X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Wiem ze jestem swinia ale dobrze wiedziec ze nie tylko moje dziecie jest takim niespiochem ;) musimy miec tylko nadzieje ze niebawem minie
    Bliska, ja juz ponad rok nie spie... I raczej sobie nie pospie w najblizszej przyszlosci...

gosia7122, Bliska 77, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Rodzicielski koncze 12 lipca i mam jeszcze 8tygodni urlopu, z ktorego mialam wykorzystac 5 i wrocic do pracy ok 20 sierpnia ale wiedzialam ze byloby to zbyt piekne, jedna laska w ciazy jest, inna babka na emeryture odchodzi i po prostu nie daja rady, jesli bedzie taka potrzeba to wracam w polowie kwietnia....
    tylko mam nadzieje ze jesli faktycznie wroce wczesniej to pojda mi na reke z urlopem bo w lipcu zamkniete mam przedszkole a w sierpniu zlobek zatem opieke nad jedna i druga musze miec zapewniona przez dwa miesiace, no i w ogole mam nadzieje ze mlodsza od maja przyjma do zlobka...
    ja w marcu wracam ,podanie do żłobka mam złożone u nas w ciągu roku nie ma szans ja czekam na września bo wtedy największa szansa na przyjecie

Bliska 77 lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nażarłam sie ruskich pierogów i zaraz pękne...
    Kurde czemu to takie dobre jest...
    Ja od tygodnia jem ruskie - w niedziele tesciowa ulepila i dala a ze sama jestem to jem kanapki i ruskie. W zlewie talerzyk i kubeczek.
    Bylam 3 godz na spacerze - jestem przetleniona!

MartaDidi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Bozia3, Mega, Bursztyn, kapturnica, moremi, gretka, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    ja w marcu wracam ,podanie do żłobka mam złożone u nas w ciągu roku nie ma szans ja czekam na września bo wtedy największa szansa na przyjecie
    No nasza tez miala chodzic od wrzesnia, podanie zlozylam na poczatku stycznia...

gosia7122 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Marta Twój chłop miał.wizję B-)
    Sadze ze podczytuje forum i chce sie pokazac z tej najlepszej strony:-)

Aasiula, Bliska 77, MartaDidi, kkisia, Bozia3, Bursztyn, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Bliska, ja juz ponad rok nie spie... I raczej sobie nie pospie w najblizszej przyszlosci...
    Znam to rowniez, kiedys juz o tym pisalam, starsza cale noce i to tez nie wszystkie zaczela przesypiac w weku ok 2lat a wiecej niz 4 godziny spala od okolo 14mca, teraz juz wiem ze ten typ tak ma i po protu trzeba przeczekac....

Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• espiew01 Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

jestem tutaj nowa. Mam 37lat. Staramy się z mężusiem o drugie dzieciątko. Mamy już synka, który 11 lutego skończy swój pierwszy roczek;-) Staramy się już świadomie kilka miesięcy. Na tym portalu dopiero drugi cykl. Mam nadzieje o wsparcie dlatego tez na ten watek kieruje swoje swoje "wypociny". Która z Was jest w podobnej sytuacji? Co miesiąc strasznie się nakręcam, przeżywam i...nic z tego

MartaDidi, Bliska 77, Margolcia88, anna maria, gretka, ania.g, dorbie, malgos741, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia napewno mialas ;pione;w szole ze streszczen:-)szacun

MartaDidi, Bliska 77, kkisia, Aasiula, gosia7122, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Znam to rowniez, kiedys juz o tym pisalam, starsza cale noce i to tez nie wszystkie zaczela przesypiac w weku ok 2lat a wiecej niz 4 godziny spala od okolo 14mca, teraz juz wiem ze ten typ tak ma i po protu trzeba przeczekac....
    Swiete slowa, moj starszy syn, zaczal przesypiac noce w wieku UWAGA-UWAGA- 4 lat... Mi juz nic nie straszne

Bliska 77, gosia7122, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ech ja mialam z młodym to samo 2 lata i praktycznie zero snu.A jak przespal cała noc po tych 2 latach to latalam i sprawdzalam czy on aby oddycha,bo sie nie wydzieral ;)

Bliska 77, MartaDidi, gosia7122, Bozia3, Bursztyn, kapturnica, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Swiete slowa, moj starszy syn, zaczal przesypiac noce w wieku UWAGA-UWAGA- 4 lat... Mi juz nic nie straszne
    No dokladnie, nasza, obecnie prawie 7latka, odkad jest na swiecie jej siostra, wedruje do nas co noc i sa takie wedrowki ludow, ona do nas, mlodsza sie budzi, biore ja ok 2ej i ide do starszej do lozka bo po prostu nie chce mi sie juz wstawac co 1,5-2 godziny do karmienia :-D

MartaDidi, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja kojarze pregnyl bo mam jeden..ale nie pamietam
    TO BYŁ PREGNYL I CHYBA WIESIOŁEK

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ech ja mialam z młodym to samo 2 lata i praktycznie zero snu.A jak przespal cała noc po tych 2 latach to latalam i sprawdzalam czy on aby oddycha,bo sie nie wydzieral ;)
    Haha fajnie, jakbym czytala o sobie

Aasiula lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba żadna :-/
    espiew01 wrote:
    Witajcie

jestem tutaj nowa. Mam 37lat. Staramy się z mężusiem o drugie dzieciątko. Mamy już synka, który 11 lutego skończy swój pierwszy roczek;-) Staramy się już świadomie kilka miesięcy. Na tym portalu dopiero drugi cykl. Mam nadzieje o wsparcie dlatego tez na ten watek kieruje swoje swoje "wypociny". Która z Was jest w podobnej sytuacji? Co miesiąc strasznie się nakręcam, przeżywam i...nic z tego

MartaDidi, paszczakin, Natka_79, Mega, Bursztyn, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A props wydzierania... Dzisiaj w nocy dawalam Malemu Contarmutan, bo cos niewyrazny byl ... Przysiegam, ze jakbym mieszkala w bloku, to sasiedzi by wezwali policje... Tak sie skubany, wydzieral, ze az starszy syn na drugim koncu domu sie obudzil i pytal, co ja Malemu robie..

Bliska 77, gosia7122, Aasiula, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak niewyraźny to rutinoscorbin ;-)
    MartaDidi wrote:
    cos niewyrazny byl ...

MartaDidi, Bliska 77, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak niewyraźny to rutinoscorbin ;-)
    Ale Goździkowa nic nie mówiła... :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:45

Reni, Bliska 77, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo własnie goździkowa! moja bańka stosuje przemoc - muszę zapodać tabsa
    MartaDidi wrote:

MartaDidi, Bliska 77, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Radzę iść do dohtora Wilczura ;-)

Ja też pójdę... ze swoim okiem cyckiem podbitym... po jakieś okłady :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:50

Bliska 77, MartaDidi, gosia7122, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oo własnie goździkowa! moja bańka stosuje przemoc - muszę zapodać tabsa
    czujesz takie "ćmienie"... Zapodaj!

mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 7153 7154 7155 7156 7157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ