35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewuszki
Tutaj znowu pada! Powiedzcie mi, ile mozna cos takiego wytrzymac??? Moje letnie sukienki zjedza mole, w tym kraju w ogole nie powinni ich produkowac!
Iza, najlepsze zyczenia w dniu Waszej rocznicycaffe, inessa, iza37, bliska77, promyk, Andzia33, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hahaha, Inesska współżyłaś przed ślubem??? Co ludzie powiedzą?
Z welonu nici
caffe, inessa, iza37, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Czesc krejzolki,
To ja zapraszam Mloda Pare na miesiac miodowy do Australii hahaha..
ale produkujecie jak zwykle czytalam Was szybciorem bo wczoraj mieliesmy imprezke u nas grila no i ognicho no i jakies 20 ludzi sie uzbieralo, na szczescie noc i dzien wyjatkowo cieply, bylo super milo i powiem ze nawet bezalkoholowo (jak dla mnie) mozna milo spedzic czas....w koncu pogadalam sobie po polsku z moja kumpela bo tak to zwykle towarzystwo midzynarodowe. Powaznie zapomnialam ze to przeciez byla noc swietojanska i taki zbieg okolicznosci ze zapolanowalismy ognicho na ten weekend.
o i fajna ciekawostka moja znajoma zostala babcia w wieku 39 lat to jest cos haha...
Lece ogarnac chate milej niedzieli Wam zycze u nas wlasnie czarne chmury nadciagaja wiec pozniej pod kocyk i jakis dobry filmikcaffe, inessa, grosza, Panda lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Ty i Ja spośród tysięcy,
mocno trzymamy się za ręce,
niezwykły dzień, doniosła chwila
i szept nieśmiały: miły... miła...
Odtąd już razem zawsze i wszędzie.
Tak miało być i tak niech będzie.
Bolesław Leśmian
inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ciekawostka dla nas:
"Podczas owulacji ilość białych krwinek gwałtownie spada w śluzie szyjkowym.
Gdyby nie to,białe krwinki zniszczyłyby wszystkie ciała obce , w tym plemniki."
Dziś źle się czuje coś jest nie tak i to nie mówie,zeby się użalać czy ze strachu ale jakoś tak dziwnie, ustają mi wszystkie objawy ciażowe no ale cóż...samira, Bursztyn, grosza, bliska77, megan8, caffe, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny ciekawostka dla nas:
Dziś źle się czuje coś jest nie tak i to nie mówie,zeby się użalać czy ze strachu ale jakoś tak dziwnie, ustają mi wszystkie objawy ciażowe no ale cóż...iza37, inessa, samira, Matylda36, Mango, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny ciekawostka dla nas:
Dziś źle się czuje coś jest nie tak i to nie mówie,zeby się użalać czy ze strachu ale jakoś tak dziwnie, ustają mi wszystkie objawy ciażowe no ale cóż...Będzie dobrze, bo my wszystkie jesteśmy z Tobą
iza37, inessa, samira, Matylda36, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Miłości uczymy się doceniać,
W dwójnasób ceniąc ją latami.
Nie na ławeczce to westchnienia
I nie zawsze przechadzki pod gwiazdami.
BO wszystko w niej jest śnieg i zamiecie.
Ale życie trzeba przeżyć razem.
Bo pieśń trudną złożyć przecie, a miłość pieśni jest obrazem.
Wszystkiego najlepszego Izaiza37, inessa, samira, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję dziewczyny za życzenia
Teraz jedziemy na obiadek do restauracji potem nad wodę a potem jak Natan mnie opęta to wiedzcie że będzie sie działo
Miłego dnia!!!!samira, gosia7122, inessa, Bursztyn, bliska77, megan8, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość