X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie z lampka czerwonego :-)
    Nad robilam Was haha !

Simba, nie jestem oryginalna ale masz przeslodkich synow. Mozesz byc bardzo dumna;-)
    Ewa, powodzenia w przeprowadzce. Mowicie troche po niemiecku ?
    Mala, wspolczuje. Nie wiem co Ci poradzic... Trzymaj sie
    Pusur <3 plis dont bi sad
    Asiulaa, super. No to kegle ;-)
    Kometa, glowa do gory. Kazda z nas ma jakies " urozmaicenia" à i tak wszystkie zajdziemy. Kwestia czasu ;-)
    Kapta, chapeau! Masz super wiedze. Jestem pod wrazeniem

Reszte sciska mi pozdrawiam. Ide se polac. Jest Polar ? Bi nie ma sie z Kim napic

Mega, mamatrojki80, Mala79, MartaDidi, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, malgos741, Aasiula, Pusurek, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    przeczytałam Kurwyczak :)

Mala, mnie by nic nie powstrzymało a juz napewno nie jakis były

Hehe nie tak to sie ona nie nazywala :-)

Wiesz wszystko zalezy od charakteru, mnie On jako facet juz nie interesuje, ale jako ojciec dziecka ma prawo do wypowiedzenia sie i odmiennego zdania, chociaz w kwestii Malego to oboje jestesmy zgodni - jesli chodzi o Jego zdrowie, czy zachowanie, czy cokolwiek innego to sie jakos "dogadujemy"

Ale co do zamieszkania poza Polska jest po prostu przeciwny bo sie boi, ze Go w ten sposob straci - Syna znaczy sie :-)

mamatrojki80, MartaDidi, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Nad robilam Was haha !

Simba, nie jestem oryginalna ale masz przeslodkich synow. Mozesz byc bardzo dumna;-)
    Kometa, glowa do gory. Kazda z nas ma jakies " urozmaicenia" à i tak wszystkie zajdziemy. Kwestia czasu ;-)

Reszte sciska mi pozdrawiam. Ide se polac. Jest Polar ? Bi nie ma sie z Kim napic
    Ja tez pije, ale biale, letnie brezza 2013. Niebo w gebie...

mamatrojki80, Aasiula, SolarPolar, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, otoz to jest wrecz nieprzyzwoite, zeby miec w domu dwa takie Pluszaki... One musza miec jakies wady... przyznaj sie...

BISCA, Pusurek, kkisia, moremi, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja tez pije, ale biale, letnie brezza 2013. Niebo w gebie...
    No to zdròwko !

MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No to zdròwko !
    zdrowko Kochana... Coby nam sie i za tych co na morzu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 19:40

kkisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Teraz rodziny patchworkowe są "trendy" ;-)

Nie wiem czy sa trendy, po prostu wybralismy takie rozwiazanie sytuacji, niz to ze dziecie mialo miec tate i mame z humorami pod jednym dachem

MartaDidi, kapturnica, kicia 123, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Nad robilam Was haha !

ja mówie

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Nie wiem czy sa trendy, po prostu wybralismy takie rozwiazanie sytuacji, niz to ze dziecie mialo miec tate i mame z humorami pod jednym dachem

To był raczej taki ironiczny żart, mnóstwo ludzi się rozchodzi, potem zakłada nowe rodziny. Takie czasy.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Hehe nie tak to sie ona nie nazywala :-)

Wiesz wszystko zalezy od charakteru, mnie On jako facet juz nie interesuje, ale jako ojciec dziecka ma prawo do wypowiedzenia sie i odmiennego zdania, chociaz w kwestii Malego to oboje jestesmy zgodni - jesli chodzi o Jego zdrowie, czy zachowanie, czy cokolwiek innego to sie jakos "dogadujemy"

Ale co do zamieszkania poza Polska jest po prostu przeciwny bo sie boi, ze Go w ten sposob straci - Syna znaczy sie :-)

a nie mysli o Jego przyszłości?
    niekiniecznie musi go stracić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

Czasem trzeba pomyśleć też o odczuciach dziecka, moja córka by się buntowała na sam pomysł odseparownia jej od taty i dziadków (jego rodziców), jest z nim i nimi mega blisko związana, a do ojca ma 200 km.

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko chciałam poinformować szanowne koleżanki, ot tak, od czapy, ze mój Maly przerzucił się z bidetu- na obserwacje prania w pralce...prawdziwy Mężczyzna... Dorasta...Jestem z niego dumna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 19:55

mamatrojki80, gretka, Mala79, BISCA, ania.g, Aasiula, Arwena, SolarPolar, Pusurek, Bozia3, kkisia, paszczakin, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

Mysli ale to chwilowe bynajmniej u Niego, to predzej Jego rodzice sa bardziej skorzy do dzialania niz On sam....

Ma nowa rodzine i stresuje Go ponoc obecna zona, bo zakazuje Mu przyjezdzac do pierworodnego....

A to czy straci wkrotce sam sie przekona, nasz Syn mowi - ze "tata to jest fajny ale tylko na godzine, pozniej mnie denerwuje bo gdyby chcial wiedziec co u mnie to czesciej by sie pojawial i odzywal a nie wciaz zastawial praca" - to slowa mojego dziecka takie ma zdanie o Nim....

MartaDidi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja mówie
    To super, bariera jezykowa bylaby chyba powazna przeszkoda. Powodzenia.

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no, dostałam odpowiedź od Ani na wątku z badaniami nasienia.
    ogólnie mówiąc prolaktyna do poprawy, ewent. jeszcze TSH żeby wykluczyć problemy z tarczycą.

zasugerowała żeby zapytać doktora o możliwość zamrożenia nasienia, bo plemniki są (w domyśle: jeszcze).
    i że z 1% morfologii to nawet do procedury iui nie zakwalifikują...

to dopiero przekonało mnie że jest tak źle, że sięgamy dna. eh... no aby jak najszybciej do lekarza.
    Mowilamze na nia mozna liczyc..Pozdrow od kapturnicy ja...8) Fajna dziołcha z niej

ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja tylko chciałam poinformować szanowne koleżanki, ot tak, od czapy, ze mój Maly przerzucił się z bidetu- na obserwacje prania w pralce...prawdziwy Mężczyzna... Dorasta...Jestem z niego dumna...
    Gratulacje ;-) to trzeba oblac ?! Ide se polac

MartaDidi lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Mysli ale to chwilowe bynajmniej u Niego, to predzej Jego rodzice sa bardziej skorzy do dzialania niz On sam....

Ma nowa rodzine i stresuje Go ponoc obecna zona, bo zakazuje Mu przyjezdzac do pierworodnego....

A to czy straci wkrotce sam sie przekona, nasz Syn mowi - ze "tata to jest fajny ale tylko na godzine, pozniej mnie denerwuje bo gdyby chcial wiedziec co u mnie to czesciej by sie pojawial i odzywal a nie wciaz zastawial praca" - to slowa mojego dziecka takie ma zdanie o Nim....

Ale sobie Heterę znalazł :-) tz. Twój były :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 20:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ale sobie Heterę znalazł :-) tz. Twój były :-)
    Jego wybor i sprawa....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Jego wybor i sprawa....

Twoja poniekąd też, skoro ona ma odwagę ingerować w jego kontakty z Waszym wspólnym dzieckiem.
    Facet nie ma jaj... chyba :-)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mowilamze na nia mozna liczyc..Pozdrow od kapturnicy ja...8) Fajna dziołcha z niej
    :) pozdrowiłam.

ona zajrzała tu zobaczyć mój post i widziała moje przerażenie mrozeniem plemniorów :) za jej poradą napisałam posta do dohtora na naszymbocianie- czeka właśnie na akceptację moderatora. Wg tego co teraz wyczytałam to wyniki wskazują na oligoastenozoospermię- takie 3 w jednym. no mam nadzieje, że to rzeczywiście chwilowe jakieś i następne wyniki będą dużo lepsze.

mamatrojki80, Arwena, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 7079 7080 7081 7082 7083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ