35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno przecież to będzie wesele objazdoweinessa wrote:Too musimy autobus zamówić bo jak ślub ma być w Krakowie a potem wesele troche u Reni troche u Agi to jakoś musimy jeźdźić co nie ??? Przecież my nie bedziemy wstanie inaczej

inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale ten kogucik ma wziecie!! Klejnoty wychodza mu pod pachy, i kazda chce sprobowac jak to jest z opierzonym kogucikiem. Caffe miej go na ok bo ci zakosza kuraka!!
caffe, inessa, bliska77, Bursztyn, samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
Pilnuję własniepromyk wrote:Dziewczyny ale ten kogucik ma wziecie!! Klejnoty wychodza mu pod pachy, i kazda chce sprobowac jak to jest z opierzonym kogucikiem. Caffe miej go na ok bo ci zakosza kuraka!!
inessa, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień był strasznie ciężki, jako astmatyk z trudem oddychałam, powiem szczerze, ze dopiero teraz odżyłam, póki co pogrzmiewa ale coraz wyraźniej, natomiast deszczu ani widu ani słychu, obecnie tzw cisza przed burzą, żaden listek nie drgnieinessa wrote:Aga zazdroszcze burzy
My tu czekamy na deszcz bardzo 
Dobrej nocy
Ja też się wyłączam jutro pogadamy o detalach ślubu

Spokojnej nocy i niedzieli kochane
wzajemnie spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2013, 20:59
Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
U nas wczoraj była burza i polało, ale po 2 godzinach śladu po deszczu nie było. Z jednej strony się ucieszyłam bo ominęło mnie podlewanie ogródka, ale z drugiej strony to za silny był deszcz bo mi pomidory niektóre pokładło. Anomalia pogodowe mamy groźne, szczególnie te opady gradu.agafbh wrote:spadam dziewczynki do, spokojnej nocy, u nas już burze słychać
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

do jutra