35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Kapta najpierw czekamy na spowiedz Arweny a pozniej dopiero wesprzemy lekami
Aasiula, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kapta najpierw czekamy na spowiedz Arweny a pozniej dopiero wesprzemy lekami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:19
mamatrojki80, kkisia, Aasiula, moremi, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:cisnienie jest super, łeb mi zaraz rozwali. A u nas tak napierdala śniegiem jakby ktoś tam na górze sraczki dostał, warunki do jazdy masakryczne, a my chcieliśmy na szybko zakupy obrobić...
mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Malo cos piszecie wiec luknelam na pudelka a tam Ewa Minge - i okazuje sie ze ona ma 46 lat!!! Matko ja myslalam ze ona ma 60-tke na karku plus w pysku mnostwo botoksu, kwasow i takich tam.
Margolcia88, Aasiula, kkisia, kapturnica, Bliska 77, moremi, macduska, gretka, gosia7122, ania.g, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby, mysza1975, Sabina, Arwena, paszczakin, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Malo cos piszecie wiec luknelam na pudelka a tam Ewa Minge - i okazuje sie ze ona ma 46 lat!!! Matko ja myslalam ze ona ma 60-tke na karku plus w pysku mnostwo botoksu, kwasow i takich tam.
kapturnica, SolarPolar, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Malo cos piszecie wiec luknelam na pudelka a tam Ewa Minge - i okazuje sie ze ona ma 46 lat!!! Matko ja myslalam ze ona ma 60-tke na karku plus w pysku mnostwo botoksu, kwasow i takich tam.
Aasiula, mamatrojki80, kapturnica, SolarPolar, Bliska 77, moremi, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No w sumie jak ona od pazdziernika @ nie miala to czort wie kiedy dostanie..Moze sie zastrzyk zdazyc przeterminowac
To nie chodzi o to ze mamy jej nie dac
tylko o jej zdrowie , bo kto to widzial tyle czekac i brac leki bez konsultacjikapturnica, moremi, Mega, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Malo cos piszecie wiec luknelam na pudelka a tam Ewa Minge - i okazuje sie ze ona ma 46 lat!!! Matko ja myslalam ze ona ma 60-tke na karku plus w pysku mnostwo botoksu, kwasow i takich tam.
A ja czytałam, że ona właśnie wygrała z kimś proces w Sądzie, Sąd wydał wyrok, że jest cytuje "w pełni naturalna".Aasiula, MartaDidi, Bliska 77, moremi, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, cisnie mnie na Dziewczynke... Wszystkie, co maja swiadomie zmajstrowane dziewczynki- do raportu! jak i gdzie?
Aasiula, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Bliska 77, moremi, Margolcia88, gosia7122, Bozia3, Mega, mysza1975, malgos741, Sabina, megan8, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
mamatrojki80 wrote:A ja czytałam, że ona właśnie wygrała z kimś proces w Sądzie, Sąd wydał wyrok, że jest cytuje "w pełni naturalna".
Aasiula lubi tę wiadomość
mamatrojki80 wrote:A ja czytałam, że ona właśnie wygrała z kimś proces w Sądzie, Sąd wydał wyrok, że jest cytuje "w pełni naturalna".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:29
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dziewczyny, cisnie mnie na Dziewczynke... Wszystkie, co maja swiadomie zmajstrowane dziewczynki- do raportu! jak i gdzie?
Ja mam w domu dwie, obie zrobione w łóżkuMartaDidi, Aasiula, kkisia, Mango, moremi, macduska, gosia7122, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ale celowalas w jakies dni? czy spontan?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:31
kapturnica, MartaDidi, mamatrojki80, kkisia, Bliska 77, dorbie, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny