35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ja grałam 4 lata... Niestety nie urosłam
i przerzuciłam się na lekkoatletykę
Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja grałam 4 lata... Niestety nie urosłam
i przerzuciłam się na lekkoatletykę
przez 2 dni.....Aasiula, kapturnica, moremi, SolarPolar, kkisia, Mega, Bozia3, Reni, gosia7122, ComeToMeBaby, Simba, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Mega wrote:No...musiałoby mi przejść przez gardło słowo: "mamo"
[/QUOTEF
Ważne żeby dotarło do jej mózgownicy, może być "mamuniu, mamciu, matulu, Pani Matko"
Zwariowałas??. Do obcej baby?Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a ja uprawialam szermierke
przez 2 dni.....i nie byłam ani razu
Za to do sekcji strzeleckiej chodziłam dwa lata, dopóki jej nie zlikwidowali.Bursztyn, kapturnica, Aasiula, SolarPolar, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:mimo tych wszystkich jak to nazwałaś perypetii z psami uważam posiadanie psa czy innego zwierzaka jako dar (nie każdy powinien mieć zaszczyt go otrzymać)
dom bez niego jest pusty, dzieci wychowywane ze zwierzętami lepiej się rozwijąją itd
dokladnie. a jeszczce jak czlowiek przanalizuje co do niego pasuje tak jak reni pisalas to juz w ogole rewelka..
ja z psem wymagajacym biegania na bank nie mialabym po drodze.. kocuch idealnie do mnie pasuje,a na dodatek moj jest dobrze wychowany i nie robi zadym w domu jak te co opisujecie..
musi byc, ze dziecko tez bede miala takie grzeczne
w domu rodzinnym mielismy: psa, potem koty, potem papuge, rybki i myszmoremi, kkisia, Bozia3, Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja zapisałam się na szermierkę
i nie byłam ani razu
Za to do sekcji strzeleckiej chodziłam dwa lata, dopóki jej nie zlikwidowali.
podoba mi siemoremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja zapisałam się na szermierkę
i nie byłam ani razu
Za to do sekcji strzeleckiej chodziłam dwa lata, dopóki jej nie zlikwidowali.moremi, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Moj mlody niestety sportow kontaktowych nie znosi a szkoda bo tez wielki chlop sie robi.Uwielbia plywac i tu ma jakies osiagniecia .
No ale on plywa o 9 miesiaca zycia hyhyhy.
I tak mu zostalo do dzisiaj .
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Z innej beczki - @ już mi się czai za rogiem, dlatego 1. za tydzień umówiłam się na usunięcie ósemki 2. szukam na szybko ortopedy /rehabilitanta, który pomoże mi z naprawą jednego ścięgna, bo szaleju niedługo dostanę.
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Moj mlody niestety sportow kontaktowych nie znosi a szkoda bo tez wielki chlop sie robi.Uwielbia plywac i tu ma jakies osiagniecia .
No ale on plywa o 9 miesiaca zycia hyhyhy.
I tak mu zostalo do dzisiaj .moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mimo tych wszystkich jak to nazwałaś perypetii z psami uważam posiadanie psa czy innego zwierzaka jako dar (nie każdy powinien mieć zaszczyt go otrzymać)
dom bez niego jest pusty, dzieci wychowywane ze zwierzętami lepiej się rozwijąją itdkapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj chodzil na basen..Mial fajnego goscia co mu udzielal lekcji.Chlopaczek ze szkoly sportowej dorabial sobie uczac.Ale nie dalo sie to wszystko polaczyc.Szkola , nauka , koszykowka .Mecze w soboty lub wyjaZdOWE ..Brakowalo czasu..Ale na tyle bral lekcji ,ze sie nie utopi a i opanowal dosc dobrze 2style..Awczesniej sie bał wody
Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!