Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bo to są właśnie przekłamania - tak samo jak informacja, że wykazuje już 6 dniową ciążę - owszem wykazuje...ale ciążę - czyli już po zagnieżdżeniu, więc długo po owulce... Ja już się nie nabieram na takie rzeczy - lepiej pójść na betę...
    Wiesz, u mnie wykazał test po 10 dniach od <3 Nie sprawdzałam wcześniej, bo to był mój pierwszy, który zrobiłam. Myślę, że to też zależy od poziomu hormonów u danej osoby.

inessa, Andzia33, Bursztyn, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tia..już to widzę - zamkniesz go w garażu i tyle go widzieli....:)
    Za drobną opłatą jak już mi nie będzie potrzebny to udostępnię :P bo organy nieużywane zanikają :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 10:52

iza37, inessa, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Jestem w pracy i urwanie głowy mam
    Co do testów to u mnie nie mogę dostac tych 10,obeszłam już całe miasto i nic.A w pierwszej ciaży pokazał mi w 12 dpo,ale właśnie 10

inessa, caffe, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kogutek super jak mój domowy nie da rady do końca roku to pozyczam pierwsza.Już możecie mnie wpisać na listę

inessa, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mykam dziewuszki na jarmark świętojański....a wieczorem grill i sztuczne ognie nad WIsła...
    buuu.... :( ja tez chce ! :(

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym upalnym dniu :D :D :D
    2368.gif rzucam :P :P :P

Kochane u nas od rana 27 stopni a noc mamy z głowy bo najpierw około 1 ujeżdzali kładami a około 3 rzucali petardami pod naszymi oknami a około 8 rano jeden młodzik włączał i wyłaczał muzyke na fuul w końcu jakiś facet z innego piętra skrzyczał go bo można było zwariować, jeszcze gdyby chociaż do końca utwór był ale on co kilkanaście sekund zmieniał ufufufuf.
    A ja odpoczywam nie mam nawet plamienia ale za to mdłości masakra no cóz,może się czymś zatrułam :P
    Podbrzusze tak jakby mi się rozciągało i mam mnóstwo energii jakbym mogła to niewiem co bym mogła zrobić wysprzątaćcały blok :P
    A Wy na imprezki zazdroszcze grilla lubie od czasu do czasu zjeść kiełbaske choć nie wiem czy dzisiaj akurat :P
    Dobrego odpoczynku, nasłonecznienia, i miłego spotkania z kogutem :D :D :D

Andzia33, caffe, samira, gosia7122, Mango, polarmiś, ewajoanna, Bursztyn, megan8, bliska77, promyk, Panda lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio wolny czas to tylko na placach zabaw spędzam,bo małej nie można odmówic.a dzisiaj to prawie jej niewidziałam,oglądała Harego Potera do 23 a o 10 to tylko na drugi bok i mówi,że jest ZAJĘTA

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska super,że nie plamisz,a jak są mdłości to bardzo dobrze.Ja wogóle nie miałam,tylko przy myciu zębów.I jak mówisz ,że się zatrułaś to ja też tak chce,powiedz co jadłas [że z zatrucia 2 krechy],ale tego się nie je bo kanibalizm hihihihi

inessa, caffe, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO właśnie się zastanwiam bo raczej to nie był kanibalizm ale.... :P

caffe, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczęta!
    ja już uciekłam do domu z ogródka bo już się nasłoneczniłam na maxa...opalikowałam 50 krzaków pomidorów więc mam dzisiaj już wolne ;)

inessa, iza37, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile??? ty nimi handlujesz? :D :D :D zamęczysz się kobieto !!!

Dorka71, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja rodzina jest w stanie pochłonąć to wszystko sama ;)kręgosłup boli to prawda ale ja psychicznie odpoczywam przy pracy fizycznej (przyzwyczajenia z rodzinnego domu)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa gdybym była w Twoim stanie cudnym to nawet bym nie spojrzała na te pomidory :) chociaż ja góralka, kamienie mi się w dupie gotują więc nie wiem czy cokolwiek mnie powstrzyma przed ruchem ;)

inessa, samira, iza37, polarmiś, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

A mój G ma dziś urodzinki a jutro dzień Ojca ,i tak chciałam mu dać brzuszkowy prezent ,no cóż może będzie spóźniony o jakieś 2-3 tygodnie :P

W Kato nadal upał ehhh...deszczu chcę 0recourse.gif

i kurcze owulkę przerywana linią wykres wyznaczył mi na 12dc ale coś niemożliwe bo ja mam długie cykle,raczej jest za wcześnie e31f466a59e5613cd01c433c224081fc.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 12:13

inessa, polarmiś, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana rozumiem ja nie góralka a z pokolenia indianka i na miejscu też nie moge wysiedzieć mój mąż mnie pilnuje :P
    a pomidory u mnie moi rodzice hodują już kiedyś pisałam oni prawie hurtowo
    ale my wszyscy zjadamy wszystko lubimy pomidorki mniamniam

samira, Dorka71, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam moi teściowie hodują wszystko-pomidory,paprykę,ogórki,ziemniaki,no i kury :) Ale kogutka brak hahhah
    Inessko super ze masz mdłości w dobrym tego słowa znaczeniu:)
    Oszczędzaj się,dobrze ze mąż Cie pilnuje, bo wiadomo czy byś bloku czasem nie wysprzątała hahahha
    Ja zmykam na imprezkę, nie mam czułego testu wiec poniedziałek beta jak @ się nie pojawi:)

inessa, samira, Bursztyn, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja dopiero bede jesc kolacje bo maz mial przygotowac ale poszedl sie zdrzemnac na chwile i wstal po 3 godz. Ostatnio tyle trwaja jego drzemki po przyjsciu z pracy a ja siedze sama jak debil. Dzis sie wkur...am i wlasnie przed chwila byla awantura. Mam go dosc.
    mój jest lepszy mówi że 15 min a śpi do wieczora strasznie o to się kłócimy...

inessa, samira, Bursztyn, caffe, bliska77, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie koleżanki widzę uciekł na wianki i grile ja też mam iść ale jakoś mi się nie chce.

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie uciekłam jestem :D bo niestety nie ide na grilla :P

samira, gosia7122, Mango, ewajoanna, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też siedzę w domu, bo we mnie zagościł jakiś "wkurwek" i nie nadaję się do normalnych ludzi :( Wszystko mnie wkurza!!!!!! Tylko dlaczego?

inessa, ewajoanna, Bursztyn, gosia7122, samira, caffe, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ