35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Promyk dobre ale Ty nawet zauważyłaś co nie co kuraka
inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Czesc krejzolki,
To ja zapraszam Mloda Pare na miesiac miodowy do Australii hahaha..
ale produkujecie jak zwykle czytalam Was szybciorem bo wczoraj mieliesmy imprezke u nas grila no i ognicho no i jakies 20 ludzi sie uzbieralo, na szczescie noc i dzien wyjatkowo cieply, bylo super milo i powiem ze nawet bezalkoholowo (jak dla mnie) mozna milo spedzic czas....w koncu pogadalam sobie po polsku z moja kumpela bo tak to zwykle towarzystwo midzynarodowe. Powaznie zapomnialam ze to przeciez byla noc swietojanska i taki zbieg okolicznosci ze zapolanowalismy ognicho na ten weekend.
o i fajna ciekawostka moja znajoma zostala babcia w wieku 39 lat to jest cos haha...
Lece ogarnac chate milej niedzieli Wam zycze u nas wlasnie czarne chmury nadciagaja wiec pozniej pod kocyk i jakis dobry filmikWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2013, 04:26
inessa, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Zjen dobry
Miłej niedzieli
U nas nad ranem pokropił deszcz i trochę grzmiało. Teraz przebija się słońce. Pogoda szaleje, raz tak, raz tak. Jak to w życiucaffe, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane!
Dziś mam rocznicę ślubuNie robiłam testu bo nie dostałam tego czułego:) Jutro ewentualnie beta mi pozostała.Tempka powoli spada:(
Miłej przyjemnej niedzieli
Wczoraj byłam na tej imprezce i myslałam o WAS ale nie wiedziałam ze aż tak sie zagalopujecie i ślub będzie hahahaha Ciekawe ile można miec druhen, bo wy miałybyscie ich sporo:)caffe, samira, inessa, Bursztyn, polarmiś, megan8, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No to witamy Młodą Parę na pokładzie..
W prawdzie Pani Młoda już w ciąży..no ale jakoś to przełkniemy.....
Z welonu nici
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2013, 08:35
inessa, Bursztyn, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Witajcie kochane!
Dziś mam rocznicę ślubuNie robiłam testu bo nie dostałam tego czułego:) Jutro ewentualnie beta mi pozostała.Tempka powoli spada:(
Wczoraj byłam na tej imprezce i myslałam o WAS ale nie wiedziałam ze aż tak sie zagalopujecie i ślub będzie hahahaha Ciekawe ile można miec druhen, bo wy miałybyscie ich sporo:)
Iza, życzę kolejnych wspaniałych lat w związku, no i oczywiście tej upragnionej ciążyiza37, inessa, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane w gorącym upalnym znów dniu
Izunia wspaniałych szczęśliwych dalszych lat w małżeństwie spełnienie marzeń zwłaszczcza -dzieciątka
No a ślub druhen niech bedzie bardzo dużo bo ti i tak bedzie Inny ślubiza37, caffe, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Witajcie kochane!
Wczoraj byłam na tej imprezce i myslałam o WAS ale nie wiedziałam ze aż tak sie zagalopujecie i ślub będzie hahahaha Ciekawe ile można miec druhen, bo wy miałybyscie ich sporo:)
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.
i małej ślicznej fasoleczki
caffe, inessa, Bursztyn, iza37, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam,i znów ciepło a mnie troszeczkę w gardełku boli po prawej stronie ...
A taki wiersz mi się podoba na przysięgę
A kiedy przyjdzie już ten czas,
By pójść przez życie razem,
Pójdziemy zachwyceni wraz,
Miłość nam będzie drogowskazem.
A więc podajmy sobie dłoń
I złączmy serc swych bicie,
Wspólny nam los i wspólny dom,
Na całe nasze życie!
* * *
Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wyśnione?
Odpowiesz – tak, bo ufasz mi szczerze.
Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione,
Bądź dla mnie takim, w jakiego dziś wierzę...
Czy zechcesz los swój zło żyć w moich dłoniach?
Odpowiesz – tak, bo serce mi dałaś.
Lecz kiedy włos zbieleje na skroniach,
Bądź mi tym wszystkim, czym dzisiaj być chciałaś...inessa, Bursztyn, iza37, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Witajcie kochane!
inessa, caffe, Bursztyn, gosia7122, iza37, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTy i Ja spośród tysięcy,
mocno trzymamy się za ręce,
niezwykły dzień, doniosła chwila
i szept nieśmiały: miły... miła...
Odtąd już razem zawsze i wszędzie.
Tak miało być i tak niech będzie.
Bolesław Leśmianinessa, Bursztyn, iza37, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość