35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewuszki
Tutaj znowu pada! Powiedzcie mi, ile mozna cos takiego wytrzymac??? Moje letnie sukienki zjedza mole, w tym kraju w ogole nie powinni ich produkowac!
Iza, najlepsze zyczenia w dniu Waszej rocznicy
caffe, nick nieaktualny, iza37, nick nieaktualny, promyk, Andzia33, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja jestem nowoczesna, nie przeszkadza mi to, wazne ze gospodarstwo ogarnie, welon do tego niepotrzebny, a wrecz przeszkadzalbycaffe wrote:hahaha, Inesska współżyłaś przed ślubem??? Co ludzie powiedzą?
Z welonu nici 

caffe, nick nieaktualny, iza37, nick nieaktualny, promyk lubią tę wiadomość
-
juz sie pakujePanda wrote:Czesc krejzolki,
To ja zapraszam Mloda Pare na miesiac miodowy do Australii hahaha..
ale produkujecie jak zwykle czytalam Was szybciorem bo wczoraj mieliesmy imprezke u nas grila no i ognicho no i jakies 20 ludzi sie uzbieralo, na szczescie noc i dzien wyjatkowo cieply, bylo super milo i powiem ze nawet bezalkoholowo (jak dla mnie) mozna milo spedzic czas....w koncu pogadalam sobie po polsku z moja kumpela bo tak to zwykle towarzystwo midzynarodowe. Powaznie zapomnialam ze to przeciez byla noc swietojanska i taki zbieg okolicznosci ze zapolanowalismy ognicho na ten weekend.
o i fajna ciekawostka moja znajoma zostala babcia w wieku 39 lat to jest cos haha...
Lece ogarnac chate milej niedzieli Wam zycze u nas wlasnie czarne chmury nadciagaja wiec pozniej pod kocyk i jakis dobry filmik
caffe, nick nieaktualny, grosza, Panda lubią tę wiadomość
-
Samirko, poetka jestessamira wrote:Ty i Ja spośród tysięcy,
mocno trzymamy się za ręce,
niezwykły dzień, doniosła chwila
i szept nieśmiały: miły... miła...
Odtąd już razem zawsze i wszędzie.
Tak miało być i tak niech będzie.
Bolesław Leśmian
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ciekawostka dla nas:
"Podczas owulacji ilość białych krwinek gwałtownie spada w śluzie szyjkowym.
Gdyby nie to,białe krwinki zniszczyłyby wszystkie ciała obce , w tym plemniki."
Dziś źle się czuje coś jest nie tak i to nie mówie,zeby się użalać czy ze strachu ale jakoś tak dziwnie, ustają mi wszystkie objawy ciażowe no ale cóż...
nick nieaktualny, Bursztyn, grosza, nick nieaktualny, megan8, caffe, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesska przecież to nie jest tak, że masz wciąż i na okrągło mieć jakieś objawy ciążowe...ja w ogóle nie miałam kiedyś żadnych objawów....gdyby nie brak @ to nie wiedziałabym, że w ogóle w ciąży jestem....nie mówiąc o Reni, która jest specjalistką w ruchach..inessa wrote:Dziewczyny ciekawostka dla nas:
Dziś źle się czuje coś jest nie tak i to nie mówie,zeby się użalać czy ze strachu ale jakoś tak dziwnie, ustają mi wszystkie objawy ciażowe no ale cóż...
iza37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matylda36, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Może dzidzia chce Ci dać jeden dzień odpocząćinessa wrote:Dziewczyny ciekawostka dla nas:
Będzie dobrze, bo my wszystkie jesteśmy z Tobą
iza37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matylda36, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Miłości uczymy się doceniać,
W dwójnasób ceniąc ją latami.
Nie na ławeczce to westchnienia
I nie zawsze przechadzki pod gwiazdami.
BO wszystko w niej jest śnieg i zamiecie.
Ale życie trzeba przeżyć razem.
Bo pieśń trudną złożyć przecie, a miłość pieśni jest obrazem.
Wszystkiego najlepszego Iza
iza37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję dziewczyny za życzenia

Teraz jedziemy na obiadek do restauracji potem nad wodę a potem jak Natan mnie opęta to wiedzcie że będzie sie działo

Miłego dnia!!!!
nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, megan8, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość