X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bo to są właśnie przekłamania - tak samo jak informacja, że wykazuje już 6 dniową ciążę - owszem wykazuje...ale ciążę - czyli już po zagnieżdżeniu, więc długo po owulce... Ja już się nie nabieram na takie rzeczy - lepiej pójść na betę...
    Wiesz, u mnie wykazał test po 10 dniach od <3 Nie sprawdzałam wcześniej, bo to był mój pierwszy, który zrobiłam. Myślę, że to też zależy od poziomu hormonów u danej osoby.

inessa, Andzia33, Bursztyn, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tia..już to widzę - zamkniesz go w garażu i tyle go widzieli....:)
    Za drobną opłatą jak już mi nie będzie potrzebny to udostępnię :P bo organy nieużywane zanikają :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 10:52

iza37, inessa, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Jestem w pracy i urwanie głowy mam
    Co do testów to u mnie nie mogę dostac tych 10,obeszłam już całe miasto i nic.A w pierwszej ciaży pokazał mi w 12 dpo,ale właśnie 10

inessa, caffe, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kogutek super jak mój domowy nie da rady do końca roku to pozyczam pierwsza.Już możecie mnie wpisać na listę

inessa, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mykam dziewuszki na jarmark świętojański....a wieczorem grill i sztuczne ognie nad WIsła...
    buuu.... :( ja tez chce ! :(

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym upalnym dniu :D :D :D
    2368.gif rzucam :P :P :P

Kochane u nas od rana 27 stopni a noc mamy z głowy bo najpierw około 1 ujeżdzali kładami a około 3 rzucali petardami pod naszymi oknami a około 8 rano jeden młodzik włączał i wyłaczał muzyke na fuul w końcu jakiś facet z innego piętra skrzyczał go bo można było zwariować, jeszcze gdyby chociaż do końca utwór był ale on co kilkanaście sekund zmieniał ufufufuf.
    A ja odpoczywam nie mam nawet plamienia ale za to mdłości masakra no cóz,może się czymś zatrułam :P
    Podbrzusze tak jakby mi się rozciągało i mam mnóstwo energii jakbym mogła to niewiem co bym mogła zrobić wysprzątaćcały blok :P
    A Wy na imprezki zazdroszcze grilla lubie od czasu do czasu zjeść kiełbaske choć nie wiem czy dzisiaj akurat :P
    Dobrego odpoczynku, nasłonecznienia, i miłego spotkania z kogutem :D :D :D

Andzia33, caffe, samira, gosia7122, Mango, polarmiś, ewajoanna, Bursztyn, megan8, bliska77, promyk, Panda lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio wolny czas to tylko na placach zabaw spędzam,bo małej nie można odmówic.a dzisiaj to prawie jej niewidziałam,oglądała Harego Potera do 23 a o 10 to tylko na drugi bok i mówi,że jest ZAJĘTA

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska super,że nie plamisz,a jak są mdłości to bardzo dobrze.Ja wogóle nie miałam,tylko przy myciu zębów.I jak mówisz ,że się zatrułaś to ja też tak chce,powiedz co jadłas [że z zatrucia 2 krechy],ale tego się nie je bo kanibalizm hihihihi

inessa, caffe, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO właśnie się zastanwiam bo raczej to nie był kanibalizm ale.... :P

caffe, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczęta!
    ja już uciekłam do domu z ogródka bo już się nasłoneczniłam na maxa...opalikowałam 50 krzaków pomidorów więc mam dzisiaj już wolne ;)

inessa, iza37, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile??? ty nimi handlujesz? :D :D :D zamęczysz się kobieto !!!

Dorka71, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja rodzina jest w stanie pochłonąć to wszystko sama ;)kręgosłup boli to prawda ale ja psychicznie odpoczywam przy pracy fizycznej (przyzwyczajenia z rodzinnego domu)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa gdybym była w Twoim stanie cudnym to nawet bym nie spojrzała na te pomidory :) chociaż ja góralka, kamienie mi się w dupie gotują więc nie wiem czy cokolwiek mnie powstrzyma przed ruchem ;)

inessa, samira, iza37, polarmiś, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

A mój G ma dziś urodzinki a jutro dzień Ojca ,i tak chciałam mu dać brzuszkowy prezent ,no cóż może będzie spóźniony o jakieś 2-3 tygodnie :P

W Kato nadal upał ehhh...deszczu chcę 0recourse.gif

i kurcze owulkę przerywana linią wykres wyznaczył mi na 12dc ale coś niemożliwe bo ja mam długie cykle,raczej jest za wcześnie e31f466a59e5613cd01c433c224081fc.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 12:13

inessa, polarmiś, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana rozumiem ja nie góralka a z pokolenia indianka i na miejscu też nie moge wysiedzieć mój mąż mnie pilnuje :P
    a pomidory u mnie moi rodzice hodują już kiedyś pisałam oni prawie hurtowo
    ale my wszyscy zjadamy wszystko lubimy pomidorki mniamniam

samira, Dorka71, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam moi teściowie hodują wszystko-pomidory,paprykę,ogórki,ziemniaki,no i kury :) Ale kogutka brak hahhah
    Inessko super ze masz mdłości w dobrym tego słowa znaczeniu:)
    Oszczędzaj się,dobrze ze mąż Cie pilnuje, bo wiadomo czy byś bloku czasem nie wysprzątała hahahha
    Ja zmykam na imprezkę, nie mam czułego testu wiec poniedziałek beta jak @ się nie pojawi:)

inessa, samira, Bursztyn, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja dopiero bede jesc kolacje bo maz mial przygotowac ale poszedl sie zdrzemnac na chwile i wstal po 3 godz. Ostatnio tyle trwaja jego drzemki po przyjsciu z pracy a ja siedze sama jak debil. Dzis sie wkur...am i wlasnie przed chwila byla awantura. Mam go dosc.
    mój jest lepszy mówi że 15 min a śpi do wieczora strasznie o to się kłócimy...

inessa, samira, Bursztyn, caffe, bliska77, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie koleżanki widzę uciekł na wianki i grile ja też mam iść ale jakoś mi się nie chce.

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie uciekłam jestem :D bo niestety nie ide na grilla :P

samira, gosia7122, Mango, ewajoanna, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też siedzę w domu, bo we mnie zagościł jakiś "wkurwek" i nie nadaję się do normalnych ludzi :( Wszystko mnie wkurza!!!!!! Tylko dlaczego?

inessa, ewajoanna, Bursztyn, gosia7122, samira, caffe, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ