35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:"Miszczyni" swiata ever!- zwroccie uwage na testy....
https://ovufriend.pl/wykres,b4a6b34dd362f730dd6334fa87a9218a.htmlMartaDidi, kapturnica, Aasiula, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:"Miszczyni" swiata ever!- zwroccie uwage na testy....
https://ovufriend.pl/wykres,b4a6b34dd362f730dd6334fa87a9218a.htmlmalgos741, Bursztyn, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
malgos741 wrote:Kochana dziękuję ... niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi
będziecie suplementować się?robię co mogę
no jeszcze nie wiemy.
ogólnie to morfologia 1% prawidłowych, 99% nieprawidłowych, mało ich i są małoruchliwe. chujowe wyniki, ale podobno jeszcze nie musimy się wieszać. w czwartek lub we wtorek m idzie do androloga- ten się wypowie co dalej. może to kwestia regulacji hormonów, bo ma podwyższoną prolaktynę mocno i niski testosteron.kapturnica, malgos741, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Misiek, te spacery wyjda Ci na zdrowie
Przylaczam sie do degustacji, spozywam wlasnie czerwone wytrawne i niekoniecznie robie to dla endometriumkapturnica, BISCA, malgos741, kicia 123, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ale papierem toaletowym masz udekorowany? No bo go w domu zabraklo, rozumiem...
MartaDidi, BISCA, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Atak z innej beczki..Dla tych co interesuja sie auschwitz , itp Jest dzis film dokumentalny o 22.50 ciemnosci skryja ziemie...Autenyyczne zdjecia z wyzwalania obozow koncentracyjnych..Dopiero teraz amerykanie pokazali je..Mam nadzieje wytrwacbo widzialam ułamek i kurna warto...
Tylko jak nie zasnac??ComeToMeBaby, mamatrojki80, malgos741, inessa, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze rada dla Iwci jeżeli chodzi o karmienie
Wiem jedno ze jak karmiłam córkę to nie byłam zbyt doświadczona ani nie bardzo miałam wsparcie od byłego i przez to byłam poddenerwowana ciągle co skutkowało tym że ona jadła puszczała cyca znowu jadła i ciągle popłakiwała i cóż doszłam do kolejnego wniosku, ze nerwy moje przenosiły się na dziecko i przez to zwężają się kanały mlekowe i dziecko nie może się najeść czyli ciągnie a słabo leci
Z synusiem byłam coś niecoś bardziej doświadczona i po prostu starałam się nie denerwować i mieć na wszystko wylane co się dzieję i tak sobie karmiłam go do prawie dwóch latIwone, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moj smierdzacy Yorka tez nie zna litosci... Zrobil porzadek z kapciami Malego... Ale on go nie cierpi, pies- dziecka, oczywista... Nie, zeby mnie to martwilo jakos specjalnie, York bezzebny, Maly prawie tez- krzywdy sobie nie zrobia..
ComeToMeBaby, mamatrojki80, macduska, malgos741, inessa, Iwone, BISCA, ania.g, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
nick nieaktualnykapturnica wrote:Atak z innej beczki..Dla tych co interesuja sie auschwitz , itp Jest dzis film dokumentalny o 22.50 ciemnosci skryja ziemie...Autenyyczne zdjecia z wyzwalania obozow koncentracyjnych..Dopiero teraz amerykanie pokazali je..Mam nadzieje wytrwacbo widzialam ułamek i kurna warto...
Tylko jak nie zasnac??
Ja właśnie bym chętnie obejrzała... ale nie wiem czy uniosę tematykę, boję się, że potem obrazy z filmu będą za mną chodzić.
MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:bardzo proszę
robię co mogę
no jeszcze nie wiemy.
ogólnie to morfologia 1% prawidłowych, 99% nieprawidłowych, mało ich i są małoruchliwe. chujowe wyniki, ale podobno jeszcze nie musimy się wieszać. w czwartek lub we wtorek m idzie do androloga- ten się wypowie co dalej. może to kwestia regulacji hormonów, bo ma podwyższoną prolaktynę mocno i niski testosteron.MartaDidi, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Atak z innej beczki..Dla tych co interesuja sie auschwitz , itp Jest dzis film dokumentalny o 22.50 ciemnosci skryja ziemie...Autenyyczne zdjecia z wyzwalania obozow koncentracyjnych..Dopiero teraz amerykanie pokazali je..Mam nadzieje wytrwacbo widzialam ułamek i kurna warto...
Tylko jak nie zasnac??
no fakt wstrzasajacy- widzialam
to moze walnij ekspresowa drzemke?iwcia77 lubi tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Atak z innej beczki..Dla tych co interesuja sie auschwitz , itp Jest dzis film dokumentalny o 22.50 ciemnosci skryja ziemie...Autenyyczne zdjecia z wyzwalania obozow koncentracyjnych..Dopiero teraz amerykanie pokazali je..Mam nadzieje wytrwacbo widzialam ułamek i kurna warto...
Tylko jak nie zasnac??mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHej Was nadrobic z czytaniem to hoho
mamatrojka ja tez przez kilka lat chodzilam do dr Skupina moim zdaniem super lekarzteraz nie mieszkam w Poznaniu wiec musiałam zmienic ale polecam nawet w trudniejszych sprawach.
Mala
Cometome baby
Małgos jak tam sie czujesz?
mialam cos jeszcze napisac ale moja skleroza wygrała
w kazdym badz razie zagladam,podczytuje i pamietam
My jutro jedziemy na pierwsze spotkanie z Maciusiem i mówie Wam mam takiego stresa jak przed egzaminami na studiach ufufufufuf polecam sie Waszej pamieci aby wszystko ulozyło sie dobrze
MartaDidi, mamatrojki80, gretka, Heretyczka, macduska, Iwone, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, kkisia, paszczakin, gosia7122, Aasiula, Sabina, Bozia3, Mega, Arwena, Natka_79, Bursztyn, moremi, iwcia77, Niuta, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
Tylko jak nie zasnac??kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tylko jak nie zasnac??
Czytałam książkę zakupioną w Muzeum w auschwitz pt. " Byłem asystentem Dr Mengele "
w sumie to wspomnienia ale przeczytałam ją w 6 godzin nie zdążyliśmy dojechać z południa polski nad morze a już ja skończyłam.BISCA, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o, o, o - jest! moje pytanie do dohtora na naszymbocianie.
to czekam na odpowiedź.
wiem, wiem.... dzisiaj nie mam co liczyćale przeszło moderatora, jest szansa na odpowiedź.
inessa, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurde, wiecie jak dlugo tu trwa macierzynski? 4 miesiace, w tym 1 przed porodem. To mi sie wydaje bardzo krotko. W Szwecji 18 miesiecy( moja siostra tam jest) a w Polsce chyba rok , tak?
Ciezko bedzie porzucic 3 miesieczne dziecko w zlobku i isc do pracy. MasakraMartaDidi, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość