X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry Dziewczyny... Czyz za oknem nie swieci slonce? Czyż ptaszęta nie skwiercza bezzębnymi dziobami? Rozmawialam dzisiaj z moim Roberto i mowie- taka chora jestem- a On na to- wypij sobie dobrej whisky... moze przejdzie....- poudawalam ,ze szkoda i ze "no cos ty..." i ze "naprwde?..." Brak mi slow ze wzruszenia... Milego dzionka ... Ewa, caly czas kciuki trzymam... Moj Juliusz tez nie toleruje niczego na buzi... Po prostu horror przy inhalacjach..

Sabina, paszczakin, Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, gosia7122, mamatrojki80, SolarPolar, Mega, Bozia3, Bursztyn, kapturnica, Mango, gretka, macduska, megan8, Zofia8, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kociary a Wy? uważacie na koci ogon? czy może jesteście w drodze do schroniska?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c3660e5af16.png

nawet nie wiesz Reni ile jest takich oszolomow, co oddaja zwierzeta, bo ciaza.. Jak sie w GD schronisku udzielalam, to sie napatrzylam..

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    "wszystkie panienki miękną na widok faceta z wielkimi szypułkami. to oznaka płodności. własnie postanowił wypróbować swój nowy sprzęt..." - fragment programu na national geographic o owadach... właśnie słucham :) eheheh taki animalsowy erotikon
    Ja mam owada z wielka szypulka... Jedna, niestety...

ComeToMeBaby, moremi, kkisia, mamatrojki80, Bozia3, macduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dzien Dobry Dziewczyny... Czyz za oknem nie swieci slonce? Czyż ptaszęta nie skwiercza bezzębnymi dziobami? Rozmawialam dzisiaj z moim Roberto i mowie- taka chora jestem- a On na to- wypij sobie dobrej whisky... moze przejdzie....- poudawalam ,ze szkoda i ze "no cos ty..." i ze "naprwde?..." Brak mi slow ze wzruszenia... Milego dzionka ... Ewa, caly czas kciuki trzymam... Moj Juliusz tez nie toleruje niczego na buzi... Po prostu horror przy inhalacjach..
    Marta Twój chłop miał.wizję B-)

Bliska 77, moremi, MartaDidi, kkisia, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Perfekcyjne zagranie Marta ;D

Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, MartaDidi, kkisia, mamatrojki80, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No i to jaka :-D

Aasiula, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kociary a Wy? uważacie na koci ogon? czy może jesteście w drodze do schroniska?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c3660e5af16.png
    Szykuję większą zamrażarkę :p

Aasiula, MartaDidi, kkisia, Reni, mamatrojki80, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie asiula ;)
    heheeh żeby on wiedział hahahaha
    Marta- wykorzystaj ten moment dobroci, drugi może się nie trafić ;)

Aasiula, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide się kimnąć na trochę, coś tak mi się ziewać chce że nie dam rady się skupić nad robotą. si ju lejter.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Albo cos przeskrobał... Taka ja mam wizje...

moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Albo cos przeskrobał... Taka ja mam wizje...
    Albo Cie podpuszcza :-)

MartaDidi, Aasiula, Sabina, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Albo Cie podpuszcza :-)
    No wlasnie... A ja obalilam mu pol flaszki... Brak kultury... A On sie mna chwali w towarzystwie(wiem od swiadkow), ze mam taka klasę... Boze... Gdyby On wiedzial...

moremi, Bliska 77, Aasiula, Mega, Bozia3, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jesteś z żelaza :-) a powiedz na kiedy masz zaplanowany powrót do roboty i czemu tak szybko? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:06

Bliska 77, kkisia, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem, ze Maly wypil:-) Chcial i wypil- nowoczesny, bezstresowy model wychowania.... W kwestiach wychowania moj facet ma do mnie pelne zaufanie...:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:08

moremi, kkisia, Bliska 77, Aasiula, Mega, Bozia3, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia super streszczenie wnioskuję u pani o szóstkę dla Ciebie.
    Peppa nie stresuj się teraz będzie tylko lepiej.
    Zofia wszystkiego naj i spełnienia tego jednego życzenia
    Bliska ostatnio myślałam co u Ciebie ,moja Maryska też słabo spi w nocy co dwie godziny cyc w dzien tez kiepsko.
    Pozostale dziewczyny pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystko
    Ewa zdrowka dla Tomaszka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:09

moremi, Sabina, kkisia, MartaDidi, Bliska 77, Aasiula, Bozia3, Bursztyn, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, dziękuję :-) rozbawiłaś mnie :-)

Reni, a w nawiązaniu do tego screena, to jedna znajoma wrzuciła takiego newsa
    Mieszkanie z kotem powoduje zakłaczenie macicy i problemy z zajściem w ciążę.

Umarłam :D

MartaDidi, Aasiula, Mega, kapturnica, gretka, macduska, Zofia8, mysza1975, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/edf49dfa2fdc.jpg
    moremi wrote:

Sabina, MartaDidi, moremi, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, paszczakin, Mega, Bursztyn, kapturnica, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Marta, dziękuję :-) rozbawiłaś mnie :-)

Ale o jakie koty chodzi przepraszam? Takie fruwające po katach? To sie zgodze, ze zklacza, jak sie w niewłaściwym miejscu, dawno nieodkurzanym usiądzie...

moremi, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Aga jesteś z żelaza :-) a powiedz na kiedy masz zaplanowany powrót do roboty i czemu tak szybko? ;-)
    Rodzicielski koncze 12 lipca i mam jeszcze 8tygodni urlopu, z ktorego mialam wykorzystac 5 i wrocic do pracy ok 20 sierpnia ale wiedzialam ze byloby to zbyt piekne, jedna laska w ciazy jest, inna babka na emeryture odchodzi i po prostu nie daja rady, jesli bedzie taka potrzeba to wracam w polowie kwietnia....
    tylko mam nadzieje ze jesli faktycznie wroce wczesniej to pojda mi na reke z urlopem bo w lipcu zamkniete mam przedszkole a w sierpniu zlobek zatem opieke nad jedna i druga musze miec zapewniona przez dwa miesiace, no i w ogole mam nadzieje ze mlodsza od maja przyjma do zlobka...

gosia7122, Bozia3, moremi, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Bozia super streszczenie wnioskuję u pani o szóstkę dla Ciebie.
    Peppa nie stresuj się teraz będzie tylko lepiej.
    Zofia wszystkiego naj i spełnienia tego jednego życzenia
    Bliska ostatnio myślałam co u Ciebie ,moja Maryska też słabo spi w nocy co dwie godziny cyc w dzien tez kiepsko.
    Pozostale dziewczyny pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystko
    Ewa zdrowka dla Tomaszka
    Wiem ze jestem swinia ale dobrze wiedziec ze nie tylko moje dziecie jest takim niespiochem ;) musimy miec tylko nadzieje ze niebawem minie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:16

gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 7152 7153 7154 7155 7156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ