X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JeZdem..Kurdeee ale miałam farciora..Raptem ejdna osoba przede mna była do pobrania..I nawet pani sie ładnie wkłuła..
    Macie czasem tak ,że ktoś zwraca sie do Was po imieniu Pyta co słychac itd a Wy nie macie pojecia kto to jest o.O
    No pielegniara , nie znam kobiety a ona do mnie po imieniu , pyta o syna A ja kurde wiłam sie jak ta żmija bo nie wiedzialam kto to..Jprdole czy ja mam skleroze juz ? :( Wstyd i głupio mi było zapytac skąd sie znamy..Ale zero pomysłu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:24

malgos741, Mega, Sabina, gretka, moremi, dorbie, Aasiula, agp, ComeToMeBaby, kkisia, Bursztyn, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Kaptur, ja mam tak czasami, bo ja twarzy nie rozpoznaje. Znaczy ludzi, których widziałam raz, czy dwa. A jeśli ktoś zmieni fryzurę, to już w ogóle mogiła.

Mega, Sabina, moremi, Reni, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mówiła do Ciebie per "Pani Kaptur", czy "Kaptur"? Bo jak to drugie, to znaczy, że musialyscie się dobrze znać i to juz jest trochę hardcore ;)

kapturnica, Sabina, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Hehe, Kaptur, ja mam tak czasami, bo ja twarzy nie rozpoznaje. Znaczy ludzi, których widziałam raz, czy dwa. A jeśli ktoś zmieni fryzurę, to już w ogóle mogiła.
    Ale ta baba zbyt duzo inf o mnie miala ( waliła centralnie Kasiu) o.O coby widziec mnei ze 2,3razy..No nic trza bedzie dalej udawac bo babeczka pracuje w przychodni a moze sie to mi przydac ;D Ale czułam sie jak kurwa jakis mongoł :-/
    Bleh ale mnie m dli a tu jeszcze 20minut zanim moge cos do pyska wlozyc..Cholerne leki na tarczyce :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:34

Sabina, moremi, Mega, dorbie, Aasiula, kkisia, kicia 123, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    W drodze do pracy mysle czy wylaczylam zelazko! Cholera jasna.

A nie wyłącza Ci się samo w bezruchu? Chyba większość teraz tak ma..

Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No moje sie wylaczy na bank..Jak prad odetna ;)

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rili?
    Dorka1979 wrote:
    Tak zwaną świecę trzeba szczelić ;)

moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proponuję
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83a93b56433a.jpg
    SolarPolar wrote:
    Reni gdybys ty widziala jak wczoraj moje mieszkanie wygladalo plus ogrodek a rano byla na dlugim spacerze i jednak sie nie zmeczyla.biore jutro i poatek urlop bo czuje sie zmeczona.

moremi, Mega, kapturnica, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, Dorka1979, BISCA, gretka, SolarPolar, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    rili?
    A jak nie chcesz byc w ciąży, to pajacyka ;)

Mega, Reni, kapturnica, Aasiula, Sabina, paszczakin, kkisia, Dorka1979, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jednak współczuję :-)
    w takim przypadku urlop Ci się należy ;-)
    ciekawe czym taki pies się kieruje rozszarpując srajtaśmę?
    mój jak ma dostęp do reklamówek, chusteczek i srajtaśmy też dzieli na mniejsze kawałki ;-)

p.s. ja właśnie dlatego nie chciałam już dużego psa, który musi się wybiegać
    poczytałam, który pasuje do mnie i zdecydowałam się na westa :-)
    SolarPolar wrote:
    Ona wychodzi na spacery glownie by sie wybiegac bo dostep do ogrodka ma 24 h - mamy taka klapke w drzwiach.

Mega, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, SolarPolar, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kłaczek?

p.s.
    babcia już chyba wychowała jedno dziecko poradzi sobie
    Sabina wrote:
    Młoda rzygala jak kot. /QUOTE]

Mega, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    większość tak nie ma :-/
    też mam często taki problem..bo robię niektóre czynności szybko i odruchowo
    paszczakin wrote:

Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

a nie skakanie na jednej nodze?
    moremi wrote:
    A jak nie chcesz byc w ciąży, to pajacyka ;)

Mega, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a weźcie powąchajcie jeszcze raz http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bebc96c1e74.jpg

.. nie śmierdzą

dzie fszyskie?

kapturnica, moremi, Bozia3, Bursztyn, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No to nie znasz mojej teściowej, ona na poczcie pracuje i nie pyta czy może, ona od razu czyta, zagląda A do domu już otwarte dowoziła. Jak Jeszcze mieszkaliśmy wszyscy razem tzn my, teście i szwagierka z rodziną, to nikt do domu nie dostał listu czy paczki nie otwartej, a ona się tlumaczyła, że ona musiała zajrzeć bo była ciekawa co jest w środku.
    nie, na bank by mnie to wkurwiało do awantur copaczkowych włącznie. nie wyobrażam sobie, że miałabym się na coś takiego godzić. ostatecznie do wyprowadzki poza rejon jej poczty włącznie. nie i chuj.

dorbie, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!
    U mnie z objawów ciążowych to tylko zmęczenie, ale to i tak mam na co dzień przy 270 godzinach pracy w miesiącu, nic nowego i nic nasilonego. Czasami nudności, raczej po posiłku, nie, nie czuję, że jestem w ciąży. Waga stoi, codziennie tak samo mimo jedzenia kolacji, a do tej pory po kolacji to mialam od razu rano więcej. Coś mnie zjada w środku :-) . No, trochę mnie wywalilo w podbrzuszu i nie da sie brzucha wciągnąć. Może ważę odpowiednio, bo w poprzednich ciazach to w I trymestrze od razu 3 kg przybralam.
    No i jak mam wierzyć, że w ciąży jestem.

moremi, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Bozia3, gretka, Mega, Parka, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to jednak współczuję :-)
    w takim przypadku urlop Ci się należy ;-)
    ciekawe czym taki pies się kieruje rozszarpując srajtaśmę?
    mój jak ma dostęp do reklamówek, chusteczek i srajtaśmy też dzieli na mniejsze kawałki ;-)

p.s. ja właśnie dlatego nie chciałam już dużego psa, który musi się wybiegać
    poczytałam, który pasuje do mnie i zdecydowałam się na westa :-)
    U nas jak tylko dostaną się do łazienki, to skubane otwierają sobie kosz i wyciągają patyczki do uszu, a mała to już szczególny perwers. Wyciąga zużyte wkładki, podpaski, tampony (oczywiście, że zanim je tam wrzucam, to pakuję je w papier toaletowy). Któregoś pięknego dnia po powrocie do domu cała podłoga byla zasłana poszarpanymi środkami higienicznymi i papierem toaletowym. Dobrze, że ja wróciłam jako pierwsza, bo mąż by się porzygał. To było obrzydliwe. A kurcze w łazience staram się wyrzucać śmieci przynajmniej raz na trzy dni :/

kapturnica, dorbie, kkisia, Aasiula, Bursztyn, Mega, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamykam kibel, łazienkę i sprzątam wszystko z zasięgu wzroku hahah ale i tak jak mi z kieszeni wypadnie chusteczka to leży potem rozszarpana
    a może to taki fetysz? ;-)
    moremi wrote:
    U nas jak tylko dostaną się do łazienki, to skubane otwierają sobie kosz i wyciągają patyczki do uszu, a mała to już szczególny perwers. Wyciąga zużyte wkładki, podpaski, tampony (oczywiście, że zanim je tam wrzucam, to pakuję je w papier toaletowy). Któregoś pięknego dnia po powrocie do domu cała podłoga byla zasłana poszarpanymi środkami higienicznymi i papierem toaletowym. Dobrze, że ja wróciłam jako pierwsza, bo mąż by się porzygał. To było obrzydliwe. A kurcze w łazience staram się wyrzucać śmieci przynajmniej raz na trzy dni :/

kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a nie skakanie na jednej nodze?
    Też. I jeszcze kąpiel w coca coli, albo nadmanganianie potasu (to nic, że później skóra jest niebieska), siedzenie na książce telefonicznej (bo plemniki nie są w stanie przetworzyć takiej ilości danych i gubią się), albo ogórek kiszony czy cytryna w cipce.

kapturnica, kkisia, Aasiula, Dorka1979, paszczakin, Bursztyn, gretka, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pazur mechanika nie wystarczy? tylko skąd mechanika wziąć :-/
    moremi wrote:
    Też. I jeszcze kąpiel w coca coli, albo nadmanganianie potasu (to nic,
    że później skóra jest niebieska), siedzenie na książce telefonicznej (bo plemniki nie są w stanie przetworzyć takiej ilości danych i gubią się), albo ogórek kiszony czy cytryna w cipce.

moremi, kkisia, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7088 7089 7090 7091 7092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ