35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny ze mnie pamietacie
Chlop mial prawie tydzien jelitowke, potem mlodszej doslownie cieklo na zielono, pod opieka mialam cala trojke, , noce praktycznie calkowicie zarwane a w miedzyczasie tysiac telefonow z pracy z pytaniem czy nie moglaby wczesniej wrocic...
powiem szczerze ze nie chcialo mi sie do nikogo geby otwierac, moje nieliczne wolne chwile spedzalam odstresowujac sie przy ksiazce
Bursztyn, moremi, paszczakin, Bozia3, Aasiula, malgos741, kkisia, Sabina, gosia7122, anna maria, Mega, megan8, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Dzieki dziewczyny ze mnie pamietacie
Chlop mial prawie tydzien jelitowke, potem mlodszej doslownie cieklo na zielono, pod opieka mialam cala trojke, , noce praktycznie calkowicie zarwane a w miedzyczasie tysiac telefonow z pracy z pytaniem czy nie moglaby wczesniej wrocic...
powiem szczerze ze nie chcialo mi sie do nikogo geby otwierac, moje nieliczne wolne chwile spedzalam odstresowujac sie przy ksiazceBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:AMH potrzebne jest tylko specjalistom od ivf
Pojde do lekarza zajmujacego sie bezplodnoscia, wiec chyba ten wynik cos Mu powie.
Oj przeoczylas Bursztynku duuuuze zmiany:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:53
moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Towarzystwo juz ok, mloda ma trzy zeby i wszedzie jej pelno, w nocy jak nie spala tak nie spi, tzn spi ale max po dwie godziny, starsza stara sie bardzo pomagac ale jednoczesnie walczy z zazdroscia , trzeba przetrzymac i tyle
bardzo prosze o jakies streszczeniemoremi, paszczakin, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Sabina, gosia7122, anna maria, Mega, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Auuuuu, a słyszałam, że na topie jest bezstresowe wychowaniea już o przemocy to w ogóle nie wspomnę
ale ok narazie przyjmuję na dzielnie na klatę, jak tylko to pomoże
Bliska 77, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Auuuuu, a słyszałam, że na topie jest bezstresowe wychowanie
a już o przemocy to w ogóle nie wspomnę
ale ok narazie przyjmuję na dzielnie na klatę, jak tylko to pomoże
a poza tym sama prosilas o lomot mozgu, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:58
Bliska 77, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć,dużo w tym wątku bylo o suszonych morelach.
Wczoraj mialam insemninacje i chcialabym jakos sie wspomoc.
Kupilam sobie ananasa, ale wyczytalam,ze mozna go jesc okreslona ilosc, nie za duzo.
http://natural-fertility-info.com/bromelain-pineapple-for-implantation.html
Czy podobnie jest z morelami? Jest jakis dzienny limit,czy mozna jesc, ile sie chce?08.09 - transfer
-
morele? U nas?
jestes pewna, ze Ci sie z czerwonym winem nie pomylilo?Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, Idgie, Bozia3, kapturnica, Reni, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, moremi, anna maria, Mega, ania.g, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:morele? U nas?
jestes pewna, ze Ci sie z czerwonym winem nie pomylilo?Bursztyn, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aga:
- Ewka ma chorego Tomaszka - miał kłopoty z oddychaniem i wylądowali w szpitalu wczoraj - dziś już trochę lepiej
- Burszta się wreszcie przeprowadza do własnego domu - dziadkowie opuszczają dom i teraz Pani Burszta będzie tam szaleć z urządzaniem, a my będziemy pewnie jej znów pomagać w wyborze zmywarek, pralek, parkietów i blatów. Jednocześnie nie chce się przyznać - ale wygląda na to, że odmawia pompejankę - ciekawi jesteśmy rezultatów
- u Kapty super - słychać już serduszko - termin porodu ma taki sam, jak ja miałam z Kajtkiem 17 września - bzykała się podobnie w okolicy Świąt - no i są efekty...
- pojawiło się parę nowych osób - Zosia - co to ma 44 lata od dziś i pragnie mieć pierwsze dziecko - natomiast mąż stawia jej ultimatum do końca marca ze staraniami - bo uważa się za starego - Zosia walczy .....
Kometa - zadomowiła się właściwie już na dobre....lubi się bardzo bzykać - zniszczyła do tej pory jednego sztucznego penisa, teraz używa prawdziwego, który przywołuje ją "kici kici" i zrywa jej guziki z bluzek (no ale 10 lat młodszy - to se jeszcze chwile pozrywa- mają kiepskie wyniki nasienia - będą walczyć
- u Anny Marii wciąż wieje....
- Polarmis została sama z psem na posesji - musiała iść na urlop zdrowotny - bo bestia psiowa ją chce zajeździć...
- Bisca ma przygody z przyjaciółmi - kolega kolegi udusił żonę - bo ta chciała od niego odejść - no takie tu mamy kwiatki...
- Simba daje radę z Dżejmsem - tworzą sielankowy duet, opiekują się bliźniakami i nawet mają czas na współne posiłki, ovu i spacery
- powstał na forum syndrom Alojza - facetów po porodzie, któzy za cholerę nie chcą pomagać - dotyczy to Iwci, ale już lepiej - po ingerencji pielęgniarki (Iwcia ma deprechę lekką poporodową - ale już z niej wychodzi). Syndrom Alojzowy dotknął również Myszę - jej chłop tylko wymaga, nie dziękuje, nie sprząta, a dzieckiem zajmuje się siedząc przy kompie...
Najgorzej syndrom wypada u Pusura - rozstali się z Panem od Koparki w wielkich emocjach - z ingerencją jakichś zewnętrznych organizacji - były tu chwile grozy no i takie tam....ucieczki do pudeł dziewczyn - może się wyprostuje...
-macduska jest po hsg- nie jest dobrze - ma zrosty, ale będzie walczyć
- Reniowy pies chory...chemoterapia - Reni musiała starania odłożyć
- Paszcza dziś bada cukier - jest podenerwowana - bo musiała się najeść cukru...
- Mamatrójki wróciła na forum, po tym jak zarzuciła fochem po akcjach Heretyczki
- Aasiula wypiła wczoraj 100 toastów za wszystkie dziewczyny z forum - chyba trzeźwieje do teraz
- MartaDogini - ta to poszła po bandzie - wypijając w tajemnicy chłopu z barku jakieś stare whisky, które on zbiera...liczy na to, że dostanie od niego nie za mocno (stroną łągodzącą ma byćto, że urodziła mu zdrowego bobasa)
- Inessa z mężem przygotowują się do adopcji - jest dla nich chłopiec - MAciuś - niespełna 4 letni...już się widzieli, pokochali i czekają na ciąg dalszy
- co by tam jeszcze....na bieżąco nie pamiętam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:11
Bursztyn, Bliska 77, Aasiula, mamatrojki80, kapturnica, caffe, Zofia8, Reni, paszczakin, malgos741, kkisia, MartaDidi, Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, SolarPolar, anna maria, Margolcia88, Mega, Iwone, Mango, gretka, megan8, ania.g, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaa...to się chyba nie wpasowałam?
eh.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia, boskie streszczenie, boskie!!!
Ale z ta pompejanka to pojechalastwarz mi peka jak wysuszona ziemia Egiptu bo wczoraj robilam neoderme i nie moge sie smiac
Bozia3, Bliska 77, Aasiula, kkisia, Sabina, gosia7122, moremi, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia ogromne dzieki Mistrzu!
Troche sie dzieje nie ma co ale cholera mam nadzieje ze wszystko u kazdej sie pouklada
za pasiaka Reni trzymam kciuki caly czas
Co do syndromu, jestem chyba szczesciara, moj maz spisuje sie ok
kurcze jak fajnie ze u Inessy cos sie ruszyloAasiula, Bozia3, Reni, kkisia, Sabina, gosia7122, moremi, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aga:
- Ewka ma chorego Tomaszka - miał kłopoty z oddychaniem i wylądowali w szpitalu wczoraj - dziś już trochę lepiej
- Burszta się wreszcie przeprowadza do własnego domu - dziadkowie opuszczają dom i teraz Pani Burszta będzie tam szaleć z urządzaniem, a my będziemy pewnie jej znów pomagać w wyborze zmywarek, pralek, parkietów i blatów. Jednocześnie nie chce się przyznać - ale wygląda na to, że odmawia pompejankę - ciekawi jesteśmy rezultatów
- u Kapty super - słychać już serduszko - termin porodu ma taki sam, jak ja miałam z Kajtkiem 17 września - bzykała się podobnie w okolicy Świąt - no i są efekty...
- pojawiło się parę nowych osób - Zosia - co to ma 44 lata od dziś i pragnie mieć pierwsze dziecko - natomiast mąż stawia jej ultimatum do końca marca ze staraniami - bo uważa się za starego - Zosia walczy .....
Kometa - zadomowiła się właściwie już na dobre....lubi się bardzo bzykać - zniszczyła do tej pory jednego sztucznego penisa, teraz używa prawdziwego, który przywołuje ją "kici kici" i zrywa jej guziki z bluzek (no ale 10 lat młodszy - to se jeszcze chwile pozrywa- mają kiepskie wyniki nasienia - będą walczyć
- u Anny Marii wciąż wieje....
- Polarmis została sama z psem na posesji - musiała iść na urlop zdrowotny - bo bestia psiowa ją chce zajeździć...
- Bisca ma przygody z przyjaciółmi - kolega kolegi udusił żonę - bo ta chciała od niego odejść - no takie tu mamy kwiatki...
- Simba daje radę z Dżejmsem - tworzą sielankowy duet, opiekują się bliźniakami i nawet mają czas na współne posiłki, ovu i spacery
- powstał na forum syndrom Alojza - facetów po porodzie, któzy za cholerę nie chcą pomagać - dotyczy to Iwci, ale już lepiej - po ingerencji pielęgniarki (Iwcia ma deprechę lekką poporodową - ale już z niej wychodzi). Syndrom Alojzowy dotknął również Myszę - jej chłop tylko wymaga, nie dziękuje, nie sprząta, a dzieckiem zajmuje się siedząc przy kompie...
Najgorzej syndrom wypada u Pusura - rozstali się z Panem od Koparki w wielkich emocjach - z ingerencją jakichś zewnętrznych organizacji - były tu chwile grozy no i takie tam....ucieczki do pudeł dziewczyn - może się wyprostuje...
-macduska jest po hsg- nie jest dobrze - ma zrosty, ale będzie walczyć
- Reniowy pies chory...chemoterapia - Reni musiała starania odłożyć
- Paszcza dziś bada cukier - jest podenerwowana - bo musiała się najeść cukru...
- Mamatrójki wróciła na forum, po tym jak zarzuciła fochem po akcjach Heretyczki
- Aasiula wypiła wczoraj 100 toastów za wszystkie dziewczyny z forum - chyba trzeźwieje do teraz
- MartaDogini - ta to poszła po bandzie - wypijając w tajemnicy chłopu z barku jakieś stare whisky, które on zbiera...liczy na to, że dostanie od niego nie za mocno (stroną łągodzącą ma byćto, że urodziła mu zdrowego bobasa)
- Inessa z mężem przygotowują się do adopcji - jest dla nich chłopiec - MAciuś - niespełna 4 letni...już się widzieli, pokochali i czekają na ciąg dalszy
- co by tam jeszcze....na bieżąco nie pamiętam...
Czapki z glow:-)
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8