35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:MOże to właśnie nerwy kochana albo rzeczywiście igły wpłyneły na smak. Oj kochana przytulam bedzie dobrze dasz rade a kiedy amsz oddać poprawiona prace ?
obrona 26 lipcainessa, caffe, bliska77, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana nie znam CIę osobiście ale tu z forum wiem,ze jesteś super kobietą,zdolną i mądrą wierzę,że dasz sobie rade jeszcze troche czasu jest
Ja jak pisałam prace to jeszcze w trakcie studiów i egzaminów i to wielkich ,że masakra bo obrone mieliśmy 7 lipca bo nasza promotor wyjeżdżała za granice, do tego w przedszkolu miałam grupe 0 i było zakończenie roku pisanie opini do szkół itd dałam jakoś rade. Ty z naszym wsparciem dasz radesamira, gosia7122, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochana nie znam CIę osobiście ale tu z forum wiem,ze jesteś super kobietą,zdolną i mądrą wierzę,że dasz sobie rade jeszcze troche czasu jest
Ja jak pisałam prace to jeszcze w trakcie studiów i egzaminów i to wielkich ,że masakra bo obrone mieliśmy 7 lipca bo nasza promotor wyjeżdżała za granice, do tego w przedszkolu miałam grupe 0 i było zakończenie roku pisanie opini do szkół itd dałam jakoś rade. Ty z naszym wsparciem dasz radeinessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe co masz na myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 19:40
inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochana nie znam CIę osobiście ale tu z forum wiem,ze jesteś super kobietą,zdolną i mądrą wierzę,że dasz sobie rade jeszcze troche czasu jest
Ja jak pisałam prace to jeszcze w trakcie studiów i egzaminów i to wielkich ,że masakra bo obrone mieliśmy 7 lipca bo nasza promotor wyjeżdżała za granice, do tego w przedszkolu miałam grupe 0 i było zakończenie roku pisanie opini do szkół itd dałam jakoś rade. Ty z naszym wsparciem dasz rade
caffe, inessa, bliska77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ona to ma chęć Cię posiąść
jak ja dorwe to juz nie wypuszcze
taka zona to skarb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 19:53
inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny