35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Wczoraj mi napisala ze u niej wszystko sie moze zdazyc...
pod wykresem moim to napisala ,bo pytalam co u niej .Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no to sie pilnuj! skoro masz tendencje spadkowa
a Ty ile wazysz?Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie mam, nigdy nie spadlam ponizej tej masy, cale zycie tak mam, moja matka, dziadek i babcia tez, genetyka moja droga, genetyka
a Ty ile wazysz?Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien jakis taki.....
U mni temp. poszla w gore, to znaczy ze w ciazy jestem?no pasjansa wczoraj ukladalam- wyszlo ze jestem, no to musze byc
Polar, podziwiam Cie, serio
Kaptur, kiedy wyniki beda?
Iwcia, jak sytuacja?
Reniek, spilowalbys te pazury, albo chociaz pomalowalmacduska, Aasiula, Reni, mamatrojki80, Bozia3, moremi, gretka, Mega, kkisia, anna maria, gosia7122, Simba, Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien jakis taki.....
U mni temp. poszla w gore, to znaczy ze w ciazy jestem?no pasjansa wczoraj ukladalam- wyszlo ze jestem, no to musze byc
Polar, podziwiam Cie, serio
Kaptur, kiedy wyniki beda?
Iwcia, jak sytuacja?
Reniek, spilowalbys te pazury, albo chociaz pomalowalBursztyn, macduska, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć, tak czytam te wasze perypetie z psami i tylko mnie to utwierdza w przekonaniu ze dobrze ze nie posiadam
choć do kotów mam słabość, ale zaś G nie chce.
U mnie nie wesoło, kolejne kłopoty. Mam nadzieje ze jakoś sie to wszystko rozejdzie. Wstałam dziś półprzytomna.
Jej, mam nadzieje ze u Peppy wszystko dobrze, trzymam kciuki.
Kapta a Ty dziś śmigasz popatrzeć co tam słychać w środku? Jak tak to trzymam kciukasy żebyś zobaczyła to co chcesz
Za tydz idę zrobić progesteron i ciekawe czy wczoraj te moje piękne objawy to była owu, tym razem spóźniona 2 dni.kapturnica, Aasiula, macduska, gretka, Mega, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moja matka miala taka genetyke do 53 roku zycia..Tez waga piórkowa..Przyszła pani M i u niej przyniosła w gratisie 13 kg
a nawet jak dociagne, to tez sie nie bede przejmowac, zmarch mi nie bedzie widac przynajmniejkapturnica, macduska, moremi, Bozia3, gretka, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sie nie nerwuj,bedzie dobrze
,juz kciukam mocno
Niestety kazda z nas na każdym etapie nie uniknie nerwówki..No chyba,ze nie zalezy na dziecku..Ale to nie ten portalAasiula, macduska, Bursztyn, gretka, kkisia, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny