35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:Wiem ze jestem swinia ale dobrze wiedziec ze nie tylko moje dziecie jest takim niespiochem
musimy miec tylko nadzieje ze niebawem minie
gosia7122, Bliska 77, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bliska 77 wrote:Rodzicielski koncze 12 lipca i mam jeszcze 8tygodni urlopu, z ktorego mialam wykorzystac 5 i wrocic do pracy ok 20 sierpnia ale wiedzialam ze byloby to zbyt piekne, jedna laska w ciazy jest, inna babka na emeryture odchodzi i po prostu nie daja rady, jesli bedzie taka potrzeba to wracam w polowie kwietnia....
tylko mam nadzieje ze jesli faktycznie wroce wczesniej to pojda mi na reke z urlopem bo w lipcu zamkniete mam przedszkole a w sierpniu zlobek zatem opieke nad jedna i druga musze miec zapewniona przez dwa miesiace, no i w ogole mam nadzieje ze mlodsza od maja przyjma do zlobka...Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nażarłam sie ruskich pierogów i zaraz pękne...
Kurde czemu to takie dobre jest...
Bylam 3 godz na spacerze - jestem przetleniona!
MartaDidi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Bozia3, Mega, Bursztyn, kapturnica, moremi, gretka, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:ja w marcu wracam ,podanie do żłobka mam złożone u nas w ciągu roku nie ma szans ja czekam na września bo wtedy największa szansa na przyjecie
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Bliska, ja juz ponad rok nie spie... I raczej sobie nie pospie w najblizszej przyszlosci...
Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
jestem tutaj nowa. Mam 37lat. Staramy się z mężusiem o drugie dzieciątko. Mamy już synka, który 11 lutego skończy swój pierwszy roczek;-) Staramy się już świadomie kilka miesięcy. Na tym portalu dopiero drugi cykl. Mam nadzieje o wsparcie dlatego tez na ten watek kieruje swoje swoje "wypociny". Która z Was jest w podobnej sytuacji? Co miesiąc strasznie się nakręcam, przeżywam i...nic z tegoMartaDidi, Bliska 77, Margolcia88, anna maria, gretka, ania.g, dorbie, malgos741, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Znam to rowniez, kiedys juz o tym pisalam, starsza cale noce i to tez nie wszystkie zaczela przesypiac w weku ok 2lat a wiecej niz 4 godziny spala od okolo 14mca, teraz juz wiem ze ten typ tak ma i po protu trzeba przeczekac....
Bliska 77, gosia7122, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
Bliska 77 wrote:Znam to rowniez, kiedys juz o tym pisalam, starsza cale noce i to tez nie wszystkie zaczela przesypiac w weku ok 2lat a wiecej niz 4 godziny spala od okolo 14mca, teraz juz wiem ze ten typ tak ma i po protu trzeba przeczekac....
Bliska 77, MartaDidi, gosia7122, Bozia3, Bursztyn, kapturnica, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Swiete slowa, moj starszy syn, zaczal przesypiac noce w wieku UWAGA-UWAGA- 4 lat... Mi juz nic nie straszne
MartaDidi, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba żadna
espiew01 wrote:Witajcie
jestem tutaj nowa. Mam 37lat. Staramy się z mężusiem o drugie dzieciątko. Mamy już synka, który 11 lutego skończy swój pierwszy roczek;-) Staramy się już świadomie kilka miesięcy. Na tym portalu dopiero drugi cykl. Mam nadzieje o wsparcie dlatego tez na ten watek kieruje swoje swoje "wypociny". Która z Was jest w podobnej sytuacji? Co miesiąc strasznie się nakręcam, przeżywam i...nic z tegoMartaDidi, paszczakin, Natka_79, Mega, Bursztyn, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ech ja mialam z młodym to samo 2 lata i praktycznie zero snu.A jak przespal cała noc po tych 2 latach to latalam i sprawdzalam czy on aby oddycha,bo sie nie wydzieral
Bliska 77, gosia7122, Aasiula, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Reni wrote:jak niewyraźny to rutinoscorbin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:45
Reni, Bliska 77, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
oo własnie goździkowa! moja bańka stosuje przemoc - muszę zapodać tabsa
MartaDidi wrote:Ale Goździkowa nic nie mówiła...MartaDidi, Bliska 77, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ale Goździkowa nic nie mówiła...
Radzę iść do dohtora Wilczura
Ja też pójdę... ze swoim okiem cyckiem podbitym... po jakieś okładyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:50
Bliska 77, MartaDidi, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oo własnie goździkowa! moja bańka stosuje przemoc - muszę zapodać tabsa
mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę