35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia zapomniałaś dopisać, że Bursztyn promotora zamienił na weterynarza, pod byle pretekstem pędzi z Leonem i koniecznie chce jechać bez męża
Bursztyn, Aasiula, Bozia3, Bliska 77, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, moremi, Mega, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nażarłam sie ruskich pierogów i zaraz pękne...
Kurde czemu to takie dobre jest...
bosz, nienawidze Cie w tym momencie..
ale ja mam w domu twarog! i maszynke do pierogow!Aasiula, Natka_79, kkisia, moremi, Mega, kapturnica, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ha ha ha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8ef07a22305.png
edit: eeheh się uśmiał też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:30
Aasiula, SolarPolar, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Dzięki za info o stanikach sportowych, kupiłam (zamówiłam)stanik firmy Shock Absorber w rozmiarze idealnym jak mi pasuje. Nawet nie miałam pojęcia, ze jest taki wybór.
-
mniejsze
zaokrągla się w dół licząc co 5ComeToMeBaby wrote:a to ja własnie miałam pytać- to się większe rozmiary kupuje niż codzienne, koronkowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:34
moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia zapomniałaś dopisać, że Bursztyn promotora zamienił na weterynarza, pod byle pretekstem pędzi z Leonem i koniecznie chce jechać bez męża
malgos741, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, Bozia3, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a to ja własnie miałam pytać- to się większe rozmiary kupuje niż codzienne, koronkowe?[/QUOT
Tam jest taka rozmiarówka, jak przy normalnych stanikach. Ja noszę 80 F i sportowy tez w tym rozmiarze zamówiłam. Mam nadzieję, że będzie dobry...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiesz nie wiem jakby zareagowal gdybym powiedziala szczerze ..Rownie dobrze moglby powiedziec ,ze nie ma problemu..Ale raczej obstawiam foch i koniec dobrych relacji..A ja jednak licze na zmniejszenie sobie czesci kosztow nawet jesli chodzi o recepty No i przede wszystkim o badanai prenatalne..
Bliska 77, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:że u zdrowych dzieci to zajmuje pare dni w szpitalu a u zespołowców zazwyczaj dłużej....zobaczymy, jezeli mu sie saturacja poprawi to go wypuszczą, trzymamy mu tlen przy buzi bo nie toleruje maski na twarzy
Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kociary a Wy? uważacie na koci ogon? czy może jesteście w drodze do schroniska?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c3660e5af16.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:48
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
"wszystkie panienki miękną na widok faceta z wielkimi szypułkami. to oznaka płodności. własnie postanowił wypróbować swój nowy sprzęt..." - fragment programu na national geographic o owadach... właśnie słucham
eheheh taki animalsowy erotikon
Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, moremi, kkisia, SolarPolar, agp, Bozia3, kapturnica, macduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość