35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Bo to są właśnie przekłamania - tak samo jak informacja, że wykazuje już 6 dniową ciążę - owszem wykazuje...ale ciążę - czyli już po zagnieżdżeniu, więc długo po owulce... Ja już się nie nabieram na takie rzeczy - lepiej pójść na betę...
Nie sprawdzałam wcześniej, bo to był mój pierwszy, który zrobiłam. Myślę, że to też zależy od poziomu hormonów u danej osoby.
inessa, Andzia33, Bursztyn, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tia..już to widzę - zamkniesz go w garażu i tyle go widzieli....
bo organy nieużywane zanikają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 10:52
iza37, inessa, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym upalnym dniu
rzucam
Kochane u nas od rana 27 stopni a noc mamy z głowy bo najpierw około 1 ujeżdzali kładami a około 3 rzucali petardami pod naszymi oknami a około 8 rano jeden młodzik włączał i wyłaczał muzyke na fuul w końcu jakiś facet z innego piętra skrzyczał go bo można było zwariować, jeszcze gdyby chociaż do końca utwór był ale on co kilkanaście sekund zmieniał ufufufuf.
A ja odpoczywam nie mam nawet plamienia ale za to mdłości masakra no cóz,może się czymś zatrułam
Podbrzusze tak jakby mi się rozciągało i mam mnóstwo energii jakbym mogła to niewiem co bym mogła zrobić wysprzątaćcały blok
A Wy na imprezki zazdroszcze grilla lubie od czasu do czasu zjeść kiełbaske choć nie wiem czy dzisiaj akurat
Dobrego odpoczynku, nasłonecznienia, i miłego spotkania z kogutemAndzia33, caffe, samira, gosia7122, Mango, polarmiś, ewajoanna, Bursztyn, megan8, bliska77, promyk, Panda lubią tę wiadomość
-
Ineska super,że nie plamisz,a jak są mdłości to bardzo dobrze.Ja wogóle nie miałam,tylko przy myciu zębów.I jak mówisz ,że się zatrułaś to ja też tak chce,powiedz co jadłas [że z zatrucia 2 krechy],ale tego się nie je bo kanibalizm hihihihi
inessa, caffe, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInessa gdybym była w Twoim stanie cudnym to nawet bym nie spojrzała na te pomidory
chociaż ja góralka, kamienie mi się w dupie gotują więc nie wiem czy cokolwiek mnie powstrzyma przed ruchem
inessa, samira, iza37, polarmiś, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
A mój G ma dziś urodzinki a jutro dzień Ojca ,i tak chciałam mu dać brzuszkowy prezent ,no cóż może będzie spóźniony o jakieś 2-3 tygodnie
W Kato nadal upał ehhh...deszczu chcę
i kurcze owulkę przerywana linią wykres wyznaczył mi na 12dc ale coś niemożliwe bo ja mam długie cykle,raczej jest za wcześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 12:13
inessa, polarmiś, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana rozumiem ja nie góralka a z pokolenia indianka i na miejscu też nie moge wysiedzieć mój mąż mnie pilnuje
a pomidory u mnie moi rodzice hodują już kiedyś pisałam oni prawie hurtowo
ale my wszyscy zjadamy wszystko lubimy pomidorki mniamniamsamira, Dorka71, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mniam moi teściowie hodują wszystko-pomidory,paprykę,ogórki,ziemniaki,no i kury
Ale kogutka brak hahhah
Inessko super ze masz mdłości w dobrym tego słowa znaczeniu:)
Oszczędzaj się,dobrze ze mąż Cie pilnuje, bo wiadomo czy byś bloku czasem nie wysprzątała hahahha
Ja zmykam na imprezkę, nie mam czułego testu wiec poniedziałek beta jak @ się nie pojawi:)inessa, samira, Bursztyn, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja dopiero bede jesc kolacje bo maz mial przygotowac ale poszedl sie zdrzemnac na chwile i wstal po 3 godz. Ostatnio tyle trwaja jego drzemki po przyjsciu z pracy a ja siedze sama jak debil. Dzis sie wkur...am i wlasnie przed chwila byla awantura. Mam go dosc.
inessa, samira, Bursztyn, caffe, bliska77, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też siedzę w domu, bo we mnie zagościł jakiś "wkurwek" i nie nadaję się do normalnych ludzi
Wszystko mnie wkurza!!!!!! Tylko dlaczego?
inessa, ewajoanna, Bursztyn, gosia7122, samira, caffe, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie