35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Inesska przecież to nie jest tak, że masz wciąż i na okrągło mieć jakieś objawy ciążowe...ja w ogóle nie miałam kiedyś żadnych objawów....gdyby nie brak @ to nie wiedziałabym, że w ogóle w ciąży jestem....nie mówiąc o Reni, która jest specjalistką w ruchach..
inessa, Reni, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no proszę! nareszcie Inska gadasz rozsądniesz
Nasze nauki nie poszły w las hura
nareszcie do Ciebie dotarło, że masz szansę na dziecko
można? można!
zuch!!
inessa wrote:Dlatego jeżeli się nam tyeraz nie udało to nastepny cykl musi być nasz.
Tobie życzę też wiary i nadziei,że w końcu musi się udać jak nie teraz to napewno przyjdzie odpowiedni czas na maleństwo w Waszym życiuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2013, 12:20
inessa, Bursztyn, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Inesska przecież to nie jest tak, że masz wciąż i na okrągło mieć jakieś objawy ciążowe...ja w ogóle nie miałam kiedyś żadnych objawów....gdyby nie brak @ to nie wiedziałabym, że w ogóle w ciąży jestem....nie mówiąc o Reni, która jest specjalistką w ruchach..
inessa, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
Inessko, czekamy spokojnie do jutra na bete, niczego sobie nie wkrecaj. Posluchaj jakiejs muzyki relaksacyjnej, powachaj kwiatki, niech Ci maz masaz stop zrobi, zadnych stresow. Zrozumiano?
grosza, gosia7122, inessa, samira, Mango, Matylda36, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Inessko, czekamy spokojnie do jutra na bete, niczego sobie nie wkrecaj. Posluchaj jakiejs muzyki relaksacyjnej, powachaj kwiatki, niech Ci maz masaz stop zrobi, zadnych stresow. Zrozumiano?
Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
Inessa nie zamartwiaj się, myśl pozytywnie, a tak w ogóle to czytam i widzę, ze z Ciebie prawdziwy skarb
Iza, wszystkiego najlepszego
spadam do zajęć domowych,
jejku ja na tych wakacjach będę miała ograniczony dostęp do Was bo tylko z telefonu, nie wiem jak to przeżyję....
a w nocy była u nas taaaaaaaaaka burza, aż bałam się oczy otworzyćgrosza, Bursztyn, inessa, megan8, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie,
Inessa nie zamartwiaj się, myśl pozytywnie, a tak w ogóle to czytam i widzę, ze z Ciebie prawdziwy skarb
jejku ja na tych wakacjach będę miała ograniczony dostęp do Was bo tylko z telefonu, nie wiem jak to przeżyję....
a w nocy była u nas taaaaaaaaaka burza, aż bałam się oczy otworzyć
bliska77, gosia7122, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:witajcie,
a w nocy była u nas taaaaaaaaaka burza, aż bałam się oczy otworzyć
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatka
Upadł jej z kolan kłębek włóczki.
Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep.
Trzymała początek życia.
Owijała na palec serdeczny jak pierścionek, chciała uchronić.
Toczył się po ostrych pochyłościach,czasem piął się pod górę.
Przychodził splątany i milczał.
Nigdy już nie powróci na słodki tron jej kolan.
Wyciągnięte ręce świecą w ciemności jak stare miasto.”
Zbigniew Herbert
KRWAWIE - TEST PRZED CHWILĄ UJEMNY JUŻ WYSZEDŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÓJ ANIOŁKU KOCHANY JESTEŚ JUŻ W DOMU OJCA PROSZE CIĘ MÓDL SIĘ ZA TATE I MAME I WYPROŚ ŁASKE ABYŚ MIAŁO SZYBKO RODZEŃSTWO TU NA ZIEMI.
KOCHAMY CIĘ BARDZO MOCNO MAMA I TATA
BĄDŹ WOLA TWOJA - JAK TO TRUDNO POWIEDZIEĆ!!!!!samira, Bursztyn, gosia7122, megan8, promyk, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a bedziesz mogla pisac z telefonu? zycze Ci wpanialego urlopu i fantastycznej pogody
dzięki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2013, 15:27
Bursztyn, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa tak strasznie mi przykro, że aż ból gardło ściska........przytulam
wiem doskonale co przeżywasz, niestety, bądź silna i nie rezygnuj
wiem, ze żadne słowa nie pomogą, wspieram Cię, wierzę, że w końcu się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2013, 15:31
samira, Bursztyn, megan8, inessa, angela, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessko kochana przytulam Cie mocno
Musisz sie zajac Twoim zdrowiem, przyjedz prosze do Krakowa, niech sie porzadny lekarz Toba zajmie zebys mogala donosic ciaze. Moze to tylko kwestia dobrania odpowiednich lekow- poza hormonami. Przytulam mocno i jesli moge cos dla Ciebie zrobic to powiedz prosze
samira, bliska77, megan8, inessa, angela, grosza, promyk, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość