X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tak na owulke masz kochana :)

Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bądź silna, wiem co przechodzisz...
    anna maria wrote:
    Witam ,wczorajsza wizyta u Gina okazala sie tragedia ,dziecko za male jak na 12 tydz,serduszko przestalo bic.Jak sie skonczy ten koszmar to sie postaram odezwac do was.

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Może tak na owulke masz kochana :)
    Zawsze tak miałam przed @ , a teraz złoszczę się na wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka ;). Inessko skąd Ty bierzesz te siły, aby wspierać innych????? Jestem z Tobą i fasolką! <3

inessa, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie to się już całkiem dziś namieszało....test ovu pozytywny i plamienia od rana...ale to dopiero 11 dc a ja mam owulki zwykle w 15dc-17dc...Czy możliwe, że tak by się to przesunęło? CHyba, ze takie plamienie z innego powodu?

inessa, Bursztyn, caffe, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana od Boga od męża który bardzo mnie kocha a ja jego i od Was które mnie wspieracie. Nadzieja jest bo Bóg dał nam ją dał też nam i innym chociażby lekarzom rozum żebyśmy korzystali z niego. Dlatego jeżeli się nam tyeraz nie udało to nastepny cykl musi być nasz.
    Tobie życzę też wiary i nadziei,że w końcu musi się udać jak nie teraz to napewno przyjdzie odpowiedni czas na maleństwo w Waszym życiu :D <3

ewajoanna, Mango, Bursztyn, gosia7122, Reni, samira, caffe, megan8, bliska77, promyk, Panda, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochana od Boga od męża który bardzo mnie kocha a ja jego i od Was które mnie wspieracie. Nadzieja jest bo Bóg dał nam ją dał też nam i innym chociażby lekarzom rozum żebyśmy korzystali z niego. Dlatego jeżeli się nam tyeraz nie udało to nastepny cykl musi być nasz.
    Tobie życzę też wiary i nadziei,że w końcu musi się udać jak nie teraz to napewno przyjdzie odpowiedni czas na maleństwo w Waszym życiu :D <3
    Pięknie to ujęłaś :) , aż mi się łezka zakręciła

inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz kochana wiem,ze dla każdej z nas ten odpowiedni moment bardzo się dłuży i tu mamy problem bo kazda z nas by już chciała no ja mam napewno z tym problem bo ja już bym chciała :D

Bozia ja miałam zwykle owulke około 13-14 dc ale czasmi zdarzały mi się już nawet w 10 a plamienie może być okołoowulacyjne a test owu wykrywa jak sie zbliża owulka a nie jak jest to radze serduszkować już :P :D

Mango, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie w nowym upalnym dniu :D :D :D
    2368.gif rzucam :P :P :P

Kochane u nas od rana 27 stopni a noc mamy z głowy bo najpierw około 1 ujeżdzali kładami a około 3 rzucali petardami pod naszymi oknami a około 8 rano jeden młodzik włączał i wyłaczał muzyke na fuul w końcu jakiś facet z innego piętra skrzyczał go bo można było zwariować, jeszcze gdyby chociaż do końca utwór był ale on co kilkanaście sekund zmieniał ufufufuf.
    A ja odpoczywam nie mam nawet plamienia ale za to mdłości masakra no cóz,może się czymś zatrułam :P
    Podbrzusze tak jakby mi się rozciągało i mam mnóstwo energii jakbym mogła to niewiem co bym mogła zrobić wysprzątaćcały blok :P
    A Wy na imprezki zazdroszcze grilla lubie od czasu do czasu zjeść kiełbaske choć nie wiem czy dzisiaj akurat :P
    Dobrego odpoczynku, nasłonecznienia, i miłego spotkania z kogutem :D :D :D
    najgorsze jest to, ze ja wierze ze bylabys zdolna wysprzatac nawet dwa bloki! Ciebie trzeba przywiazac do lozka ;) jedyna aktywnosc na jaka mozesz sobie teraz pozwolic to rozwiazywanie krzyzowek :P

Mango, inessa, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja nie uciekłam jestem :D bo niestety nie ide na grilla :P
    ja tez nie...ani na grilla ani na wianki :( i ciagle pada i jest 13 stopni 0cray.gif

inessa, samira, caffe, bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    mniam moi teściowie hodują wszystko-pomidory,paprykę,ogórki,ziemniaki,no i kury :) Ale kogutka brak hahhah
    Inessko super ze masz mdłości w dobrym tego słowa znaczeniu:)
    Oszczędzaj się,dobrze ze mąż Cie pilnuje, bo wiadomo czy byś bloku czasem nie wysprzątała hahahha
    Ja zmykam na imprezkę, nie mam czułego testu wiec poniedziałek beta jak @ się nie pojawi:)
    bardzo dobry pomysl z beta w poniedzialek.

inessa, caffe, bliska77, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, ale moze w tym cyklu akurt jest inaczej i rzeczywiscie owul. byla?

inessa, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A mnie to się już całkiem dziś namieszało....test ovu pozytywny i plamienia od rana...ale to dopiero 11 dc a ja mam owulki zwykle w 15dc-17dc...Czy możliwe, że tak by się to przesunęło? CHyba, ze takie plamienie z innego powodu?
    moze ziola przesunely? A kiedy nastepny monitor?

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane! Ciesze sie przeogromnie Inessko, ze juz plamienia ustaly, wszystko na dobrej drodze! Teraz Samirka jeszcze na ten spozniony prezent na urodziny! Iza i Reni to juz nie mowie, bo juz zafasolkowaly! Ja gotuje bigosik bo dzis mamy Polska impreze tu w Meksyku, spotykamy sie z Polskimi znajomymi, jest nas z 15 osob, wiec troche sie nazbieralo i kazdy cos Polskiego gotuje no i oczywiscie wodka bedzie sie lala wiadrami!!! Wypije za Wasze zdrowie! Milego weekendu!

Bursztyn, inessa, Reni, samira, Mango, megan8, bliska77, polarmiś, Panda, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka super imprezy :D :D :D taniec1.gif

Bursztynku a jak praca jezeli możesz i chesz to daj znać ??? :D
    A praca noo ja tak mam ciągle mam 100o pomysłów na minute ale cóż do poniedziałku musze wytrzymać :P

Bursztyn, Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Jolka super imprezy :D :D :D taniec1.gif

Bursztynku a jak praca jezeli możesz i chesz to daj znać ??? :D
    A praca noo ja tak mam ciągle mam 100o pomysłów na minute ale cóż do poniedziałku musze wytrzymać :P
    jeszcze nie sprawdzilam czy promotor sprawdzil :) wiem, ze to jest psychiczne, ale...no po prostu nie moge. Moj mozg kojarzy to prawdopodobnie z duzym stresem i stosuje taktyke unikowa. Bo wiem, ze bede sie musiala tym znowu zajac...Eh... Ale sprawdze dzis wieczorem, obiecuje ;)

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku rozumiem ja teraz tak mam z testem najlepiej bym odwlekała jak się da bo mimo objawów mam jakies przeczucie,że jednak nic tego i na nowo starania czas zacząć. Wiem jednak,że Ty jesteś bardzo mądrą osoba i dojrzałą i dasz rade a praca nie bedzie wymagać wielu poprawek a może żadnych !!!! :D

Bursztyn, samira, Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku rozumiem ja teraz tak mam z testem najlepiej bym odwlekała jak się da bo mimo objawów mam jakies przeczucie,że jednak nic tego i na nowo starania czas zacząć. Wiem jednak,że Ty jesteś bardzo mądrą osoba i dojrzałą i dasz rade a praca nie bedzie wymagać wielu poprawek a może żadnych !!!! :D
    Inessko, dziekuje <3

A ja trzymam mocno kciuki zeby jednak udalo sie w tym cyklu. Bierzesz luteine?

inessa, gosia7122, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore kochana biore ble ble ale mus to mus :D

Bursztyn, Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ja też siedzę w domu, bo we mnie zagościł jakiś "wkurwek" i nie nadaję się do normalnych ludzi :( Wszystko mnie wkurza!!!!!! Tylko dlaczego?
    ja też tak mam ,nawet psu się oberwało ale ja jestem przed @.

inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, ale moze w tym cyklu akurt jest inaczej i rzeczywiscie owul. byla?
    tak,tylko ze mogło być za późno na serducho ?!

inessa, caffe, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ