X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tak na owulke masz kochana :)

Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bądź silna, wiem co przechodzisz...
    anna maria wrote:
    Witam ,wczorajsza wizyta u Gina okazala sie tragedia ,dziecko za male jak na 12 tydz,serduszko przestalo bic.Jak sie skonczy ten koszmar to sie postaram odezwac do was.

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Może tak na owulke masz kochana :)
    Zawsze tak miałam przed @ , a teraz złoszczę się na wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka ;). Inessko skąd Ty bierzesz te siły, aby wspierać innych????? Jestem z Tobą i fasolką! <3

inessa, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie to się już całkiem dziś namieszało....test ovu pozytywny i plamienia od rana...ale to dopiero 11 dc a ja mam owulki zwykle w 15dc-17dc...Czy możliwe, że tak by się to przesunęło? CHyba, ze takie plamienie z innego powodu?

inessa, Bursztyn, caffe, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana od Boga od męża który bardzo mnie kocha a ja jego i od Was które mnie wspieracie. Nadzieja jest bo Bóg dał nam ją dał też nam i innym chociażby lekarzom rozum żebyśmy korzystali z niego. Dlatego jeżeli się nam tyeraz nie udało to nastepny cykl musi być nasz.
    Tobie życzę też wiary i nadziei,że w końcu musi się udać jak nie teraz to napewno przyjdzie odpowiedni czas na maleństwo w Waszym życiu :D <3

ewajoanna, Mango, Bursztyn, gosia7122, Reni, samira, caffe, megan8, bliska77, promyk, Panda, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochana od Boga od męża który bardzo mnie kocha a ja jego i od Was które mnie wspieracie. Nadzieja jest bo Bóg dał nam ją dał też nam i innym chociażby lekarzom rozum żebyśmy korzystali z niego. Dlatego jeżeli się nam tyeraz nie udało to nastepny cykl musi być nasz.
    Tobie życzę też wiary i nadziei,że w końcu musi się udać jak nie teraz to napewno przyjdzie odpowiedni czas na maleństwo w Waszym życiu :D <3
    Pięknie to ujęłaś :) , aż mi się łezka zakręciła

inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz kochana wiem,ze dla każdej z nas ten odpowiedni moment bardzo się dłuży i tu mamy problem bo kazda z nas by już chciała no ja mam napewno z tym problem bo ja już bym chciała :D

Bozia ja miałam zwykle owulke około 13-14 dc ale czasmi zdarzały mi się już nawet w 10 a plamienie może być okołoowulacyjne a test owu wykrywa jak sie zbliża owulka a nie jak jest to radze serduszkować już :P :D

Mango, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie w nowym upalnym dniu :D :D :D
    2368.gif rzucam :P :P :P

Kochane u nas od rana 27 stopni a noc mamy z głowy bo najpierw około 1 ujeżdzali kładami a około 3 rzucali petardami pod naszymi oknami a około 8 rano jeden młodzik włączał i wyłaczał muzyke na fuul w końcu jakiś facet z innego piętra skrzyczał go bo można było zwariować, jeszcze gdyby chociaż do końca utwór był ale on co kilkanaście sekund zmieniał ufufufuf.
    A ja odpoczywam nie mam nawet plamienia ale za to mdłości masakra no cóz,może się czymś zatrułam :P
    Podbrzusze tak jakby mi się rozciągało i mam mnóstwo energii jakbym mogła to niewiem co bym mogła zrobić wysprzątaćcały blok :P
    A Wy na imprezki zazdroszcze grilla lubie od czasu do czasu zjeść kiełbaske choć nie wiem czy dzisiaj akurat :P
    Dobrego odpoczynku, nasłonecznienia, i miłego spotkania z kogutem :D :D :D
    najgorsze jest to, ze ja wierze ze bylabys zdolna wysprzatac nawet dwa bloki! Ciebie trzeba przywiazac do lozka ;) jedyna aktywnosc na jaka mozesz sobie teraz pozwolic to rozwiazywanie krzyzowek :P

Mango, inessa, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja nie uciekłam jestem :D bo niestety nie ide na grilla :P
    ja tez nie...ani na grilla ani na wianki :( i ciagle pada i jest 13 stopni 0cray.gif

inessa, samira, caffe, bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    mniam moi teściowie hodują wszystko-pomidory,paprykę,ogórki,ziemniaki,no i kury :) Ale kogutka brak hahhah
    Inessko super ze masz mdłości w dobrym tego słowa znaczeniu:)
    Oszczędzaj się,dobrze ze mąż Cie pilnuje, bo wiadomo czy byś bloku czasem nie wysprzątała hahahha
    Ja zmykam na imprezkę, nie mam czułego testu wiec poniedziałek beta jak @ się nie pojawi:)
    bardzo dobry pomysl z beta w poniedzialek.

inessa, caffe, bliska77, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, ale moze w tym cyklu akurt jest inaczej i rzeczywiscie owul. byla?

inessa, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A mnie to się już całkiem dziś namieszało....test ovu pozytywny i plamienia od rana...ale to dopiero 11 dc a ja mam owulki zwykle w 15dc-17dc...Czy możliwe, że tak by się to przesunęło? CHyba, ze takie plamienie z innego powodu?
    moze ziola przesunely? A kiedy nastepny monitor?

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane! Ciesze sie przeogromnie Inessko, ze juz plamienia ustaly, wszystko na dobrej drodze! Teraz Samirka jeszcze na ten spozniony prezent na urodziny! Iza i Reni to juz nie mowie, bo juz zafasolkowaly! Ja gotuje bigosik bo dzis mamy Polska impreze tu w Meksyku, spotykamy sie z Polskimi znajomymi, jest nas z 15 osob, wiec troche sie nazbieralo i kazdy cos Polskiego gotuje no i oczywiscie wodka bedzie sie lala wiadrami!!! Wypije za Wasze zdrowie! Milego weekendu!

Bursztyn, inessa, Reni, samira, Mango, megan8, bliska77, polarmiś, Panda, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka super imprezy :D :D :D taniec1.gif

Bursztynku a jak praca jezeli możesz i chesz to daj znać ??? :D
    A praca noo ja tak mam ciągle mam 100o pomysłów na minute ale cóż do poniedziałku musze wytrzymać :P

Bursztyn, Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Jolka super imprezy :D :D :D taniec1.gif

Bursztynku a jak praca jezeli możesz i chesz to daj znać ??? :D
    A praca noo ja tak mam ciągle mam 100o pomysłów na minute ale cóż do poniedziałku musze wytrzymać :P
    jeszcze nie sprawdzilam czy promotor sprawdzil :) wiem, ze to jest psychiczne, ale...no po prostu nie moge. Moj mozg kojarzy to prawdopodobnie z duzym stresem i stosuje taktyke unikowa. Bo wiem, ze bede sie musiala tym znowu zajac...Eh... Ale sprawdze dzis wieczorem, obiecuje ;)

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku rozumiem ja teraz tak mam z testem najlepiej bym odwlekała jak się da bo mimo objawów mam jakies przeczucie,że jednak nic tego i na nowo starania czas zacząć. Wiem jednak,że Ty jesteś bardzo mądrą osoba i dojrzałą i dasz rade a praca nie bedzie wymagać wielu poprawek a może żadnych !!!! :D

Bursztyn, samira, Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku rozumiem ja teraz tak mam z testem najlepiej bym odwlekała jak się da bo mimo objawów mam jakies przeczucie,że jednak nic tego i na nowo starania czas zacząć. Wiem jednak,że Ty jesteś bardzo mądrą osoba i dojrzałą i dasz rade a praca nie bedzie wymagać wielu poprawek a może żadnych !!!! :D
    Inessko, dziekuje <3

A ja trzymam mocno kciuki zeby jednak udalo sie w tym cyklu. Bierzesz luteine?

inessa, gosia7122, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore kochana biore ble ble ale mus to mus :D

Bursztyn, Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ja też siedzę w domu, bo we mnie zagościł jakiś "wkurwek" i nie nadaję się do normalnych ludzi :( Wszystko mnie wkurza!!!!!! Tylko dlaczego?
    ja też tak mam ,nawet psu się oberwało ale ja jestem przed @.

inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, ale moze w tym cyklu akurt jest inaczej i rzeczywiscie owul. byla?
    tak,tylko ze mogło być za późno na serducho ?!

inessa, caffe, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ