35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A juz zalogowalam sie i wteyd widac..Now sumie nic ci wiecej niz my nie powiedzial heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:51
-
ComeToMeBaby widzialam odp
Dr szybko odp zazwyczaj kolo tej godz on jrst moferatorem wiec w momencie zatw wiesz ze juz dostał pytjedyne kiefy nie odp to jak jest na.urlopie
ale wyedy pojawia sie info
ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ComeToMeBaby widzialam odp
Dr szybko odp zazwyczaj kolo tej godz on jrst moferatorem wiec w momencie zatw wiesz ze juz dostał pytjedyne kiefy nie odp to jak jest na.urlopie
ale wyedy pojawia sie info
Pieknie sie wspieracie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:56
malgos741, macduska, Ania_84, MartaDidi, gretka, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Miałam koszmarny dzień w pracy
Wszystko pod górkę!!!!! Oby jutro było lepiej, bo chyba sobie w łeb strzelę
Czy wydarzyło się coś dobrego na forum? Jakieś mini sprawozdanie poproszę, bo nie mam sił nadrabiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 22:00
iwcia77 lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
kapturnica wrote:Ania to trzymam kciuki zacisniete coby wyłuskali u małza ibys za pare miesiecy cieszyłą sie urokami ciąży
Pieknie sie wspieracie
bo jeszcze mamy 4 lata
malgos741, macduska, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nic nie powiem bo jak sie okazuje nie jestem lepsza.
kapturnica, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Cometomebaby - u mojego meża było tylko 2% morfologii i co, w koncu się udało. Także nie poddawaj się tylko podrasuj trochę meża ja znów bede się powtarzac - swojego karmiłam orzechami brazylijskimi. I chyba wtedy kiedy zaszłam w ciąże to nie myslałam ze mam owulkę bo byłam przekonana ze bedzie pozniej.
Powodzenia Inessko.malgos741, inessa, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:wymiekam..Nie dotrwam do filmu heh
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeżżżżżu, musze isc na zwolnienie, bo nie nadązam za Wami.. i jak czlowiek przeczyta tyle stron na raz to polowe kwestii zapomni..
Inesska, trzymam kciuki za poznanie. Snil mi sie Twoj Macius kiedys, tak bez zadnego kontekstu.. Ciekawe, czy "podobnie" mi sie snil do realnego, mam nadzieje, ze opowiesz nam jaki jest..
Kometka, wynika mauza moga sie zmieniac jak w kalejdoskopie. Caly czas pamietam jak w jednym z watkow dziewczyna pisala, ze przy jednym z badan nie mieli zadnych prawidlowych plemnikow, a okazalo sie to wszytko przez gorące kąpiele i przegrzanie jajek.. Kolejne wyniki byly o wiele lepsze.. Moj chuop mial badania robione jakies 8 razy, po jedym ogolnym w kazdej klinice, 5 razy przed inseminacjami i chyba z 2 do in vitro.. Wyniki byly tez bardzo rozne- czasami rewelka, czasami "srednie w kwalifikacji do insemki.." Oprocz tego, co dziewczyny doradzaja pilnuj, zeby se jajek nie przegrzewal..
Bisca, u nas to samo z maicierzynskim- w odwiedzanym przez nas ostatnio zlobku bylo kilka 3-miesieczniakow.. Ale Wy we Francji macie jakis fantastycznie dofinansowywany system nian, czy nie? moja kolezanka mieszkajaca we FR bardzo sobie chwali..
Co to ja jeszcze chcialam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 22:26
Sabina, mamatrojki80, macduska, malgos741, inessa, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Parka, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość