zapas papieru toaletowego - 8 rolek - w strzepach - mam prywatny, wlasny snieg. Jeszcze pare innych atrakcji tez. Musialam
Sie napic, co zrobic.
Przylaczam sie do degustacji, spozywam wlasnie czerwone wytrawne i niekoniecznie robie to dla endometriumkapturnica, MartaDidi, BISCA, SolarPolar, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:"Miszczyni" swiata ever!- zwroccie uwage na testy....
https://ovufriend.pl/wykres,b4a6b34dd362f730dd6334fa87a9218a.htmlBursztyn, malgos741, MartaDidi, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam dziewczynki
co tam słychać przez cały dzień bo jestem zmęczona i nie nadrobię całego dnia... pleaseeee o streszczenie
-już od rana (znaczy nocy) rozbawił nas świetny monolog Solara, który narzekał, że nikogo nie ma na forum o 4tej rano.
-potem namawiałyśmy Iwcię na wyrzucenie Alojza przez balkon, ewentualnie wydarcie na niego ryja za to, ze patrzy tej urobionej po pachy kobiecie na ręce przy opiece nad małym, samemu jednak nie pomagając jej (chyba) w niczym. dodatkowo dorobił się tu chyba miana Wszystkowiedzący Wkurwiający
- rozpętała się dyskusja o wyższości zycia w innych państwach nad życiem w Polsce, na co Heretyczka oświadczyła, że już w lutym emigruje do Dojczlandu i mówi całkiem poważnie
- Asiula była u gina, który przekazał wieści o treści jest dobrze, czekamy
- Mała nie dostała kredytu hipotecznego i rozmyśla nad sensem systemów bankowych
- mamy nowa koleżankę agp, która dziś przeżyła lekki wstrząs po tym jak po obwieszczeniu że jej tempka spada i chyba @ za rogiem została postawiona do pionu z nakazem rozmów nie tylko o sobie, ale też zainteresowania się nami- może coś z dziewczyny jeszcze będzie bo wyraziła skruchę i już wiemy że ma córkę Natkę (?) i chodzą na karate,
- no a u mnie ch..jowe wyniki badania nasienia i konsultacje z dziewczynami, głównie Kaptą oraz na wątku o badaniach nasienia, załamany nieco chłop, który jednak nie chce dać po sobie poznać i ogólnie nastrój do dupy. ma już umówioną wizyte u androloga, także zobaczymy.
Tylko jakoś dzisiaj nic nie czytałam o żadnym testowaniu- ktoś coś?
kapturnica, gretka, malgos741, SolarPolar, BISCA, Iwone, macduska, ania.g, kkisia, paszczakin, Aasiula, Sabina, Bozia3, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jest na stronie 7244 . Ale juz pije. W domu brak papieru toaletowego ale za to ogrod mam ladnie udekorowany.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ComeToMeBaby wrote:małgoś- do piet nie sięgam tym co tu streszczenia pisza, ale napisze co pamiętam, bo ja mam dzisiaj budyń, więc na bank cos pominę...
-już od rana (znaczy nocy) rozbawił nas świetny monolog Solara, który narzekał, że nikogo nie ma na forum o 4tej rano.
-potem namawiałyśmy Iwcię na wyrzucenie Alojza przez balkon, ewentualnie wydarcie na niego ryja za to, ze patrzy tej urobionej po pachy kobiecie na ręce przy opiece nad małym, samemu jednak nie pomagając jej (chyba) w niczym. dodatkowo dorobił się tu chyba miana Wszystkowiedzący Wkurwiający
- rozpętała się dyskusja o wyższości zycia w innych państwach nad życiem w Polsce, na co Heretyczka oświadczyła, że już w lutym emigruje do Dojczlandu i mówi całkiem poważnie
- Asiula była u gina, który przekazał wieści o treści jest dobrze, czekamy
- Mała nie dostała kredytu hipotecznego i rozmyśla nad sensem systemów bankowych
- mamy nowa koleżankę agp, która dziś przeżyła lekki wstrząs po tym jak po obwieszczeniu że jej tempka spada i chyba @ za rogiem została postawiona do pionu z nakazem rozmów nie tylko o sobie, ale też zainteresowania się nami- może coś z dziewczyny jeszcze będzie bo wyraziła skruchę i już wiemy że ma córkę Natkę (?) i chodzą na karate,
- no a u mnie ch..jowe wyniki badania nasienia i konsultacje z dziewczynami, głównie Kaptą oraz na wątku o badaniach nasienia, załamany nieco chłop, który jednak nie chce dać po sobie poznać i ogólnie nastrój do dupy. ma już umówioną wizyte u androloga, także zobaczymy.
Tylko jakoś dzisiaj nic nie czytałam o żadnym testowaniu- ktoś coś?
Kochana dziękuję ... niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi
będziecie suplementować się?
MartaDidi, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mala79 wrote:Hmm chyba czas sie pozegnac w dniu dzisiejszym z lapkiem...
Musze ogarnac sie troche i przestac smarac po rekawach......
Niby sie troche uspokoilam, ale to tylko tak powierzchownie,co by Maly nie widzial, ze jestem smutna
Ide sie zajac prasowaniem
A pozniej pomimo deszczu za oknem wyjsc z psem,kuzwa uwielbiam go - on bialy i te lapy i podbrzusze upackane w blocie - rewelacja
Milego wieczoru i spokojnej nocy
Eh, napij sieMartaDidi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:"Miszczyni" swiata ever!- zwroccie uwage na testy....
https://ovufriend.pl/wykres,b4a6b34dd362f730dd6334fa87a9218a.html
a kto bogatemu zabroni?kicia 123, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość