35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry Dziewczyny... Czyz za oknem nie swieci slonce? Czyż ptaszęta nie skwiercza bezzębnymi dziobami? Rozmawialam dzisiaj z moim Roberto i mowie- taka chora jestem- a On na to- wypij sobie dobrej whisky... moze przejdzie....- poudawalam ,ze szkoda i ze "no cos ty..." i ze "naprwde?..." Brak mi slow ze wzruszenia... Milego dzionka ... Ewa, caly czas kciuki trzymam... Moj Juliusz tez nie toleruje niczego na buzi... Po prostu horror przy inhalacjach..
Sabina, paszczakin, Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, gosia7122, mamatrojki80, SolarPolar, Mega, Bozia3, Bursztyn, kapturnica, Mango, gretka, macduska, megan8, Zofia8, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Reni wrote:kociary a Wy? uważacie na koci ogon? czy może jesteście w drodze do schroniska?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c3660e5af16.png
nawet nie wiesz Reni ile jest takich oszolomow, co oddaja zwierzeta, bo ciaza.. Jak sie w GD schronisku udzielalam, to sie napatrzylam..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:"wszystkie panienki miękną na widok faceta z wielkimi szypułkami. to oznaka płodności. własnie postanowił wypróbować swój nowy sprzęt..." - fragment programu na national geographic o owadach... właśnie słucham
eheheh taki animalsowy erotikon
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, mamatrojki80, Bozia3, macduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dzien Dobry Dziewczyny... Czyz za oknem nie swieci slonce? Czyż ptaszęta nie skwiercza bezzębnymi dziobami? Rozmawialam dzisiaj z moim Roberto i mowie- taka chora jestem- a On na to- wypij sobie dobrej whisky... moze przejdzie....- poudawalam ,ze szkoda i ze "no cos ty..." i ze "naprwde?..." Brak mi slow ze wzruszenia... Milego dzionka ... Ewa, caly czas kciuki trzymam... Moj Juliusz tez nie toleruje niczego na buzi... Po prostu horror przy inhalacjach..
Bliska 77, moremi, MartaDidi, kkisia, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Dzien Dobry Dziewczyny... Czyz za oknem nie swieci slonce? Czyż ptaszęta nie skwiercza bezzębnymi dziobami? Rozmawialam dzisiaj z moim Roberto i mowie- taka chora jestem- a On na to- wypij sobie dobrej whisky... moze przejdzie....- poudawalam ,ze szkoda i ze "no cos ty..." i ze "naprwde?..." Brak mi slow ze wzruszenia... Milego dzionka ... Ewa, caly czas kciuki trzymam... Moj Juliusz tez nie toleruje niczego na buzi... Po prostu horror przy inhalacjach..
Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, MartaDidi, kkisia, mamatrojki80, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kociary a Wy? uważacie na koci ogon? czy może jesteście w drodze do schroniska?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c3660e5af16.pngAasiula, MartaDidi, kkisia, Reni, mamatrojki80, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Albo Cie podpuszcza
moremi, Bliska 77, Aasiula, Mega, Bozia3, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Powiem, ze Maly wypil:-) Chcial i wypil- nowoczesny, bezstresowy model wychowania.... W kwestiach wychowania moj facet ma do mnie pelne zaufanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:08
moremi, kkisia, Bliska 77, Aasiula, Mega, Bozia3, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bozia super streszczenie wnioskuję u pani o szóstkę dla Ciebie.
Peppa nie stresuj się teraz będzie tylko lepiej.
Zofia wszystkiego naj i spełnienia tego jednego życzenia
Bliska ostatnio myślałam co u Ciebie ,moja Maryska też słabo spi w nocy co dwie godziny cyc w dzien tez kiepsko.
Pozostale dziewczyny pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystko
Ewa zdrowka dla TomaszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:09
moremi, Sabina, kkisia, MartaDidi, Bliska 77, Aasiula, Bozia3, Bursztyn, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Marta, dziękuję
rozbawiłaś mnie
Reni, a w nawiązaniu do tego screena, to jedna znajoma wrzuciła takiego newsa
Mieszkanie z kotem powoduje zakłaczenie macicy i problemy z zajściem w ciążę.
UmarłamMartaDidi, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, macduska, Zofia8, mysza1975, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/edf49dfa2fdc.jpg
moremi wrote:Reni, a w nawiązaniu do tego screena, to jedna znajoma wrzuciła takiego newsa
UmarłamSabina, MartaDidi, moremi, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, paszczakin, Mega, Bursztyn, kapturnica, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Marta, dziękuję
rozbawiłaś mnie
Reni, a w nawiązaniu do tego screena, to jedna znajoma wrzuciła takiego newsa
Umarłammoremi, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Sabina wrote:Aga jesteś z żelaza
a powiedz na kiedy masz zaplanowany powrót do roboty i czemu tak szybko?
tylko mam nadzieje ze jesli faktycznie wroce wczesniej to pojda mi na reke z urlopem bo w lipcu zamkniete mam przedszkole a w sierpniu zlobek zatem opieke nad jedna i druga musze miec zapewniona przez dwa miesiace, no i w ogole mam nadzieje ze mlodsza od maja przyjma do zlobka...gosia7122, Bozia3, moremi, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Bozia super streszczenie wnioskuję u pani o szóstkę dla Ciebie.
Peppa nie stresuj się teraz będzie tylko lepiej.
Zofia wszystkiego naj i spełnienia tego jednego życzenia
Bliska ostatnio myślałam co u Ciebie ,moja Maryska też słabo spi w nocy co dwie godziny cyc w dzien tez kiepsko.
Pozostale dziewczyny pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystko
Ewa zdrowka dla Tomaszkamusimy miec tylko nadzieje ze niebawem minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:16
gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość