35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bądź silna, wiem co przechodzisz...
anna maria wrote:Witam ,wczorajsza wizyta u Gina okazala sie tragedia ,dziecko za male jak na 12 tydz,serduszko przestalo bic.Jak sie skonczy ten koszmar to sie postaram odezwac do was.inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Może tak na owulke masz kochana
. Inessko skąd Ty bierzesz te siły, aby wspierać innych????? Jestem z Tobą i fasolką!
inessa, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
A mnie to się już całkiem dziś namieszało....test ovu pozytywny i plamienia od rana...ale to dopiero 11 dc a ja mam owulki zwykle w 15dc-17dc...Czy możliwe, że tak by się to przesunęło? CHyba, ze takie plamienie z innego powodu?
inessa, Bursztyn, caffe, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana od Boga od męża który bardzo mnie kocha a ja jego i od Was które mnie wspieracie. Nadzieja jest bo Bóg dał nam ją dał też nam i innym chociażby lekarzom rozum żebyśmy korzystali z niego. Dlatego jeżeli się nam tyeraz nie udało to nastepny cykl musi być nasz.
Tobie życzę też wiary i nadziei,że w końcu musi się udać jak nie teraz to napewno przyjdzie odpowiedni czas na maleństwo w Waszym życiuewajoanna, Mango, Bursztyn, gosia7122, Reni, samira, caffe, megan8, bliska77, promyk, Panda, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochana od Boga od męża który bardzo mnie kocha a ja jego i od Was które mnie wspieracie. Nadzieja jest bo Bóg dał nam ją dał też nam i innym chociażby lekarzom rozum żebyśmy korzystali z niego. Dlatego jeżeli się nam tyeraz nie udało to nastepny cykl musi być nasz.
Tobie życzę też wiary i nadziei,że w końcu musi się udać jak nie teraz to napewno przyjdzie odpowiedni czas na maleństwo w Waszym życiu, aż mi się łezka zakręciła
inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyWiesz kochana wiem,ze dla każdej z nas ten odpowiedni moment bardzo się dłuży i tu mamy problem bo kazda z nas by już chciała no ja mam napewno z tym problem bo ja już bym chciała
Bozia ja miałam zwykle owulke około 13-14 dc ale czasmi zdarzały mi się już nawet w 10 a plamienie może być okołoowulacyjne a test owu wykrywa jak sie zbliża owulka a nie jak jest to radze serduszkować jużMango, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajcie w nowym upalnym dniu
rzucam
Kochane u nas od rana 27 stopni a noc mamy z głowy bo najpierw około 1 ujeżdzali kładami a około 3 rzucali petardami pod naszymi oknami a około 8 rano jeden młodzik włączał i wyłaczał muzyke na fuul w końcu jakiś facet z innego piętra skrzyczał go bo można było zwariować, jeszcze gdyby chociaż do końca utwór był ale on co kilkanaście sekund zmieniał ufufufuf.
A ja odpoczywam nie mam nawet plamienia ale za to mdłości masakra no cóz,może się czymś zatrułam
Podbrzusze tak jakby mi się rozciągało i mam mnóstwo energii jakbym mogła to niewiem co bym mogła zrobić wysprzątaćcały blok
A Wy na imprezki zazdroszcze grilla lubie od czasu do czasu zjeść kiełbaske choć nie wiem czy dzisiaj akurat
Dobrego odpoczynku, nasłonecznienia, i miłego spotkania z kogutemjedyna aktywnosc na jaka mozesz sobie teraz pozwolic to rozwiazywanie krzyzowek
Mango, inessa, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:mniam moi teściowie hodują wszystko-pomidory,paprykę,ogórki,ziemniaki,no i kury
Ale kogutka brak hahhah
Inessko super ze masz mdłości w dobrym tego słowa znaczeniu:)
Oszczędzaj się,dobrze ze mąż Cie pilnuje, bo wiadomo czy byś bloku czasem nie wysprzątała hahahha
Ja zmykam na imprezkę, nie mam czułego testu wiec poniedziałek beta jak @ się nie pojawi:)inessa, caffe, bliska77, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A mnie to się już całkiem dziś namieszało....test ovu pozytywny i plamienia od rana...ale to dopiero 11 dc a ja mam owulki zwykle w 15dc-17dc...Czy możliwe, że tak by się to przesunęło? CHyba, ze takie plamienie z innego powodu?
inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane! Ciesze sie przeogromnie Inessko, ze juz plamienia ustaly, wszystko na dobrej drodze! Teraz Samirka jeszcze na ten spozniony prezent na urodziny! Iza i Reni to juz nie mowie, bo juz zafasolkowaly! Ja gotuje bigosik bo dzis mamy Polska impreze tu w Meksyku, spotykamy sie z Polskimi znajomymi, jest nas z 15 osob, wiec troche sie nazbieralo i kazdy cos Polskiego gotuje no i oczywiscie wodka bedzie sie lala wiadrami!!! Wypije za Wasze zdrowie! Milego weekendu!
Bursztyn, inessa, Reni, samira, Mango, megan8, bliska77, polarmiś, Panda, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Jolka super imprezy
Bursztynku a jak praca jezeli możesz i chesz to daj znać ???
A praca noo ja tak mam ciągle mam 100o pomysłów na minute ale cóż do poniedziałku musze wytrzymaćwiem, ze to jest psychiczne, ale...no po prostu nie moge. Moj mozg kojarzy to prawdopodobnie z duzym stresem i stosuje taktyke unikowa. Bo wiem, ze bede sie musiala tym znowu zajac...Eh... Ale sprawdze dzis wieczorem, obiecuje
inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku rozumiem ja teraz tak mam z testem najlepiej bym odwlekała jak się da bo mimo objawów mam jakies przeczucie,że jednak nic tego i na nowo starania czas zacząć. Wiem jednak,że Ty jesteś bardzo mądrą osoba i dojrzałą i dasz rade a praca nie bedzie wymagać wielu poprawek a może żadnych !!!!
Bursztyn, samira, Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku rozumiem ja teraz tak mam z testem najlepiej bym odwlekała jak się da bo mimo objawów mam jakies przeczucie,że jednak nic tego i na nowo starania czas zacząć. Wiem jednak,że Ty jesteś bardzo mądrą osoba i dojrzałą i dasz rade a praca nie bedzie wymagać wielu poprawek a może żadnych !!!!
A ja trzymam mocno kciuki zeby jednak udalo sie w tym cyklu. Bierzesz luteine?inessa, gosia7122, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:Ja też siedzę w domu, bo we mnie zagościł jakiś "wkurwek" i nie nadaję się do normalnych ludzi
Wszystko mnie wkurza!!!!!! Tylko dlaczego?
inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny