35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak w ogóle to witaj
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108,1.html tu masz listę osób, które się starają i jest nas mnóstwo
p.s. zanim dziewczyny odgryzą Ci kawałek policzka albo jakąś inną nogę ostrzegam! na tym wątku nie używamy zdrobnień
espiew01 wrote:Witajcie
jestem tutaj nowa. Mam 37lat. Staramy się z mężusiem o drugie dzieciątko. Mamy już synka, który 11 lutego skończy swój pierwszy roczek;-) Staramy się już świadomie kilka miesięcy. Na tym portalu dopiero drugi cykl. Mam nadzieje o wsparcie dlatego tez na ten watek kieruje swoje swoje "wypociny". Która z Was jest w podobnej sytuacji? Co miesiąc strasznie się nakręcam, przeżywam i...nic z tegoMartaDidi, Bliska 77, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, Arwena, kkisia, kapturnica, moremi, macduska, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
albo CopernikusaMartaDidi wrote:Ja poproszę do Leśnej Góry...
MartaDidi, Bliska 77, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, macduska, gretka, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Swiete slowa, moj starszy syn, zaczal przesypiac noce w wieku UWAGA-UWAGA- 4 lat... Mi juz nic nie straszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:54
MartaDidi, Bliska 77, gosia7122, Aasiula, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak byłam dzieckiem babcia mi kazała Kaszpirowskiego oglądać w tv... do dziś mam traumę... buuuuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:56
MartaDidi, Bliska 77, Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Jak byłam dzieckiem babcia mi kazała Kaszpirowskiego oglądać w tv... do dziś mam trumę... buuuuuu
mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, kkisia, Bozia3, moremi, dorbie, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
a teraz od czapki na zmianę tematu
temat lalek wałkowałyśmy już nie raz ale te mi się tak bardzo podobają.. że chcę dziewczynkę
http://malfrue.blogspot.com/kapturnica, moremi, mysza1975, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a tak w ogóle to witaj
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108,1.html tu masz listę osób, które się starają i jest nas mnóstwo
p.s. zanim dziewczyny odgryzą Ci kawałek policzka albo jakąś inną nogę ostrzegam! na tym wątku nie używamy zdrobnień
hehe, jak sie pani zreflektowala
a ja lece do domu na zeberka w kapuscie kiszonej, bo ku**wa zerazlam krowke.. moj szef, Holender, przyniosl krowki do pracy, zbrodzien!
Cukrowi smierc!gosia7122, Bliska 77, mamatrojki80, Reni, Aasiula, kkisia, Bozia3, Mega, kapturnica, moremi, macduska, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Jak byłam dzieckiem babcia mi kazała Kaszpirowskiego oglądać w tv... do dziś mam traumę... buuuuuu
mamatrojki80, MartaDidi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyok dziewczyny, przespałam sie i lece do szpitala, jutro moze wpadne poczytać
biore papiery bo sie musze jakims cudem przygotowac do egzaminu tam...normalnie hardcoremamatrojki80, Bliska 77, gosia7122, peppapig, kkisia, MartaDidi, Bozia3, Mega, SolarPolar, Bursztyn, moremi, anna maria, gretka, ania.g, dorbie, ComeToMeBaby, mysza1975, malgos741, Sabina, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moja droga, na wychowanie to juz troche za pozno, pretensje nalezy kierowac do mamusi i tatusia
a poza tym sama prosilas o lomot mozgu, nie?a ja chyba sobie kąpiel z bąbelkami zapodam
moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ewka, musze przyznac ze z Ciebie jest niesamowicie silny czlowiek i doskonala Mama, kurcze jestem pelna podziwu, trzymajcie sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:19
Aasiula, Heretyczka, mamatrojki80, gosia7122, kkisia, MartaDidi, Mega, SolarPolar, moremi, anna maria, gretka, ania.g, Bozia3, Sabina, Arwena, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagp wrote:No tak co racja to racja. Ja już po pracy Jupiii weekend !!! Jem obiadzik, mała na zuchach, monż na zakupach
a ja chyba sobie kąpiel z bąbelkami zapodam
agp....pytania Cie i tak nie ominąmamatrojki80, Arwena, Aasiula, gosia7122, kkisia, Bliska 77, MartaDidi, Bozia3, Mega, Bursztyn, moremi, anna maria, gretka, ComeToMeBaby, mysza1975, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzukam i szukam tu informacji o kolejnym bijącym serduszku,ale wystarczy wyjść na parę godzin z domu i już są problemy z pozbieraniem wątków
Wróciłam od lekarza - taki tam tradycyjny monitoring - endometrium 9, pęcherzyk 17 - w końcu po paru miesiącach w prawym jajniku, a nie jak co miesiąc w lewym, Może z prawego się uda...
A ja wczoraj jak na złość na lewym boku leżałam
Pozdrawiam poobiednio!Arwena, Bliska 77, MartaDidi, kapturnica, moremi, macduska, gretka, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość