35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie,
ja dopiero włączyłam komputer........
Inessa, cieszę sie niezmiernie, ze jest lepiej i jestem pewna że wszystko będzie ok
Samirka, wiesz nigdy nic nie wiadomo
Bursztynku, dasz rade, zobaczysz tylko się nie denerwuj, ja się broniłam w 2001, pamiętam, że byłam wtedy kłębkiem nerwów a już po wszystkim stwierdziłam,że jednak to prawda że strach ma wielkie oczy
dziewczyny, ja dziś uskuteczniałam prania prasowania składania itp, we wtorek wyjeżdżamy, dlatego też ostatnio mało mnie na forum ale czytam Was regularnie, dzień bez Was jest dniem straconym.
Wy jesteście jedyne w swoim rodzajucaffe, Bursztyn, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Tak, ciekawe, że Wam wszystkim chodzi o koguta
mówicie kogut, a patrzycie na "sprzęt"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 20:05
Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie,
ja dopiero włączyłam komputer........
Inessa, cieszę sie niezmiernie, ze jest lepiej i jestem pewna że wszystko będzie ok
Samirka, wiesz nigdy nic nie wiadomo
Bursztynku, dasz rade, zobaczysz tylko się nie denerwuj, ja się broniłam w 2001, pamiętam, że byłam wtedy kłębkiem nerwów a już po wszystkim stwierdziłam,że jednak to prawda że strach ma wielkie oczy
dziewczyny, ja dziś uskuteczniałam prania prasowania składania itp, we wtorek wyjeżdżamy, dlatego też ostatnio mało mnie na forum ale czytam Was regularnie, dzień bez Was jest dniem straconym.
Wy jesteście jedyne w swoim rodzaju
caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe ale czyjej owulacji
Kogut obowiązkowo no i WY kochane obowiązkowo musicie być
Tylko kto nam udzieli tego ślubu? jeszcze w POlsce ?
Ślubu udzieli Nataneksamira, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny