35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie celwoanie to mimo wszystko i tak ślepy traf..I tak zalezy to od kondychy plemników w danym czasie..Ktory dopcha sie szybciej..Moja ciotka ma 4ke dzieci..Same corki..2planowane jedno robione w czasie owu.Druga celowana..I 2ka wpadki..I badz tu madry
Aasiula, MartaDidi, kkisia, Bliska 77, moremi, gosia7122, dorbie, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Takie celwoanie to mimo wszystko i tak ślepy traf..I tak zalezy to od kondychy plemników w danym czasie..Ktory dopcha sie szybciej..Moja ciotka ma 4ke dzieci..Same corki..2planowane jedno robione w czasie owu.Druga celowana..I 2ka wpadki..I badz tu madry
kapturnica, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Marta - tak w ogole to mi sie dzisiaj snilas. Mialam rano opisac sen a teraz tylko mam znikomy obraz tego - ja w lozku szpitalnym a ty przy drugim lozku w odwiedzinach u kogos. Ja Cie poznalam ze zdjecia ktore tu wstawilas a Ty nie wiedzialAs kim jestem - ale przedstawilam sie - to ja Polar! Ale calego kontekstu sennego juz nie pamietam.
kapturnica, MartaDidi, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Bliska 77, moremi, macduska, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:No to mnie teraz rozbiłaś... w drobny mak...
Marta róbjak zrobisz to się przekonasz co Wam wyszło
innej metody nie ma :-)ja ogarniam trójkę, Ty tez dasz radę.
kapturnica, MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Marta - tak w ogole to mi sie dzisiaj snilas. Mialam rano opisac sen a teraz tylko mam znikomy obraz tego - ja w lozku szpitalnym a ty przy drugim lozku w odwiedzinach u kogos. Ja Cie poznalam ze zdjecia ktore tu wstawilas a Ty nie wiedzialAs kim jestem - ale przedstawilam sie - to ja Polar! Ale calego kontekstu sennego juz nie pamietam.
kapturnica, SolarPolar, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
dzieje sie cos ciekawego?
Pytacie kiedy dostaniemy Maciusia no wiec jeszcze troche przed nami nie wiemy ile czasu bo tu zalezy tez od tego jak Macius bedzie sie do nas przywiazywał oraz od decyzji rodziców zastepczych naszych pan z oao a zwłaszcza sądu.
dzisiaj byłam u genetyk po badania.wizyta u genetyk!
długo oczekiwane wyniki po ponad 2 miesiacach!!!
mam złożona mutacje heterozygotyczną w genie MTHFR (heterozygota 677/t i heterozygota 1298 a/c.pierwsza mutacja szczególnie wskazuje na zmniejszenie aktywnosci enzymatycznej bialka ( genetyczna predyspozycja do choroby zakrzepowo-zatorowej)badanie nie wyklucza istnienia innych mutacji.
Wskazana konsultacja w poradni hematologicznej a w razie ewentualnej ciazy specjalistyczna opieka w poradni patologii ciazy przy klinice w Poznaniu.
Pamietam kochane o Waskapturnica, mamatrojki80, kkisia, Bliska 77, Aasiula, moremi, Mango, anna maria, macduska, gosia7122, gretka, ania.g, Bozia3, Bursztyn, Niuta, mysza1975, malgos741, Arwena, paszczakin, Mega, megan8, iwcia77, Sabina, mama78 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Marta musialabys wspomoc sie z pelnym monitoringiem I bzykac sie przed owulacja - dwa dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:46
Aasiula, moremi, Margolcia88, dorbie lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Marta musialabys wspomoc sie z pelnym monitoringiem I bzykac sie przed owulacja - dwa dni.
mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, moremi, kapturnica, dorbie, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
mamatrojki80 wrote:a są tu jakieś Joanny? bo ja jestem Joanna
Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
inessa wrote:Hej kochane
dzieje sie cos ciekawego?
Pytacie kiedy dostaniemy Maciusia no wiec jeszcze troche przed nami nie wiemy ile czasu bo tu zalezy tez od tego jak Macius bedzie sie do nas przywiazywał oraz od decyzji rodziców zastepczych naszych pan z oao a zwłaszcza sądu.
dzisiaj byłam u genetyk po badania.wizyta u genetyk!
długo oczekiwane wyniki po ponad 2 miesiacach!!!
mam złożona mutacje heterozygotyczną w genie MTHFR (heterozygota 677/t i heterozygota 1298 a/c.pierwsza mutacja szczególnie wskazuje na zmniejszenie aktywnosci enzymatycznej bialka ( genetyczna predyspozycja do choroby zakrzepowo-zatorowej)badanie nie wyklucza istnienia innych mutacji.
Wskazana konsultacja w poradni hematologicznej a w razie ewentualnej ciazy specjalistyczna opieka w poradni patologii ciazy przy klinice w Poznaniu.
Pamietam kochane o WasAasiula, moremi, inessa, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny