35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArwena wrote:Kapta od ciebie na 100% wiesiołek i Pregnyl ,dotarłam do strony na której o tym pisałyśmy
Od Dorbie natomiast CLO
Kochana, a Ty dostałaś w końcu okres? przepraszam, że tak z grubej rury pytam, ale jeśli nie to według mnie nie ma sensu się lekami faszerować.
MartaDidi, Bliska 77, Arwena, kkisia, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dzięki dziewczyny za dobre mysli i słowa
agp....pytania Cie i tak nie ominą
Ale teraz masz ważniejsze sprawy na głowie, leć kochana do synusia,zdrowiejcie i wracajcie do domku;
Ja tu spokojnie poczekam, dokształcę się, trochę ponadrabiam
Aasiula, MartaDidi, Bozia3, Bliska 77, SolarPolar, kkisia, moremi, gretka, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:Kapta od ciebie na 100% wiesiołek i Pregnyl ,dotarłam do strony na której o tym pisałyśmy
Od Dorbie natomiast CLOWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:29
kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Kochana, a Ty dostałaś w końcu okres? przepraszam, że tak z grubej rury pytam, ale jeśli nie to według mnie nie ma sensu się lekami faszerować.
ja nie chce teraz ich brać muszę najpierw mieć @
mamatrojki80, dorbie, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ok dziewczyny, przespałam sie i lece do szpitala, jutro moze wpadne poczytać
biore papiery bo sie musze jakims cudem przygotowac do egzaminu tam...normalnie hardcoremamatrojki80, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyAasiula wrote:aaa to w takim razie jak Malgos nie wezmie tego Inofliku to ja chetnie go przyjme
A co tu się wyprawia... jakiś nielegalny obrót lekami chybaMartaDidi, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, gosia7122, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Wiem, wiem :-)Chrzest bojowy musi być, nie ma litości "dla dziewic wstępujących w Wasze progi"
Ale teraz masz ważniejsze sprawy na głowie, leć kochana do synusia,zdrowiejcie i wracajcie do domku;
Ja tu spokojnie poczekam, dokształcę się, trochę ponadrabiamMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:aga to Twoja corcia na avatarku?
Tak, to moja mała zołza. Miała kręcone papiloty, bo niosła obrączki na ślubie wujka, więc musiała wyglądać jak ta lalaKoleżanka fryzjerka tak Ją załatwiła dzień przed ślubem, taki mój mały domiś
Aasiula, Bliska 77, SolarPolar, kkisia, moremi, gretka, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Tak, to moja mała zołza. Miała kręcone papiloty, bo niosła obrączki na ślubie wujka, więc musiała wyglądać jak ta lala
Koleżanka fryzjerka tak Ją załatwiła dzień przed ślubem, taki mój mały domiś
Bliska 77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Uff...dotarłam...
Bursztynku dziękuję za podgląd wykresu, faktycznie daje nadzieję ale sie nie nakręcam
Zofia u nas tez sie czeka na wynik amh około 10 dni, więc nie panikuj
Dzie Elf???Bliska 77, MartaDidi, Bursztyn, gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Matko co za cisnienie lezy i kwiczy..A ja sie dobudzic nie mooge.Jakby nie to ze sama robilam pierogi myslala bym ze cos w farszu siedzi..Arwena to daj namiar na priva adresu to ci wysle w poniedzialek ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:56
Mega, mamatrojki80, MartaDidi, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Matko co za cisnienie lezy i kwiczy..A ja sie dobudzic nie mooge.Jakby nie to ze sama robilam pierogi myslala bym ze cos w farszu siedzi..Arwena to daj namiar na priva adresu to ci wysle w poniedzialek ..
Aasiula, kapturnica, Bliska 77, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny