X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie celwoanie to mimo wszystko i tak ślepy traf..I tak zalezy to od kondychy plemników w danym czasie..Ktory dopcha sie szybciej..Moja ciotka ma 4ke dzieci..Same corki..2planowane jedno robione w czasie owu.Druga celowana..I 2ka wpadki..I badz tu madry

Aasiula, MartaDidi, kkisia, Bliska 77, moremi, gosia7122, dorbie, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    uwazaj co mowisz! ostatnio proces z Sankowskim wygrala... Ze naturalna jest...
    No to bez botoksu, naturalnie wyglada na 60-tke.

MartaDidi, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Takie celwoanie to mimo wszystko i tak ślepy traf..I tak zalezy to od kondychy plemników w danym czasie..Ktory dopcha sie szybciej..Moja ciotka ma 4ke dzieci..Same corki..2planowane jedno robione w czasie owu.Druga celowana..I 2ka wpadki..I badz tu madry
    Tez tak mysle :)

kapturnica, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Tez tak mysle :)
    szanse sazawsze pól na pół..I na to licze XD

Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    szanse sazawsze pól na pół..I na to licze XD
    a co obstawiasz w odczuciach?

MartaDidi, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - tak w ogole to mi sie dzisiaj snilas. Mialam rano opisac sen a teraz tylko mam znikomy obraz tego - ja w lozku szpitalnym a ty przy drugim lozku w odwiedzinach u kogos. Ja Cie poznalam ze zdjecia ktore tu wstawilas a Ty nie wiedzialAs kim jestem - ale przedstawilam sie - to ja Polar! Ale calego kontekstu sennego juz nie pamietam.

kapturnica, MartaDidi, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Bliska 77, moremi, macduska, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No to mnie teraz rozbiłaś... w drobny mak...

Marta rób :-) jak zrobisz to się przekonasz co Wam wyszło ;-) innej metody nie ma :-)ja ogarniam trójkę, Ty tez dasz radę.

kapturnica, MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tej Łiski Ci pozazdroscilam:-)

MartaDidi, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie ja bedzie córka bede zajbiescie happy jak synek Tez sie nie bede martwic..Najwazniejsze coby było zdrowe 8)

mamatrojki80, MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a co obstawiasz w odczuciach?
    Ja mam czuja na dżądra.Moj i syn na cipeczke..A co bjest zobacze za kilka tygodni 8)

Aasiula, Bliska 77, moremi, gosia7122, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Marta - tak w ogole to mi sie dzisiaj snilas. Mialam rano opisac sen a teraz tylko mam znikomy obraz tego - ja w lozku szpitalnym a ty przy drugim lozku w odwiedzinach u kogos. Ja Cie poznalam ze zdjecia ktore tu wstawilas a Ty nie wiedzialAs kim jestem - ale przedstawilam sie - to ja Polar! Ale calego kontekstu sennego juz nie pamietam.
    Super.... Tylko to lozko szpitalne... Ale moze na porodowce kogos odwiedzalam ;-)

kapturnica, SolarPolar, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta musialabys wspomoc sie pelnym monitoringiem I bzykac sie przed owulacja - dwa dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:45

moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a są tu jakieś Joanny? bo ja jestem Joanna :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    dzieje sie cos ciekawego? :D
    Pytacie kiedy dostaniemy Maciusia no wiec jeszcze troche przed nami nie wiemy ile czasu bo tu zalezy tez od tego jak Macius bedzie sie do nas przywiazywał oraz od decyzji rodziców zastepczych naszych pan z oao a zwłaszcza sądu.
    dzisiaj byłam u genetyk po badania.wizyta u genetyk!
    długo oczekiwane wyniki po ponad 2 miesiacach!!!
    mam złożona mutacje heterozygotyczną w genie MTHFR (heterozygota 677/t i heterozygota 1298 a/c.pierwsza mutacja szczególnie wskazuje na zmniejszenie aktywnosci enzymatycznej bialka ( genetyczna predyspozycja do choroby zakrzepowo-zatorowej)badanie nie wyklucza istnienia innych mutacji.
    Wskazana konsultacja w poradni hematologicznej a w razie ewentualnej ciazy specjalistyczna opieka w poradni patologii ciazy przy klinice w Poznaniu.
    Pamietam kochane o Was <3

kapturnica, mamatrojki80, kkisia, Bliska 77, Aasiula, moremi, Mango, anna maria, macduska, gosia7122, gretka, ania.g, Bozia3, Bursztyn, Niuta, mysza1975, malgos741, Arwena, paszczakin, Mega, megan8, iwcia77, Sabina, mama78 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Marta musialabys wspomoc sie z pelnym monitoringiem I bzykac sie przed owulacja - dwa dni.
    Taa tylko jaka pewnosc kiedy tak naprawde dojdzie do owulacji .Czy peknie jajco przy 20tu czy 23mm..Tak naprawde w celowanie w płec chyba ciężko jest..Patrzyłam nie raz tu na wykresy ciążowe i to co dziewczyny maja..I sa dzienpo dniu sey i jest córka..Sa rzadkie i jest syn..Więc metoda chyba tez nie do końca daje szanse na sukces...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:46

Aasiula, moremi, Margolcia88, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Marta musialabys wspomoc sie z pelnym monitoringiem I bzykac sie przed owulacja - dwa dni.
    Tylko, ze ja drugiego syna mam z takiego bzykania...Oczywiscie, pelnia szczescia... ale tez dziewczynka mi sie marzy...

mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, moremi, kapturnica, dorbie, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska ale czy mozna z tym cos zrobic. Jak utrzymac Ciaze?

malgos741 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    a są tu jakieś Joanny? bo ja jestem Joanna :-)
    Dzoana, znaczy... slownik mi podpowiada "Dzbana" albo "Dziana"... i badz tu czlowieku madry...

Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane :)
    dzieje sie cos ciekawego? :D
    Pytacie kiedy dostaniemy Maciusia no wiec jeszcze troche przed nami nie wiemy ile czasu bo tu zalezy tez od tego jak Macius bedzie sie do nas przywiazywał oraz od decyzji rodziców zastepczych naszych pan z oao a zwłaszcza sądu.
    dzisiaj byłam u genetyk po badania.wizyta u genetyk!
    długo oczekiwane wyniki po ponad 2 miesiacach!!!
    mam złożona mutacje heterozygotyczną w genie MTHFR (heterozygota 677/t i heterozygota 1298 a/c.pierwsza mutacja szczególnie wskazuje na zmniejszenie aktywnosci enzymatycznej bialka ( genetyczna predyspozycja do choroby zakrzepowo-zatorowej)badanie nie wyklucza istnienia innych mutacji.
    Wskazana konsultacja w poradni hematologicznej a w razie ewentualnej ciazy specjalistyczna opieka w poradni patologii ciazy przy klinice w Poznaniu.
    Pamietam kochane o Was <3
    No to wreszcie wiesz na czym stoisz...

Aasiula, moremi, inessa, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dzoana, znaczy... slownik mi podpowiada "Dzbana" albo "Dziana"... i badz tu czlowieku madry...
    Byle nie Krupa....

MartaDidi, Aasiula, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7157 7158 7159 7160 7161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ