X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    "Miszczyni" swiata ever!- zwroccie uwage na testy....:)

https://ovufriend.pl/wykres,b4a6b34dd362f730dd6334fa87a9218a.html
    Nic nie powiem bo jak sie okazuje nie jestem lepsza.

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    "Miszczyni" swiata ever!- zwroccie uwage na testy....:)

https://ovufriend.pl/wykres,b4a6b34dd362f730dd6334fa87a9218a.html
    test ciazowy w 14 dc wymiata... a moze ja czegos nie wiem?

malgos741, Bursztyn, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Kochana dziękuję ... niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi <3

będziecie suplementować się?
    bardzo proszę :) robię co mogę ;)

no jeszcze nie wiemy.
    ogólnie to morfologia 1% prawidłowych, 99% nieprawidłowych, mało ich i są małoruchliwe. chujowe wyniki, ale podobno jeszcze nie musimy się wieszać. w czwartek lub we wtorek m idzie do androloga- ten się wypowie co dalej. może to kwestia regulacji hormonów, bo ma podwyższoną prolaktynę mocno i niski testosteron.

kapturnica, malgos741, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misiek, te spacery wyjda Ci na zdrowie :)
    Przylaczam sie do degustacji, spozywam wlasnie czerwone wytrawne i niekoniecznie robie to dla endometrium :)
    Ale wyobraz sobie 4.30 pobutka i o 20.15 fotel z drinkem a przed - spacer, dojazd do pracy, praca, dojazd do domu, spacer a potem godzina dla relaksu. Mysle sobie ze gdybym byla samotna osoba nie podjelabym sie trzymania zwierzaka .

kapturnica, BISCA, malgos741, kicia 123, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się napiła
    Ale jutro do obozu pracy muszę iść, mało muszę tam jechać samochodem
    ale nic to w piątek winko zapodam
    kto testuje około 8 lutego tak profilaktycznie się pytam?

iwcia77 lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale papierem toaletowym masz udekorowany? No bo go w domu zabraklo, rozumiem...
    No tak. Caly zapas wywlokla na ogrodek i tam sie z nim rozprawila. A wc - resztki resztek... Mam na szczescie bidet...

MartaDidi, BISCA, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atak z innej beczki..Dla tych co interesuja sie auschwitz , itp Jest dzis film dokumentalny o 22.50 ciemnosci skryja ziemie...Autenyyczne zdjecia z wyzwalania obozow koncentracyjnych..Dopiero teraz amerykanie pokazali je..Mam nadzieje wytrwacbo widzialam ułamek i kurna warto...
    Tylko jak nie zasnac??

ComeToMeBaby, mamatrojki80, malgos741, inessa, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    kto testuje około 8 lutego tak profilaktycznie się pytam?
    ja mam termin @ na 6.02.
    ale z takimi wynikami nasienia to chyba nie mam co testować- sama przyjdzie.

c5e015d88e.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze rada dla Iwci jeżeli chodzi o karmienie
    Wiem jedno ze jak karmiłam córkę to nie byłam zbyt doświadczona ani nie bardzo miałam wsparcie od byłego i przez to byłam poddenerwowana ciągle co skutkowało tym że ona jadła puszczała cyca znowu jadła i ciągle popłakiwała i cóż doszłam do kolejnego wniosku, ze nerwy moje przenosiły się na dziecko i przez to zwężają się kanały mlekowe i dziecko nie może się najeść czyli ciągnie a słabo leci
    Z synusiem byłam coś niecoś bardziej doświadczona i po prostu starałam się nie denerwować i mieć na wszystko wylane co się dzieję i tak sobie karmiłam go do prawie dwóch lat

Iwone, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta, a na jakim to programie? ustawię sobie przypomnienie.
    jak nie zasnać? ustaw budzik :)

MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj smierdzacy Yorka tez nie zna litosci... Zrobil porzadek z kapciami Malego... Ale on go nie cierpi, pies- dziecka, oczywista... Nie, zeby mnie to martwilo jakos specjalnie, York bezzebny, Maly prawie tez- krzywdy sobie nie zrobia..

ComeToMeBaby, mamatrojki80, macduska, malgos741, inessa, Iwone, BISCA, ania.g, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Atak z innej beczki..Dla tych co interesuja sie auschwitz , itp Jest dzis film dokumentalny o 22.50 ciemnosci skryja ziemie...Autenyyczne zdjecia z wyzwalania obozow koncentracyjnych..Dopiero teraz amerykanie pokazali je..Mam nadzieje wytrwacbo widzialam ułamek i kurna warto...
    Tylko jak nie zasnac??

Ja właśnie bym chętnie obejrzała... ale nie wiem czy uniosę tematykę, boję się, że potem obrazy z filmu będą za mną chodzić.

MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    bardzo proszę :) robię co mogę ;)

no jeszcze nie wiemy.
    ogólnie to morfologia 1% prawidłowych, 99% nieprawidłowych, mało ich i są małoruchliwe. chujowe wyniki, ale podobno jeszcze nie musimy się wieszać. w czwartek lub we wtorek m idzie do androloga- ten się wypowie co dalej. może to kwestia regulacji hormonów, bo ma podwyższoną prolaktynę mocno i niski testosteron.
    Zapodaj mu bombe z witamina C - oprocz tego co bedzie musial wziac ze wzgledu na hormony. Np. 6 tys jednostek miedzynarodowych ( j.m.) czystej witaminy C dziennie przez miesiac dwa a nawet trzy ( plemnik dojrzewa ok 3 miesiecy) .

MartaDidi, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tylko jak nie zasnac??

no fakt wstrzasajacy- widzialam
    to moze walnij ekspresowa drzemke?

iwcia77 lubi tę wiadomość

gretka
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tylko jak nie zasnac??
    Ja takich rzeczy nie moge ogladac, za duzo okropnosci w zyciu widzialam i teraz unikam...

mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Was nadrobic z czytaniem to hoho :P
    mamatrojka ja tez przez kilka lat chodzilam do dr Skupina moim zdaniem super lekarz :D teraz nie mieszkam w Poznaniu wiec musiałam zmienic ale polecam nawet w trudniejszych sprawach.
    Mala <3
    Cometome baby <3
    Małgos jak tam sie czujesz? :)
    mialam cos jeszcze napisac ale moja skleroza wygrała :P
    w kazdym badz razie zagladam,podczytuje i pamietam :) <3

My jutro jedziemy na pierwsze spotkanie z Maciusiem i mówie Wam mam takiego stresa jak przed egzaminami na studiach ufufufufuf polecam sie Waszej pamieci aby wszystko ulozyło sie dobrze :)

MartaDidi, mamatrojki80, gretka, Heretyczka, macduska, Iwone, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, kkisia, paszczakin, gosia7122, Aasiula, Sabina, Bozia3, Mega, Arwena, Natka_79, Bursztyn, moremi, iwcia77, Niuta, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tylko jak nie zasnac??
    To srodek nocy, nie dam rady

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tylko jak nie zasnac??
    o kurna muszę nagrać sobie bo nie dotrzymam
    Czytałam książkę zakupioną w Muzeum w auschwitz pt. " Byłem asystentem Dr Mengele "
    w sumie to wspomnienia ale przeczytałam ją w 6 godzin nie zdążyliśmy dojechać z południa polski nad morze a już ja skończyłam.

BISCA, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, o, o - jest! moje pytanie do dohtora na naszymbocianie.
    to czekam na odpowiedź.
    wiem, wiem.... dzisiaj nie mam co liczyć ;) ale przeszło moderatora, jest szansa na odpowiedź.

inessa, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, wiecie jak dlugo tu trwa macierzynski? 4 miesiace, w tym 1 przed porodem. To mi sie wydaje bardzo krotko. W Szwecji 18 miesiecy( moja siostra tam jest) a w Polsce chyba rok , tak?
    Ciezko bedzie porzucic 3 miesieczne dziecko w zlobku i isc do pracy. Masakra

MartaDidi, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 7081 7082 7083 7084 7085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ